ضریب فرانسه در کفش طلا 1.5 هست. زلاتان هیچ خطری برای سوارز نبود. سوارز دومین کفش طلای خودشو برد اون هم در دوران اوج مسی و رونالدو که نشون میده دست کمی از این دو نداره به هیچ وجه.نقل قول:
Printable View
ضریب فرانسه در کفش طلا 1.5 هست. زلاتان هیچ خطری برای سوارز نبود. سوارز دومین کفش طلای خودشو برد اون هم در دوران اوج مسی و رونالدو که نشون میده دست کمی از این دو نداره به هیچ وجه.نقل قول:
دیشب اسپورتینگ خیخون تیم مورد علاقه و زادگاه انریکه با برد 2-0 ویارئال در لالیگا موند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دو تیم مادریدی
ختافه
رایو وایکانو
همراه لوانته سقوط کردن
تبریک اتلتیکو مادرید در توییتر رسمی به بارسلونا
Respect
مسی نیمار و سوارز بیش از 250 گل در دو فصل برای بارسلونا زدن
:n12:
بارسلونا با 89 عنوان قهرمانی پرافتخارترین باشگاه جهان است.
آمار دقیق 89 عنوان قهرمانی رسمی بارسا به شرح زیر:
24 لالیگا
27 کوپادلری
14 سوپرکاپ اسپانیا
5 لیگ قهرمانان اروپا
5 سوپرکاپ اروپا
4 جام در جام اروپا
3 جام باشگاه های جهان
3 جام یوفا سابق به نام Fairs cup
2 لاتین کاپ
2 لیگ اسپانیا سابق به نام Spanish League Cup
+
رسمی : پیکه , بارترا , آلبا , بوسکتس , اینستا در میان 25 بازیکن دعوت شده به یورو
امروز دهمین سالگرد فینال پاریس هست
اینستاگرام باشگاه
اگه طی فصل MSN تمام تلاششون بالابردن تعداد گلهای سوارز بود و بارها فرصت ها رو بهم نمیدادن چیزی که بارها دیدیم مثلا در مورد پنالتی ها اتفاق افتاد الان آمار گلزنی سوارز خیلی بیشتر از این حرف ها بود . البته همین نکته مثبت و تمایز کننده MSN از دیگر هافبک های هجومی تیم های دیگه هستش چیزی که خیلی کم در طول این سال ها در سایر تیم ها دیدیم !دیدیم صحنه هایی که یه بازیکن توپ رو گل کرده و اون بازیکن که فقط به این فکر می کنه که خودش گل بزنه حالت چهره اش به کلی عوض شده !!! :n01: (چرا ول نکردی من بزنم تو گل:n08:) .
دولت اسپانیا ورود پرچم های کاتالونیا به ویسنته کالدرون رو ممنوع کرده و مدیران بارسا به نشانه اعتراض بازی فینال رو تحریم کردن و برای تماشا نخواهند رفت
به ادعای موندو دپورتیوو قرارداد جدید نیمار تا 2022 یعنی زمانی که 30 ساله میشه خواهد بود و بند جدایی 220 میلیون یورو
این مسی و نیمار با گذاشتن لقمه های جویده شده در دهان سوارز عملا شانسش رو برای توپ طلا کاهش دادن. حداقل اگه پنالتی پاس نمیدادن یا موقعیت های تابلو رو بهش پاس نمیدادن بهتر بود. بازم آقای گل میشد ولی اون وقعیت تک به تک واقعا پاس دادن نیمار اشتباه بود هیچ توجیهی نمیتونست داشته باشه وقتی یه بازیکن موقعیت خودش برای گلزنی بهتر هست توپ رو به هم تیمیش پاس بده و احتمال گلزنی رو کاهش بده هرچند اهمیتی نداشت گل به ثمر برسه یا نه ولی بازم کمی غیرحرفه ای بود و ارزش سوارز رو کاهش داد. برای تماشاگران عادی شاید رسیدن به 40 گل در لالیگا هیجان انگیز باشه کاری که فقط رونالدو و مسی تونستن انجامش بده ولی برای کسایی که در توپ طلا رای خواهند داد شاید اینطور نباشه.
من دلم میخواست سوارز توپ طلای امسال رو ببره ولی الان دیگه احتمالش کمتر شد. باید مسی و نیمار در فینال جام حذفی ضعیف عمل کنن و بارسلونا فینال رو با گل های سوارز ببره و در کوپا آمریکا هم مسی و نیمار ضعیف عمل کنن و اروگوئه هم با درخشش سوارز بتونن تا فینال برن توپ طلا رو ممکنه سوارز ببره. البته در صورتی که رئال قهرمان چمپیونزلیگی نشه که با درخشش رونالدو به فینالش رسیدن و در یورو هم رونالدو خیلی ضعیف عمل کنه و اون 2-3 ماه ابتدای لالیگا هم سوارز در اوج باشه و بقیه در افت
از همون روزی که سوارز جانانه توی دروازه ایستاد و باعث شد اروگوئه غنا رو شکست بده من دلم میخواست اگه کسی بجز رونالدو توپ طلا رو ببره سوارز باشه.=
===
وقتی تیمی هر دو تا جام رو میبره سوپرکاپ بین کی و کی برگزار میشه ؟
سویا و بارسانقل قول: