حیلی جالب بودنقل قول:
بعد از چند سال آژاکس کلا تو لیگ هلند محو شده
تو لیگ انگلیس من سیتی ابتدا قدرت محض بوده بعد چلسی و منچستریونایتد تونستن باهاش رقابت کنن
تو لیگ آلمان بعد از چند فصل شالکه تونسته قدرت اول بشه ولی اونم بعد از 6-7 سال دوباره قدرت را به بایرن پس داده
تو لیگ کرواسی قدرت توی دوره های 7-8 ساله چرخیده
تو اسپانیا بارسا بهترین بوده (گرچه تو اروپا به نظر ناموفق میرسه و تو رده بندی تیمهای اروپایی هم رتبه خیلی پایینی داره) گرچه تو هیچ دوره ای نتونسته قدرت محض لالیگا بشه (اتفاقی که تو لیگ های دیگه افتاده)
فرانسه هم که مشخصه پاریسن ژرمن بدون رقیبه
پرتغال پورتو و بنفیکا در یه حد افتخار کسب کردن
ایتالیا هم که یوونتوس بدون رقیب بوده، گرچه 3 سال آخر نتونسته جزو سه تیم اول باشه
مربیان:
آرسنال: ونگر 2015 خداحافظی کرده و مربیانی که به جاش اومدن غیر از یه مورد که 5 سال مونده بقیه ناپایدار بودن، مورینیو و گالاردو که زود برکنار شدن، سیمئونه و کومان هم خودشون آرسنال رو زود ترک کردن، آخرین سرمربیان آرسنال هم هالک و زیدان بودن
چلسی هم که همه مربیهاش رو زود به زود برکنار میکرده و فقط یه مربی 8 سال دووم آورده که تنها دوران موفقیت بار چلسی بوده
لیورپول: راجرز بعد از 5 سال برکنار شده، جالبترین فردی که سرمربی لیور شده آگوئرو بوده، آخرین سرمربی هم پپ هست
من سیتی: پلگرینی 2019 برکنار شد و مربیان جانشینش همگی خیلی زود برکنار میشدن. پپ دوبار به من سیتی رفت که هر دو بار یک ساله برکنار شد. آخرین سرمربی مونتلا
منچستر یونایتد: بعد از تغییر مربیان متعدد، سال 2022 بالاخره به یه ثبات رسیده و تا 2034 که آخر سیو بوده مربی را تغییر نداده
گواردیولا 3 بار مربی بایرن و دو بار مربی سیتی شده. سرمربیگری آلمان و اسپانیا هم تو کارنامش هست