این طور که معلومه غلامرضا یه پارتی خیلیییییی کلفت دارهنقل قول:
چون هم تو پرسپولیس هست هم هر چند وقت یه بار دعوت میشع تیم ملی (:n04:)
Printable View
این طور که معلومه غلامرضا یه پارتی خیلیییییی کلفت دارهنقل قول:
چون هم تو پرسپولیس هست هم هر چند وقت یه بار دعوت میشع تیم ملی (:n04:)
هواپیمای اختصاصی پرسپولیس فردا به پرواز درمیآید
هواپیمای اختصاصی پرسپولیس برای نخستین بار پرواز درمیآید.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، نخستین پرواز هواپیمای اختصاصی پرسپولیس که طبق قرارداد این باشگاه با شرکت هواپیمایی قشم در اختیار باشگاه قرار گرفته فردا و به مقصد نجف اشرف انجام خواهد شد.
در این سفر که ساعت 9 صبح فردا (دوشنبه) انجام میشود، رویانیان، مدیر روابط عمومی پرسپولیس و 5 خبرنگاری که به قید قرعه نامشان برای این سفر انتخاب شده بود، با هواپیمای اختصاصی پرسپولیس به نجف و سپس کربلا میروند و عصر دوشنبه پس از بازگشت مجدد به نجف به ایران بازمیگردند.
نشست شورای آکادمی پرسپولیس برگزار شد
دومین نشست شورای آکادمی پرسپولیس در دو هفته گذشته با حضور رویانیان، استیلی و معاونان این باشگاه برگزار شد.
در این نشست 26 موردی که در جلسه قبلی به تصویب رسیده بود، به صورت جداگانه بررسی شد و برای اجرای آنها تصمیمهایی گرفته شد. از جمله این تصمیمها میتوان به در نظر گرفتن آمبولانس، ساختن خوابگاه، فراهم کردن سرویس ایاب و ذهاب، ورزشگاه جدید و فیلمبرداری از بازیهای تیمهای پایه پرسپولیس اشاره کرد.
همچنین برای اجرایی کردن این مصوبات منابع مالی جدید در نظر گرفته و مقرر شد استیلی ظرف یک هفته آینده، مدیر فنی، مدیر اجرایی، مدیر مرکز سنجش آمادگی جسمانی و مدیر استعدادیابی را به باشگاه معرفی کند.
رویانیان همچنین در اقدامی دستور داد تست گرفتن از بازیکنانی که دوست دارند، به تیمهای پایه پرسپولیس بپیوندند، تنها از طریق لینکی که در پورتال رسمی باشگاه قرار میگیرد، انجام شود تا بدین وسیله افراد از طریق دیگری تست ندهند و عدالت برای همه بازیکنان در سراسر ایران رعایت شود.
هواپیمای اختصاصی و اینا حرفه به جای این کارا رو بار فنی تیم کار کنید باو خیلی حرف میزنند امسال ولی کو عمل:n28:
اقا اصلا باختا به درک الان 6 هفته میگذره یه بازی درست حسابی ندیدیم به خدا از تیم
خدا وکیلی تیمایی مثل سپاهان و استقلال بهتر بازی میکنن
خیلی امسال امید بستم به این تیم کاش نا امیدمون نکنن:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه در شکل تهاجمی تیم مشکل داریم، گفت: فراموش نکنید که ما تیمی را تحویل نگرفتیم که قهرمان ایران و آسیا بوده باشد؛ تیمی که دو سال مشکل داشته و نتیجه نگرفته قطعا مشکلات و نارساییهایی دارد که ما باید یکی یکی آنها را حل کنیم و البته میدانم که فرصت نداریم و نباید امتیاز از دست دهیم.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، علی دایی در مورد شکست تیم فوتبال پرسپولیس مقابل نفت تهران اظهار داشت: به نظرم در آن بازی خوب بازی نکردیم و بچهها عملکرد همیشگی را نداشتند. با این وجود ما مستحق باخت نبودیم. ما توانستیم بازی را تاحدودی کنترل کنیم اما روی یک حادثه و غافلگیری گل خوردیم. متاسفانه زمانی گل را دریافت کردیم که فرصتی برای جبران نداشتیم. در مجموع باید بگویم ما خوب بازی نکردیم و زمانی که ببازی، خیلی حرفها پیش میآید و آنهایی که منتظرند تا شدیدترین انتقادات و نظرات را مطرح کنند، فرصت اظهار نظر پیدا میکنند.
* از انتقادات سازنده استفاده میکنیم
وی افزود: ما دوست داریم آنها به تیم کمک کنند. اگر انتقادی دارند سازنده باشد و راه حل بدهند. مردم میتوانند انتقاد سازنده را از انتقاد مغرضانه تشخیص دهند. ما کاری به این مسائل نداریم. بلکه تلاش میکنیم تیم را درست کنیم و اگر انتقادی سازنده باشد با جان و دل از آن استفاده میکنیم.
