دوستان از روزی کع دراوراشو نصب کردم با تاج پدش مشکل دارم فقط باید وسطش تپ کنی وگرنه نمیشه
Printable View
دوستان از روزی کع دراوراشو نصب کردم با تاج پدش مشکل دارم فقط باید وسطش تپ کنی وگرنه نمیشه
سلام دوستان.
من تازگی یه لپتاپ probook 450 g1 core-i5 گرفتم با گارنتی مادایران. 2 تا DVD روش بود که یکیش یه ویندوز 7-64bit بود و اونیکی درایور های لپتاپ. مشکلی که من دارم با حسگر اثر انگشتش هست. یه برنامه به اسم "Validity..." روی dvd درایور ها بود که این برنامه وقتی درایور خود hp رو برای حسگر اثر انگشت نصب می کنم خطا میده.
وقتی درایورش رو پاک می کنم و میذارم خود ویندوز براش درایور پیدا کنه، اون برنامه کار می کنه اما موقع معرفی اثر انگشت هنگ میکنه. هر دو تا درایور هم توی device manager به نظر میاد که OK هستند. به نظرتون مشکل از کجاست؟ باید برنامه Client security... رو نصب کنم؟ یا Simple pass ؟
سلامنقل قول:
لپ تاپ جدید مبارک باشه
درسته باید validity fingerprint sensor رو نصب کنی بعدش هم باید HP Client Security رو نصب کنی
من نمیدونم simple pass چی هست نصب هم نکردمش
من تمام درایور ها رو از سایت خود HP دانلود کردم و سالم هستن همه روی ویندوز 8.1 کار میکنن
امید جان ممنون که جواب دادی. مشکلم حل شد. مشکل از سمبل کاری مادایران بود و البته فروشنده نامرد!
بذارید داستانش رو از اول تا آخر تعریف کنم.
اول خواستم HP Client Security رو نصب کنم ارور داد که باید microsoft.net framework 4.5 نصب باشه.
مادایران خواسته بود لطف کنه یه ویندوز7-64 بیت نصب شده همراه بادرایور های hp نصب شده روش رو image گرفته بود به صورت dvd گذاشته بود روش. اما (ببخشید من اهل بی ادبی نستم، گلاب به روتون) خاک برسرشون! :n23: (شکلک عصبانی تر از این نبود). نسخه ویندوزی که گذاشته بودن آپدیت نبود و microsoft.net framework 4.5 روش نصب نبود. در نتیجه HP Client Security رو هم نتونسته بودن روش نصب کنن (و شاید یه سری درایور دیگه ) اما برای سمبل کاری همینجوری ازش image گرفته بودن و dvdرو گذاشته بودن رو محصولاتشون.
من دوست داشتم ویندوز و برنامه ها رو خودم از روش نصب کنم چون از قدیم (زمان ویندوز 3.1 و 95 و...) به این کار علاقه داشتم. اما فروشنده نامرد که روز قبل از خرید کلی وعده تخفیف و نصب ویندوز 8 و انتی ویروس اریجنال 1 ساله و هزارجور نرم افزار اضافی می داد. پولش رو گرفت و تخفیف هم نداد و همه اون نرم افزار ها رو گفت ندارم!! :n24: من هم که از شانسم این مدل رو با گارنتی معتبر نتونستم جای دیگه پیدا کنم مجبور شدم ازش بخرم (خود نامردش هم چون می دونست توی بازار نیست حسابی نامردی کرد) بخاطر همین گفتم بذار حداقل یکم ازش کار بکشم بدم ویندوز و درایور ها رو خودش نصب کنه (اون موقع نمی دونستم قضیه dvd هایی که رو لپتاپه دقیقا چیه).
نمی خواستم بیشتر از این از دروغ و دغل بازی های فروشنده براتون بگم اما دیدم نمیشه مثلا بهش گفتم آنتی ویروس نصب کردی گفت آره بعد نگاه کردم دیدم نصب نکرده!! بعد همونجا یه نسخه قدیمی trial! برام نصب کرد گفت بیا اینم ویروس کش، در مورد بقیه نرم افزار ها هم یا می گفت ندارم یا می گفت نصب کردم بعد میدیدم نصب نکرده...:n34: بگذریم... (آدم خشنی نیستم وگرنه همونجا لپتاپو تو سرش خورد می کردم :n24: حیف که پولشو داده بودم)
وقتی رفتم خونه دیدم ایکون قرمز هست برای یه برنامه به اسم validity fingerprint... اجراش کردم و مشکلات پست قبلی پیش اومد. وقتی هم که به فروشنده زنگ زدم گفت حتما شما بلد نیستی! بیار بدم فلانی نگاش کنه... (حالا یه نفر داشت بهم این حرف رو میزد که اندازه سنش تجربه کار با کامپیوتر دارم :n23:)
خلاصه سرتون رو درد نیارم. یه ویندوز7-64 بیت به روز که microsoft.net framework 4.5.1 رو داشت، علی الحساب نصب کردم و درایور ها رو هم که مادایران تو یه dvd دیگه گذاشته بود نصب کردم و همه چی درست شد. اصلا اون نرم افزار validity fingerprint رو لازم نشد نصب کنم فقط درایورشو نصب کردم.
