محمود ! شما دیگه چرا !!!
الهی گردنم بشکنه که همون شب دوچرخه برات پیدا کردم ! ای تنبل !!! نذار دستت رو رو کنم ...
Printable View
محمود ! شما دیگه چرا !!!
الهی گردنم بشکنه که همون شب دوچرخه برات پیدا کردم ! ای تنبل !!! نذار دستت رو رو کنم ...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من قلبم ضعیفه از این عکسا نزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک وقت دیدین پاهام سیخ شود ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نکنه مجید جان . این عکسها رو گذاشتم فقط برای اونهایی که برای سر قرار اومدن تنبلی میکنن !
اخه اون برنامه کجا جزء قرار بود؟
از قبل شما خائنین با میلاد هماهنگی کرده بودین برین صفا که دستتون رو شد
قبول ! اصلا ما نامرد ! منتظر بهانه بودین که کتک بزنین !؟
از این به بعد مکان قرار ملاقاتها به جنب قله بینالود تغییر مکان کرد !
اینجا چه خبره ؛ بابا این حرفا چیه میزنید ؛ زشته بخدا ؛ اگه کسی بیاد ببینه چی میگه الان ؛ لطفا در صورت ممکن کامل این بحثا رو ویرایش کنید
راستی داشتم آرشیو چند روز گذشته را نگاه مینداختم یه نکته ای توجهمو جلب کرد :
نوید موضوع چیه کلک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ تو مدرسه دعوات شده میخوای با شل تنبون بچتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار رو صبح ها بذارین بهتر نیست صبحهای جمعه بیان چند تا آدم هم ببینیم
منم اگه صبح جمعه باشه شاید بتونم خودمو مجاب کنم که بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب . اگه همگی موافقید به مناسبت شب یلدا ، قرار این هفته رو زودتر بذاریم ، مثلا همون 5 شنبه ساعت 5 عصر .
زودتر نظرات رو بگید .