* قهرمان ایران و آسیا را که تحویل نگرفتیم!
علی دایی تصریح کرد: فراموش نکنید که ما تیمی را تحویل نگرفتیم که قهرمان ایران و آسیا بوده باشد. شما به وضعیت تیم در دو سال گذشته نگاه کنید. ببینید در مقاطع مختلف چه جایگاهی در جدول رده بندی داشته است. اما پرسپولیس یک تیم بزرگ است و باید مدعی قهرمانی باشد و در بالای جدول. ما تلاش میکنیم این انتظار را برآورده کنیم اما تیمی که دو سال مشکل داشته و نتیجه نگرفته قطعا مشکلات و نارساییهایی دارد که ما باید یکی یکی آنها را حل کنیم و البته میدانم که فرصت نداریم و نباید امتیاز از دست دهیم.
* تعارف نداریم، مقابل نفت خوب نبودیم
سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه ما میدانیم که مردم چه انتظاری دارند، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با تمام وجود انتظارات آنها را برآورده کنیم. به طور حتم این تیم احتیاج به زمان دارد. اگر دقت کنید ما دو بازی را باختهایم که در دو بازی روی اشتباه فردی بازی را از دست دادهایم و حالا در تمرینات کارهای بیشتری انجام میدهیم تا این اشتباهات را نداشته باشیم. ما مقابل نفت خوب نبودیم و با خودمان هم تعارف نداریم. مردم مطمئن باشند چنین بازی را از پرسپولیس نمیبینند. ما تلاش میکنیم بهتر از این باشیم. مردم حق دارند ناراحت باشند اما باید بگویم در این مدت پیامکها و تماسهای زیادی از هواداران داشتم و یا اینکه در حاشیه تمرینات و اردوها درخواستهای آنها را شنیدهام. اینکه نظرات خود را مطرح میکنند که این بازیکن یا آن بازیکن را بیاورید. باید توجه داشت ما در فصل نقل و انتقالات تعداد محدودی نقل و انتقال داریم و نمیتوانیم کل تیم را عوض کنیم.
* در شکل تهاجمی مشکل داریم
دایی در ادامه به سیستم تهاجمی و تدافعی تیم اشاره کرد و گفت: ما در شکل تهاجمی مشکل داریم. یکی از دلایل آن میتواند این باشد که بیشتر تغییرات در خط هافبک و حمله بوده. نیاز به زمان داریم که این مشکل را برطرف کنیم. یکی از دلایلی که در این بازی مشکل ما در فاز تهاجمی بیشتر بود، میتواند این باشد که ما سه بازیکن تیم در خط هافبک را در اختیار نداشتیم. حقیقی مصدوم بود، کفشگری محروم و صادقیان هم نتوانست به بازی برسد. اگر این بچهها بودند میتوانستیم عملکرد بهتری در فاز هجومی داشته باشیم. با آماده شدن بچهها و رفع مصدومیت و محرومیتها، مشکلات ما کمتر خواهد شد.
* هواداران این باخت را فراموش کنند
وی در ادامه از هواداران پرسپولیس خواست که باخت مقابل نفت را را فراموش کنند. دایی تاکید کرد: ما تلاش میکنیم نتیجه بگیریم. هر کسی میتواند نظرش را بگوید و اگر نظری سازنده باشد، از آن استفاده میکنیم. ما محکم ایستادهایم و کار میکنیم و هدف مجموعه این است که پرسپولیس را بالا ببریم و انتظارات هواداران را برآورده کنیم و دل آنها را شاد کنیم. به هر حال اول فصل است و کار میبرد تا تیم هماهنگ شود ولی ما میخواهیم از فرصتها استفاده کرده و طوری نتیجه بگیریم که فاصله خود را در بالای جدول کم و کمتر کنیم. ما مشکلاتی داریم اما مطمئنا این مشکلات را برطرف خواهیم کرد.
* به بازیکنان و تیمم ایمان دارم
سرمربی پرسپولیس در ادامه با بیان اینکه به هر حال ما باختهایم و برخی شروع کردهاند به ایراد گرفتن، تاکید کرد: نمیدانم چرا وقتی میبریم یک کوچولو به این برد توجه میشود و وقتی میبازیم هجمه به راه میافتد. اینها جای سوال دارد ولی ما نباید تمرکزمان را روی این مسائل بگذاریم. ما باید تلاش کنیم بیشتر زحمت بکشیم و نتیجه بگیریم و انتظارات به حق مردم را برآورده کنیم. من به این بازیکنان و این تیم ایمان دارم. همچنین به همکارانم. سخت تلاش میکنیم تا نتایج لازم را به دست آوریم.