اولین فرصت هم ویندوز 8.1 رو نصب می کنم.
امیدجان یه سوال این عکسی گذاشتی برنامه خاصی داره؟ (hp system information)
توی dvd درایور ها یکی از درایور های chipset مال بایوس بود. منم اجراش کردم یه پنجره dos باز شد پرسید می خوایید بایوستون رو downgrade کنید!!؟ منم گفتم لابد ورژنش از اینی که الان هست پایین تره زدم No. الان آخرین ورژن بایوس 50 هست؟
نقل قول:
سلامنقل قول:
زیاد سخت نگیر فروشنده ها اکثرا همینطور هستند ، البته تقصیر چندانی هم ندارن چون واقعا از فروش خود لپ تاپ چندان سودی نمی برن ( اگر منصف باشند ) و بیشتر درآمدشون از همین راه نصب کردن ویندوز و آپگرید کردن و نصب درایور ها هست
یه سری از فروشنده ها هم فقط فروشنده هستن و چندان سر در نمیارن ، چون لپ تاپ مثل کامپیوتر رومیزی نیست و هر لپ تاپ با هر برندی قلق خاص خودش رو داره
ببین از من به تو یه نصیحت هر درایوری که خواستی نصب کنی مخصوصا اونایی که مخصوص خود HP هست مثل بایوس ، فینگر پرینت و ... حتما یه سر به خود سایت HP بزن ببین اگر جدیدترش اومده اون رو بگیر نصب کن
چون خود HP روی این لپ تاپ ها اصلا درایورها رو نمیده و این DVD هایی هم که گرفتی خود شرکت گارانتی کننده در اختیار شما قرار داده شاید داخلش یه درایور قدیمی و ناسازگار وجود داشته باشه ، به من که اصلا هیچی روش ندادن و همرو خودم دانلود کردم
برای مشاهده پنجره hp system information فقط کافیه دکمه Fn+Esc رو بزنی بعد از چند ثانیه خودش میاد بالا
در مورد ورژن بایوس هم لپ تاپ من بنده مدل G0 هست که با لپ تاپ شما که G1 هست فرق میکنه بهتره که برید تو سایت خود اچ پی قسمت دانلود درایورهای لپ تاپ 450 مدل G1 ببینید که براش آپدیتی اومده یا نه
آپدیت هم تو صفحه داس بالا نمیاد یه برنامه سبک هست که میاد بالا و خودش همه کارها رو انجام میده و شما فقط نظاره گر عملیات آپدیت هستید
باز هم اگر مشکل خاصی داشتی میتونی همینجا بگی تا من و بقیه دوستان اگر در توانمون بود راهنمایی کنیم ( هرچند که خودت استادی )
آقا کار درستی نفرمودید این عکس رو اینجا گذاشتید لطفا پاکش بفرمایید.به این علت که افراد ممکن است استفاده های نابجایی از این ارقام کنند.مثل بنده ی حقیر که خیلی وسوسه می شم.:n02:نقل قول:
ممنون امیرجان. امروز رفتم درایور های ویندوز 8.1 رو برای g1 توی سایت hp نگاه کردم ماشالا 3.5 گیگ بود!! حالا باید بشینم یکی یکی دانلود کنم (حداقل مال چیپست و گرافیک و صدا و وایرلس) بعد برم دنبال ویندوز 8.1.
شما از کجا میدونی این برای لپ تاپ منه ؟ :n02:نقل قول:
اصلا من کی ام شما کی هستی ؟ :n02: اینجا کجاس ؟ :n13: شما ساکن کجایی ؟ :n17:
حاجی احتیاجی نیس همه رو دانلود کنینقل قول:
حواست به گرافیک باشه که شاید خود HP قدیمی تر باشه برو از سایت خودشون ورژن جدیدترشون رو دانلود کن مخصوصا درایور AMD