کدوم سرویسش سرعت بالا داره حداقل 500
با قیمت عالی؟
نامحدود الان وضعش چطوره؟ کدوم سرعت بالایی داره
Printable View
کدوم سرویسش سرعت بالا داره حداقل 500
با قیمت عالی؟
نامحدود الان وضعش چطوره؟ کدوم سرعت بالایی داره
دوستان یه سوال دارم:سیم تلفنی که به مودم وصل کردم سوکتش خراب شده خب جا نمی ره،امروز یه سیم تلفن دیگه گرفتم وصل کردم ولی snr خطم قشنگ 5 تا اومد پایین و کیفیت خطم بد شد،ولی اون قبلی رو که دوباره وصل کردم کیفیت خطم مثل قبل خوب شد،ولی خب سیم قبلی کلفت تر بود.کسی می تونه راهنمایی کنه که چه سیم تلفنی برای مودم بگیرم که واقعا کیفیتش خوب باشه؟اسم خاصی داره؟
از چی حرف میزنی؟ پارس آف هیچ سرویس با کیفیت با قیمت مناسب نداره. نامحدود که اصلا حرفشو نزن.نقل قول:
من از cproxy استفاده میکنم. بر اساس تحقیقی که کردم ظاهرا مخابرات پورت های UDP را مختل کرده است برای همین برنامه کار نمی کرد. اما الان پورتش را به TCP تغییر دادم، فعلا درست شده است.نقل قول:
موضوع اینه که خیلی از کاربراش دانلود شبانه ندارن و گرنه تا حالا اینم می کشید کنار :n02:نقل قول:
روی یکسری اره ولی عمومی نیستنقل قول:
من که از پارس آنلاین خیلی راضی هستم هم سرعت خیلی خوب و هم دانلود شبانه بهتر ولی متاسفانه اردیبهشت دیگه این دانلود شبانه تموم میشه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت مربوط به اشتراک چند K هست؟ محدود یا نا محدود؟ کدوم شهر؟نقل قول:
من اشتراک 2 مگ محدود دارم ولی سرعت خط رو روی 16 بستن و تهران هم هستم .نقل قول:
امروز زنگ زدم پارس برای یکی از دوستان درخواست افزایش پورت داشتم مکس ریت روی 28بود پورت هم پشتیبانی بست روی 20مگ حالا نکته اینجاست یا اشتباه بوده یا جدیدا به روی 20مگ هم بسته میشه؟ البته سرعت اصلا مهم نیست و به نظرم یک سیاست هست چون کیفیت سرویس ها واقعا قابل قبول نیست این دو گزینه درکنار هم کارایی دارند.
اصفهان مرکز مخابراتی سپاهانشهر