* در دفاع خوب کار کردهایم
دایی درباره عملکرد خوب سیستم دفاعی تیم، گفت: انصافا بچهها در این فاز خوب کار میکنند. خط دفاع ما کمترین تغییرات را داشته. ما به هافبکها وظایفی دادهایم تا بتوانند در سیستم دفاعی به تیم کمک کنند. مجموعه این عوامل باعث شده با انسجام خوبی کار کنیم و تنها دو گل دریافت کردهایم و کار بچهها عالی است. اما باید در فاز حمله بیشتر کار کنیم و توازن را برقرار کنیم تا بتوانیم از سیستم دفاعی خوب تیم با بهرهگیری از یک فاز هجومی خوب، نهایت استفاده را ببریم.
* صحبتهایم را در بوق و کرنا نمیکنم
سرمربی پرسپولیس پس از دیدار با نفت تهران در رختکن تیم و همچنین در تمرین دیروز انتقاداتی را از شاگردانش مطرح کرده است اما تجربه ثابت کرده علی دایی انتقادات خود از شاگردانش را رسانهای نمیکند. دایی در این باره به سایت رسمی پرسپولیس میگوید: مطمئنا هر دعوایی باشد بین خودمان است و اعضای خانواده. ما مثل یک خانواده هستیم. چیزی باشد، حرفی باشد، انتقادی باشد و نظری، آن را به خود بچهها میگویم. در این شرایط باید از آنها حمایت شود تا آنها در بیرون سرشان را بالا بگیرند و با روحیه و تلاش بیشتر سعی کنند تا جبران مافات کنند. ما حرفهای خانوادگی را به بیرون منتقل نمیکنیم. این نوع کار من است. شاید من از یک چیز خیلی ناراحت باشم اما این دلیل ندارد این حرفها را به رسانهها بکشانم. شاید من از یک چیز خیلی ناراحت باشم اما آن را به شاگرد خودم میگویم و آن را در بوق و کرنا نمیکنم. باید شخصیت بازیکن حفظ شود و او هم سعی کند انتظارات کادر فنی را برآورده کند.
* پرسپولیس بیشترین تماشاگر را داشته است
سرمربی پرسپولیس در ادامه حرفهایش از هواداران تشکر و تقدیر میکند. علی دایی میگوید: باید از هواداران پرسپولیس تشکر ویژهای داشته باشم. آنها حمایت بسیار خوبی از تیم داشته اند. پرسپولیس در فصل جاری نیز بشترین تماشاگران را داشته. هواداران آمدهاند و با تمام وجود از تیمشان حمایت کردهاند. اینکه آنها تا دقیقه 90 صبوری به خرج میدهند و از تیم حمایت میکنند جای تقدیر دارد. من دست تک تک هواداران را میبوسم و آنها مطمئن باشند که پرسپولیس و بازیکنان و اعضای کادر فنیاش تلاش میکنند تا احساسات آنها جریحه دار نشود و انتظاراتشان برآورده شود.
* شب و روز جلسه داریم!
علی دایی عصر امروز و در شرایطی که تمرین پرسپولیس تعطیل بود به اتفاق اعضای کادر فنی به ورزشگاه درفشی فر رفت و نشستی با اعضای کادر فنی داشت. او در این باره گفت: ما کارمند باشگاه هستیم و باید کار کنیم. شب و روز. چه تیم نتیجه بگیرد و چه نتیجه نگیرد ما باید کار کنیم، تلاش کنیم و هر بازی بهتر از بازی قبل باشیم. اگر قرار باشد، نصف شب هم کار میکنیم. ما قرار گذاشتهایم تا با هم جلساتی داشته باشیم. در این جلسات نقاط ضعف را شناسایی میکنیم، روی تیم حریف کار میکنیم، عیب و ایرادهای خود را شناسایی میکنیم. این جلسات میتواند تاثیرات خوبی داشته باشد. روزی که ببریم هم جلسه داریم. این جلسات میتوانند برای پیشبرد امور تیم موثر و مفید باشند.
* مشکلات را آسیب شناسی میکنیم
سرمربی پرسپولیس در مورد دو بازی آینده تیم که مقابل فولاد و استقلال تهران است گفت: ما دو بازی سخت را در پیش داریم. البته همه حریفان حرفی برای گفتن دارند و به ویژه مقابل تیمهای بزرگ سعی میکنند بهترین عملکرد را داشته باشند. ما بازی قبلی را واگذار کردیم و باید تلاش کنیم در بازیهای آتی نتیجه بگیریم. ما آسیب شناسی میکنیم و برای حل مشکلات راه حل داریم. با کار گروهی تلاش میکنیم مشکلات را به حداقل برسانیم و برای هر مشکلی راه حل مناسب آن را پیدا میکنیم. مردم از تیم پرسپولیس انتظار دارند و اگر این تیم میبازد باید مردم احساس کنند که بازیکن با تمام وجودش تلاش کرده و زحمت کشیده.
