باید نسخه 32 بیتی نرم افزار Visual C ++ 2005 رو نصب کنی ..!نقل قول:
که داخل لیست بالا نیست ..!
Printable View
باید نسخه 32 بیتی نرم افزار Visual C ++ 2005 رو نصب کنی ..!نقل قول:
که داخل لیست بالا نیست ..!
خیلی ممنون.نصب کردم حل شد.راستی مگه چون ویندوز من 64 بیتیه لازمه نسخه 32 بیتیش رو هم نصب کنم؟؟نقل قول:
بعضی از فایلهای آپدیت با نسخه 32 بیتی نصب میشن و در نسخه 64 بیتی نیستن ..!نقل قول:
که اکثر بازیها برای اجرا لازمش دارن ..!
سلام برهمه دوستان عزیز
من key اصل و ارجینال از سایت معتبر داخلی خریدم 80تومن
حدود 7 گیگم از ارجین دانلود کردم کل بازیرو برای اولین بار روی سیستمم نصب کردم
ولی چه آفلاین و چه آنلاین قفل میکنه رو عکس مسی بعد از پلی کردن و تمام صفحه شدن:n03::n03::n03:
ریپیر هم کردم بازم حل نشد همه آپدیتاشو هم گرفتم
بازم درست نشد:n28:
دوستان مشکل چیه؟ ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
سلام. منم همین مشکلو درام. ویندوزم 8.1 هست. درایور کارت گرافیک 332.48 هس.چیکار باید بکنم؟
گرافیک fifa14 = pes04
گرافیک pes14 = fifa98
چمن fifa نسبت به pes خیلی بده
گرافیک نسخه قبلی pes واقعا محشره
سلام من فیفا 14 رو رو ویندوز 8.1 نصب کردم کرک 5 رو هم ریختم ولی وقتی اون کرک رو اجرا می کنم و launch game رو می زنم هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنماییم کنید.ممنون
اقا دستت درد نکنه تنها جایی بود که بصورت کامل گفته بود چیکار کنمنقل قول:
تا قبل از این پنالتی ها رو با موس و کیبورد می گرفتم
راستی کسی می دونه در خواستی که تو کریر داده میشه و یکسری آپشن هم داره مثل اینکه قول می دوم تیم رو تو جام باشگاه ها یا حذفی قهرمان کنم یا به نیمه نهایی برسونم و یه مبلغی رو هم انتخاب می کنی چطوری کار می کنه
من هر مبلغی میزارم بهم کمک نمی کنن؟؟؟؟؟(البته این طوری که من فهمیدم یه نوعی درخواست از طرفدار ها برای ترانسفور بازیکن هست)
سلام
من یچ 55 مگی رو ریختم و کرک آخرین که تو پست اول گذاشتن یعنی کرک 5
بعد از کلی مشکل اجرا نشدن بازی با این 2 کار بازی بلاخره اجرا شد اما بازیکنا تقی به توقی میخوره مصدوم میشن :n24:
چه کنم ؟؟؟
سلامنقل قول:
من این کارا رو انجام دادم.
تو قسمت جنرال هم دکمه ها رو تنظیم میکنم. منتها دکمه بالا و پایین برعکس هم عمل میکنند. هر چی ور رفتم نتونستم درستش کنم. بی زحمت اگه ممکنه از این قسمتت یه عکس بزار تا منم مثل اون درستش کنم.
ممنون