بهترین کار اینه که موقعه ای که داری next میزنی مپ خوب دیدی عکس بگیری.یا میتونی منابع رو با فاصله از هم بزاری که نتونن راحت بزنن.نقل قول:
Printable View
بهترین کار اینه که موقعه ای که داری next میزنی مپ خوب دیدی عکس بگیری.یا میتونی منابع رو با فاصله از هم بزاری که نتونن راحت بزنن.نقل قول:
خب من انگلیسی بلد نیستم level 118 هستم اگه کمک کنید ممنون میشم نمیتونم از اول شروع کنمنقل قول:
اسم و فامیلت روشه ؟نقل قول:
اگه اسم و فامیل باشه که عوض میکنن راحت.اگه نه میتونی بگی مسخره میکنن اسم منونقل قول:
اینو بفرست
I really need to change my name becasue everyone is making fun of me . i want to change it to my own name . u said u can do this favour for . me for only one time . so please do it
سلام. من دنبال یه مپ باز هستم. مپی که ارچر نتونه از پشت دیوار بدون تخریب دیوار چیزی رو بزنه !!!
به نظرم این نوع مپا میتونه خوب باشه. کسی چیزی میشناسه؟؟؟
با ارچر خیلی کارا میشه کرد.من خودم فقط با اچر لوت میزنم .هر کاری هم کنی میزنن.شما اول باید بدونی میخوای کاپ زیاد کنی یا میخوای منابع ازت نتونن راحت بزنن.نقل قول:
معمولا کسی که با ارچر میاد فقط دنباله لوت های کناره زمینه.شما اونا رو بزاری تو هم یکی دیگه میاد با جاینت جمع ت میکنه.خیلی نمیشه کاری کرد.مپ و باید چید بعد دید جواب میده یا نه.
داداش من هر نوع مپی رو تست کردم هر کاری کنی تا یکم منابع داشته باشی اجنبی ها میزنن... مپ خوب هم فقط ضرر رو کم میکنهنقل قول:
من روي گوشي آندرويد بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم بازي از اول اومده.سيو رو چطور برگردونم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همگی من عضو تازه هستم و بسیار خوشحالم میشم از تجربیات دوستان صاحب نظر در کلش آو کلنز استفاده بکنم من تقریبا 4 ماهی میشه مشغول این بازی بسیار مهیج هستم تاون حالم رو زدم بره برای هشت بازی بسیار جالبی هست و فوق العاده اعتیار آور و لذت بخش ..
لطفا راهنمایی بفرمایید:
یه برنامه هست که بدون زدن نکست با مشخص کردن مقدار اکسیر یا گلد اتوماتیک نقشه مورد نظر توسط برنامه سرچ میشه و جهت اتک معرفی میشه البته با کسر هزینه هایی که برا نقشه
پایین تر رد شده .دوستانی که اسم این برنامه رو میدون لطفا معرفیش بکنن .
ممنون :n16:
تان هال 8 ، فکر کنم یک سال طول میکشه تا فول آپ بشیم داخلش. نه ؟؟:n02: میگن خیلیا تو این لول از بازی زده میشن!!! ( در صورتی که بخوان فول آپ بشن )