* مقابل نفت، فوتبالی باختیم
علی دایی پس از شکست پرسپولیس مقابل نفت تهران باخت تیم را به بازی در ورزشگاه تختی ربط نداد و این موضوع با تقدیر مهدی تاج رئیس سازمان لیگ همراه بود. دایی در این باره گفت: حق تیمهاست که از حق میزبانی خود استفاده کنند. ما بازی را فوتبالی باختیم. شرایط ورزشگاه برای هر دو تیم بوده. البته شاید اگر بازی در ورزشگاه آزادی بود به نفع ما بود. من نمیدانم کیفیت زمین چمن بازی به طور تمام و کمال چگونه بود چون من در زمین بازی نکردم. تاکید میکنم به هیچ عنوان نمیخواهم باخت تیم را به این مسائل ربط دهم اما باید این نکته را هم مد نظر داشته باشیم که فقط تلاش کردن برای اینکه در استادیوم اتفاقی برای تماشاگران رخ ندهد کافی نیست. باید شرایط موجود برای ورزشکاران و هواداران در بیرون از ورزشگاه هم بررسی شود و اینکه امکانات ورزشگاه از هر نظر کافی باشد. باز هم میگویم که ما نسبت به حق میزبانی تیمهای لیگ برتری احترام میگذاریم و به این موضوع اعتراض نمیکنیم اما امیدواریم از هر نظر شرایط برای بازیکنان و هواداران فراهم باشد و مشکلات برطرف شود.
* حق پرسپولیس این نیست
دایی در پایان با اشاره به برخی انتقادات تند که پس از باخت غافلگیرانه پرسپولیس در دقیقه 92 رقم خورد گفت: زیاد به این مسائل توجه نمیکنم اما این حق پرسپولیس نیست. خیلی از تیمها باختند اما چنین هجمهای که برای پرسپولیس به وجود آمده برای آنها به وجود نیامد. برخی از دوستان لطف می کنند و برخی مسائل را مطرح میکنند ولی ما در پرسپولیس هدفی داریم و برای رسیدن به آن تلاش میکنیم. تنها میگویم نسبت به این مسائل باید منصفانه برخورد شود. همین.
دوستان فردا امتیازها را جمع بندی میکنم باز ببینیم که وضعیت چه جوریه:n13:
نقل قول:
دایی افزود: وقتی با هدایتی حرف زدم او بار دیگر پرسپولیسی بودن خود را ثابت کرد و گفت که به خاطر هواداران و حرف من قبول میکند این پول را بدهد تا خلعتبری به ایران برگردد. من به همین خاطر وظیفه خودم میدانم که از هدایتی به خاطر حمایت دوبارهاش از پرسپولیس تشکر کنم.
نقل قول:
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: یک تیم صنعتی در روزهایی که ما به دنبال تخفیف از عجمانیها هستیم، بدون هیچ مشکلی آماده پرداخت پول اماراتیها برای جذب خلعتبری شده است.
باشگاه عجمان امارات شرایط جدیدی برای صدور رضایتنامه مهاجم ایرانی خود برای باشگاه پرسپولیس تعیین کرده است.
آفتاب: در حالی که باشگاه پرسپولیس مدتهاست به دنبال جذب محمدرضا خلعتبری، مهاجم ملی پوش عجمان امارات است؛ شنیده میشود باشگاه سپاهان هم برای جذب این بازیکن دست به کار شده است.
این در حالی است که شرایط عجمان برای باشگاه پرسپولیس بسیار بهتر از گذشته شده است. باشگاه اماراتی حاضر شده پول رضایتنامه خلعتبری را به صورت اقساطی و در 3 یا 4 قسط دریافت کند.
با این شرایط پول رضایتنامه خلعتبری در حد همان 750 هزار دلاری است که پرسپولیسیها خواهان آن بودند. در این میان گفته میشود ممکن است با تخفیف عجمانیها مبلغ دریافتی محمدرضا خلعتبری از باشگاه پرسپولیس افزایش یابد.
همه این اتفاقات در حالی رخ میدهد که گفته میشود سپاهان مشتری جدید خلعتبری است. از سوی دیگر در این مدت خبری از فرد خیّری که رویانیان از او به عنوان کسی که میخواست پول انتقال خلعتبری را بدهد، نبوده و با این شرایط و با قسطی شدن پرداخت این پول کار این فرد هم راحتتر میشود!
...............
گفتیم ساکت رفت و میشه به خیلی چیزهای فوتبال امید داشت : مکتب ناجوانمردی سپاهان هنوز ادامه داره ! واقعا این اتفاق بیفته خیلی جالب میشه که از پول ملت یه سریها وارد لیگ شدن ولی واسه ما نمیشد این اتفاق بیفته !
هدايتي با پرداخت پول عجمان موافقت کرد
حسين هدايتي پس از درخواست علي دايي مبني بر پرداخت پول عجمان براي رضايتنامه محمدرضا خلعتبري موافقت کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرداخت پول رضايتنامه محمدرضا خلعتبري به باشگاه عجمان يکي از دردسرهاي رويانيان در چند روز اخير بود اما بلاخرههاي پس از رايزنيهاي انجام شده و تماس دايي با حسين هدايتي عضو هيئت مديره سابق قرمزپوشان با پرداخت به عجمان براي رضايتنامه خلعتبري موافقت کرد.
به گزارش فارس، دايي در اين باره گفت: واقعاً حسين هدايتي يک پرسپوليسي تمام عيار است که روي من را زمين نيانداخت و به خاطر کمک به تيم محبوبش قبول کرد تا پول رضايتنامه خلعتبري را پرداخت کند اميدوارم اين کار هرچه سريعتر انجام شود و خلعتبري قرمزپوش. اين کار هدايتي واقعاً بزرگ و قابل تقدير است.
========
خدا خیرش دهد :دی ولی چه خرپولی هست هدایتی ... انگار پول خرد هست این پولا واسش :n02:
هدایتی اگه طبق گفته خودش واقعا پرسپولیسیه و واقعا اینقدر پولدار هست که دادن این پول براش چیزی نیست وظیفشه که این پول رو برای یه تیم مردمی هزینه کنه
ما هم ازش تشکر میکنیم
ولی انصافا اگر سپاهان موش بدوونه و معامله رو بهم بزنه دیگه به همه چیز این فوتبال شک میکنم چون رویانیان خودشو رسما نمود تا تونست از یکی این پولو بکنه اما اونا خیلی راحت دارن این پولو میدن
در ثانی ایشالا هدایتی زحمت بکشه یه هافبک خوبم برای پرسپولیس بخره
من مخالفمنقل قول:
اقا اصلا باختا به درک الان 6 هفته میگذره یه بازی درست حسابی ندیدیم به خدا از تیم
خدا وکیلی تیمایی مثل سپاهان و استقلال بهتر بازی میکنن
ما هم مثل همه تیما بازی خوب و بد داشتیم و اتفاقا ما ثبات بیشتری داشتیم
بازی اول با تراکتور خوب بودیم
بازی دوم با ذوب خوب بودیم و نیمه دوم رو واقعا فشار آوردیم
بازی با مس رو هم به شکل کلی خوب بودیم و برتر از حریف
بازی با سایپا رو با یه اشتباه داوری روی یه شوت استثنایی باختیم و اصلا از حریف ضعیفتر نبودیم که هیچ نیمه دوم بازم خیلی فشار آوردیم
بازی با ملوان با وجود مصدومیت حقیقی و اخراج کفشگری بازم خیلی مردونه بازی کردن و نیمه دوم رو خیلی تاکتیکی بردیم
بازی با نفت هم واقعا بازی متعادل بود نفت خط حمله خیلی خوبی داشت اما به جز یه شوت نوروزی موقعیت جدی دیگه ای نداشتن از یه اشتباه فردی استفاده کردن گل زدن
اما تیمای دیگه خیلی نوسانشون توی بازی زیاده
نتیجه یه چیزه بازی کردن و فوتبال خوب اجرا کردن هم یه چیز
شاید بعضی تیما نتیجه رو بگیرن اما فوتبالشون اونقدر نوسان داشته که هنوز نمیشه گفت شکل بازیشون و تاکتیکشون چیه... بعضی بازیها رو اصلا در برابر حریف حرفی برای گفتن نداشتن
در حالی که پرسپولیس توی تمام بازیاش از حریف سرتر بوده حتی همین بازی با نفت نیمه اول متعادل بود و نیمه دوم پرسپولیس کمی بهتر و بیشتر صاحب توپ
تیم هنوز هماهنگ نشده
نگید از همه زودتر تمرین رو شروع کردیم مگه ثابت ترین هافبکمون که کل بار تیم در میانه میدون رو دوششه یعنی دهنوی کی به تیم اضافه شد
مگه صادقیان کی اومد مگه بازیکنای ملی پوش کی به تیم اضافه شدن
من اگر از دایی ایراد خاصی ببینم اولین کسشی خواهم بود که میگه اما فعلا بدیهی ترین وظیفه من به عنوان هوادار حمایت از تیمه چون هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
حالا ماییم و بهترین تیم لیگ و البته صدرنشین لیگ
نبرد قرمزها که ایشالا پرسپولیس جوون شده نشون میده که از تیم خوب فولاد چیزی کمتر نداره
محمدرضا خلعتبری، امروز (دوشنبه) پرسپولیسی میشود.
به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس که از آغاز فصل جاری برای به خدمت گرفتن محمدرضا خلعتبری و دریافت رضایتنامه اش از باشگاه عجمان با مسئولان این باشگاه وارد مذاکره شده بود، پس از این که در مقاطعی برای پرداخت این پول دچار مشکل شد با اعلام آمادگی هدایتی برای پرداخت 70 درصد از مبلغ مورد نظر مانعی برای به خدمت گرفتن خلعتبری نمیبیند.
خلعتبری هم در مذاکرات خود با رویانیان و دایی به پرسپولیسی شدن علاقه نشان داد و اعلام کرد دوست دارد امسال را در ایران بازی کند.
قرار است هدایتی مبلغ توافق شده را امروز به عجمانیها بدهد و اگر اتفاق خاصی نیفتد خلعتبری بعد از کش و قوسهای فراوان امروز پرسپولیسی میشود.
خدا کنه هدایتی که قبلا هم مرام گذاشته بود برای پرسپولیس ( چه درست چه غلط ! ) زودتر پول رو بده تا خلعت بیاد پرسپولیس : سپاهانیا که معلومه پولدارن !یه خبر جدید تر اومده ( حالا شایعست یا نه به گردن راوی ) یه باشگاه دیگه هم که اوضاع مالی خوبی نداره میخواد برای جذب خلعت دست به کار بشه : البته قبلا که یه بار یه پولی براشون اومد و به خواستشون رسیدن ایندفعه هم اگه بخوان میتونن !!!
.....
شکایت باشگاه پرسپولیس از یک نشریه
هدایتی امروز 70 درصد هزینه درخواستی عجمان را تامین کند. انشاءالله در آینده تقدیر و تشکری از هدایتی هم خواهیم داشت
محمد رویانیان میگوید هدایتی فرد خیری که در ابتدا حاضر شده بود به پرسپولیس کمک کند، نیست. او با تشکر از هدایتی گفت که امروز کار پرسپولیسی شدن خلعتبری تمام میشود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین جزئیات انتقال خلعتبری به این تیم، اظهار کرد: خوشبختانه پیگیریهای ما نتیجه داد و اگر خدا بخواهد امروز از طریق پولی که هدایتی پرداخت میکند، میتوانیم رضایت نامه خلعتبری را بگیریم. اگر این قضیه طول کشید به این خاطر بود که ما میخواستیم برای پرداخت پول رضایت نامه از بزرگان کمک بگیریم که خوشبختانه با لطف و محبت هدایتی این کار انجام میشود. قرار است هدایتی امروز 70 درصد هزینه درخواستی عجمان را تامین کند. انشاءالله در آینده تقدیر و تشکری از هدایتی هم خواهیم داشت.
رویانیان در پاسخ به این سوال که آیا هدایتی همان فرد خیری بود که قبلا از آن صحبت میکردید؟ گفت: خیر! آن فرد متاسفانه بعد از این که با او صحبت کردیم و قول پرداخت پول را گرفتیم، دیگر برای 10 – 12 روز جواب تماسهای ما را نداد و همین باعث تاخیر شد. در حالی که ما با اعلام آمادگی او به دنبال دلار 2500 تومانی رفته بودیم. با این حال ناامید نشدیم و خوشبختانه شب گذشته هدایتی در تماسی که با دایی داشت و همین طور با پیگیری علی پروین قول داد که بخشی از مبلغ مورد درخواست عجمان را که با دلار 2500 تومانی تامین میشود را پرداخت کند.
مدیرعامل پرسپولیس در ادامه درباره نخستین پرواز هواپیمای اختصاصی این باشگاه که امروز انجام میشود، گفت: تقریبا یک هفته است که ما میخواهیم این پرواز را با هواپیمای ایرباس 320 انجام دهیم. کار رنگآمیزی و گرفتن مجوز پرواز و بیمه شدن هواپیما انجام شده بود و به کشورهای مثل عراق و ترکیه اعلام شد که برای این هواپیما مجوز صادر شود، چرا که نخستین پرواز خارجی این هواپیما بود. با این حال گرفتن مجوز از عراق یک هفته طول کشید و به همین خاطر پرواز امروز انجام میشود، اگر خدا بخواهد امروز 350 مسافر به نجف میروند و بعد از آن به مشهد میرود و مجددا از مشهد به نجف بر میگردد و بعد از ظهر هم به تهران میآید.
رویانیان در ادامه گفتوگویش به ایسنا با اشاره به شکایت باشگاه پرسپولیس از یک مجله، گفت: یکی از نشریههای حاشیهساز مطالب کذبی را منتشر کرده که ما سه شکایت علیه این نشریه تنظیم کردهایم. این سه شکایت یکی متعلق به باشگاه، یکی از طرف شرکت SIS و دیگری هم از سوی شیرینی است. من فعلا از شکایت شخصی صرف نظر کردهام. مطلبی که در این نشریه منتشر شده، سراسر کذب است. هیچ سند و مدرکی ندارند و همه چیز را از روی نوشتههای سایتها و روزنامهها برداشته اند.
وی افزود: انتشار اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در این مطلب مشخص است. آنها حتی سال و محل تولد من را اشتباه نوشتهاند. البته من سر نخ آن را گیر آوردهام. دو، سه نفر از کسانی که در پشت صحنه فوتبال و همان مافیای فوتبال نقش دارند با یکی، دو نفر که در حوزه خبری کار میکنند این مطلب را به صورت جهت دار تنظیم کردهاند که کاملا دروغ است.
رویانیان درباره یکی از موارد ذکر شده در این مطلب مبنی بر این که انتقال حقیقی به روبین کازان به خاطر مبادلات نفتی بین ایران و روسیه بوده، گفت: این هم یکی از موارد کاملا کذب است که در واقع توهین به نظام جمهوری اسلامی ایران و ورود به مساله امنیت ملی است. ما در حال تنظیم شکایت خود هستیم و تا آخر آن را پیگیری میکنیم.
وی در پایان درباره شرایط پرسپولیس پس از متحمل شدن دومین شکست فصل مقابل نفت تهران، گفت: نفت یک تیم قوی است و به همین خاطر در بالای جدول است. آنها تیم منسجمی دارند و به نظر من بازیکنان ما با غفلت مقابل این تیم بازی را واگذار کردند. اما تازه آغاز فصل است و نمیتوانیم شرایط را بد بدانیم. تیم خوبی داریم و میدانیم که این تیم میتواند موفق شود. در پایان لیگ باید حتما پرسپولیس را در اوج ببینیم.
.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال جذب خلعتبری را تایید کرد!/جنگ 3 سویه شد
علی فتح الله زاده با تایید خبر جذب محمدرضا خلعتبری خبر از وقوع یک حادثه مهم در استقلال داد. آیا آبی ها موفق به خریدن این مهاجم گران قیمت می شوند؟ مهاجمی که فقط 3 میلیارد تومان باید هزینه رضایت نامه اش بشود؟!
به گزارش قدس آنلاین، درحالی که شنیده می شود حسین هدایتی به دنبال پرداخت رضایت نامه محمد رضا خلعتبری است از اردوگاه آبی خبر می رسد که یارگیران این باشگاه نیز به دنبال جذب مهاجم عجمان هستند. علی فتح الله زاده با تایید این خبر به قدس آنلاین گفت:« بله،ما خلعتبری را می خواهیم اما پول نداریم. باید ببینیم چه می شود و چه طوری می توانیم پول جذب خلعتبری را تامین کنیم.. دست مان خالی است و پول بازیکنان خودمان را هم نداریم اما خلعتبری را هم می خواهیم.» به این ترتیب ضلع سوم جذب مهاجم عجمان هم وارد بازی شد. حالا بعد از سپاهان که برای جذب خلعتبری وارد معرکه شده بود استقلال ها نیز وارد گود می شوند. این جنگ 3 سویه را چه کسی می برد؟ رویانیان، رحیمی یا فتح الله زاده؟!
......
حسین هدایتی گفت: برای بازگشت خلعتبری به ایران و حضورش در پرسپولیس نتوانستم به بزرگان این باشگاه نه بگویم چون خودم یک پرسپولیسیام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدایتی صوص پرداخت پول رضایتنامه محمدرضا خلعتبری به باشگاه عجمان و حضور این بازیکن در پرسپولیس اظهار داشت: خدا را گواه میگیرم که نمیخواستم در اینباره حرفی بزنم چون دوست نداشتم که بعدا آقایان بگویند که من به دنبال بازارگرمی و این حرفها هستم.
وی افزود: اما بر خود تکلیف کردم با توجه به حرفهایی که بازهم شنیدم با مردم عزیز و هواداران پرسپولیس حرف بزنم و همه چیز را شفاف بگویم. من به خاطر نامهربانی برخی دوستان عزیز و زحمتکش از فوتبال خداحافظی کردم اما با درخواست برخی از بزرگان که در این فوتبال صاحبنام و زحمتکش هستند نتوانستم به تقاضای آنها نه بگویم.
هدایتی ادامه داد: خدا میداند وقتی که دیدم ملی پوش ما در آستانه جام جهانی میخواهد در لیگ مجعول خلیج عربی به میدان برود و این موضوع شاید اماراتیها را خوشحال کند. به دنبال این بودم تا خدمت کوچکی را به ملی پوش فوتبال کشورمان و باشگاه پرسپولیس کنم تا خلعتبری را به آغوش گرم کشورمان در سالی که برای ما حساس است برگردانم.
وی تاکید کرد: به همین دلیل پس از درخواستهایی که بود فکر کردم و تصمیم را گرفتم که از هر گوشه و کناری که شده این پول را تهیه و به پرسپولیس کمک کنم که خدا را شکر خدا خواست و شرمنده 35 میلیون هوادار عاشق نشدم.
هدایتی در خصوص رقمی که مطرح میشود نیز گفت: باور کنید وقتی میخواستم چک را به پرسپولیسیها بدهم اعدادی را که باید پرداخت میکردم بسیار کوچکتر از پولی بود که در رسانهها مطرح میشد. باور کنید عدد خیلی پایین بود و برای شادی دل 35 تا 40 میلیون هوادار بسیار ناقابل. امیدوارم این هدیه من به عنوان یک شاخه گل قرمز مبارک هواداران پرسپولیس و فوتبال ایران باشد و همیشه بیگانگان این را بدانند خلیج فارس هیچ یک از حروفهایش تغییر پیدا نخواهد کرد چون همیشه فارس تا ابد میماند.
مالک سابق باشگاه استیل آذین یاد آور شد: امیدوارم این کمک من مورد تایید مردم باشد و مردم برایم دعا کنند. کار کردن برای این جوانان و شور و نشاط برای آنها و سربلندی خلیج فارس، آرزوی همیشگی من است و هر کاری از دستم براید باز هم انجام دهم.
هدایتی در پاسخ سوالی که صادق درودگر اعلام کرده بهتر است شما اول پول ملوان را بدهید و بعد برای پول خلعتبری اقدام کنید، گفت: اولا باورم نمیشود که درودگر این حرفها را زده باشد اما چنانچه ایشان این حرفها را بزند فقط میتوانم بگویم، متاسفم. من فصل گذشته جدا از خرید 70 درصد سهام ملوان و کمک چند میلیاردیام به این تیم، قرار نبود کار دیگری انجام دهم اما ایشان بهتر میداند من 8 میلیارد به ملوان پرداخت کردم و از این پول فقط160 میلیون تومان مانده است.
وی افزود: روز گذشته هم با درودگر تماسی داشتم تا بیاید و پولش را بگیرد و این 160 میلیون نماند. ایشان هم از دیروز تا الان دفتر ما را سرکار گذاشته است. من همیشه میگویم اسب پیشکش را دندانش را نمیشمارند.
آقای درودگر عزیز، ضمنا علی رغم ارادتی که به شما دارم من به عشق انزلی، فوتبالیستهای سابقش و مردم تصمیم به کمک گرفتم تا به این تیم خدمت کنم و اگر نامهربانی نمیدیدم باز هم خدمتم را ادامه میدادم اما نشد. کارهای بسیار خوبی در ملوان شده است، پس نباید با نامهربانی جواب آنها را داد.
هدایتی تاکید کرد: البته من قول دادم که در فصل جدید یک میلیارد تومان علی رغم اینکه دیگر در ملوان سمتی ندارم و حتی مالک هم نیستم به این تیم پرداخت کنم که سر قولم هم هستم. بنابراین من بدهی به کسی ندارم و معتقدم با توجه به برپایی حماسه سیاسی کشور همه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری آماده برای حماسه اقتصادی باید باشیم که انشاالله با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری این اتفاق خواهد افتاد.
عضو هیئت مدیره سابق قرمزپوشان خاطر نشان کرد: در پایان همین حرف را بزنم اگر کمکی به پرسپولیس کردم تا خلعتبری قرمزپوش شود، به این دلیل است که من یک پرسپولیسی هستم. کمکم به پرسپولیس ربطی به هیچ کس ندارد و اصلا به هیچ کس مربوط نیست. پس به خاطر عشق خودم، سرافرازی پرسپولیس بزرگ به پاس نگه داشتن نام خلیج فارس این کار را انجام دادم و مطمئن باشید هرگز برای کشورم و سربلندی پرسپولیس از کارهای دیگر نیز دریغ نمیکنم. اصلا هر کاری لازم باشد انجام خواهم داد تا شادی جوانان، عاشقان پرسپولیس را ببینم. انشاالله این هدیه ناقابل من مبارک پرسپولیسیها باشد.
پس از درخواست پروین، دایی و رویانیان، حسین هدایتی قبول کرد که پول رضایتنامه خلعتبری به عجمانیها را پرداخت کند از همین رو امروز پروین و دایی با هدایتی دیدار کردند و بالاخره عضو سابق هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس چک دریافت رضایتنامه خلعتبری را به پرسپولیسیها تحویل داد.