کسی اون آخریه را می شناسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کسی اون آخریه را می شناسه؟
تری کوک (Terry Cooke) دادا.
بازیکن متوسطی بود.
:n04: اینو دیگه از کجا می شناسیش؟نقل قول:
اصلاً اسمش را هم نشنیده بودم!!!
والا منم نمیشناسمش، به کمک سرچ، تو لینک یه روزنامه انگلیسی (فکر کنم دیلی میل) دیده بودم اسمش رو.نقل قول:
.
.
+ لینک ویکیپدیاش رو دیدی دادا؟
میگم چقدر این ور اون ور قرض داده بودنش!! فکر کنم به صورت قرضی اومده بود قاطی Class of 92!!:n09::n02:
+
راستی فیلم مستند کلاس 92 همونطور که قرار بود، یکی دو هفته دیگه پخش میشه، تیزرش رو دیدم، جالب بود.
سلام
پس از کمی تعطیلات،دوباره بازیها از سر گرفته شدند
امروز تیمای بالاتر از منچستر،دیدارهای رو در رو داشتند
لیورپول و اورتون که مساوی شدند،آرسنال تا دقایق پایانی از ساوتهمپتون جلو هست
پس فعلا میشه اورتون و ساوتهمپتون رو کنار زد
چلسی هم با وستهام بازی داره که احتمال پیروزی چلسی بیشتره
تیمهای تاتنهام و من سیتی هم که نزدیکترین تیمها به منچستر هستند،بازی رو در رو دارند و هر نتیجه ای به سود منچستر خواهد بود.مخصوصا تساوی
اما مهمتر از همه اینکه فردا با کاردیف بازی داریم.یک بازی خارج از خانه اما آسان
بهترین موقعیت تا در جدول بالاتر بیایم،در صورت پیروزی چلسی و منچستر این جدول رو فردا شب خواهیم داشت:
1.آرسنال 28 امتیاز
2.لیورپول 24 امتیاز
3.چلسی 24 امتیاز
4.منچستر 23 امتیاز
تاتنهام هم در صورت پیروزی مقابل من سیتی 23 امتیازی میشه
بازی 2-2 شد
تف تو این شانس
لعنت به این بازی
دو دفعه دقایق آخر گل خوردیم
این چه وضعشه
اصلا حال و حوصله پست دادن ندارم
ولی امسال با این وضع رتبمون همون7-8 میمونه
شک نکنید
مدافع اسطوره ای منچستریونایتد در گذشت
فولکس که یکی از بازماندگان فاجعه هوایی مونیخ در سال 1958 بود، با انجام 688 بازی برای این باشگاه، به یکی از اسطوره های شیاطین سرخ تبدیل شد.
سایت گل- بیل فولکِس، مدافع اسطوره ای باشگاه منچستریونایتد در سن 81 سالگی درگذشت.
فولکس که یکی از بازماندگان فاجعه هوایی مونیخ در سال 1958 بود، با انجام 688 بازی برای این باشگاه، به یکی از اسطوره های شیاطین سرخ تبدیل شد.
او اولین بازی اش برای منچستریونایتد را در سال 1952 انجام داد و بعد از رایان گیگز، بابی چرلتون و پل اسکولز، در رتبه چهارم بیشترین بازی برای این باشگاه بود.
اد وودوارد، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد، با ادای احترام به فولکس، گفت:" بیل یکی از شخصیت های بزرگ منچستریونایتد در دوران بعد از جنگ جهانی بود.
او واقعا مرد نازنینی بود و من این افتخار را داشتم که چندین بار با او دیدار کنم که به یاد ماندنی ترین آن در فینال چمپیونزلیگ سال 2008 در مسکو بود؛ در پنجاه سالگی فاجعه مونیخ.
بیل در طول 20 سال نزدیک به 700 بازی برای باشگاه انجام داد و هرگز فراموش نخواهد شد."
فولکس در تمام طول دوران حرفه ای اش در منچستریونایتد بازی کرد و با این تیم علاوه بر چهار قهرمانی در دسته اول، در سال 1968 با پیروزی مقابل بنفیکا، قهرمان جام باشگاه های اروپا نیز شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 عکس از اسطوره، در آستانه چهل سالگی
رایان گیگز تاریخ زنده پرافتخارین دوران تاریخ باشگاه منچستریونایتد است
سایت گل- رایان گیگز سه روز دیگر 40 ساله می شود؛ او که به عنوان یک نوجوان پای به باشگاه منچستریونایتد گذاشت، حالا پرافتخارین بازیکن تاریخ باشگاه است؛ با بیشترین بازی با پیراهن شیاطین سرخ و افتخاراتی که تکرار آن تقریبا غیرممکن است.
به مناسبت چهل سالگی او، نشریه دیلی میل 40 عکس کمتر دیده شده از دوران حرفه ای او را منتشر کرده که با هم مرور می کنیم::
محتوای مخفی: عکس ها
ریو فردیناند تو توییترش نوشته بود موقع لندینگ خطر جدی هواپیمای یونایتد و تهدید کرده. ظاهرا هواپیما که اومده لندینگ کنه یه هواپیمای دیگه هنوز روی باند بوده و خلبان در ارتفاع 400 متری متوجه شده و دوباره اوج گرفته! واقعا خطر از بیخ گوش تیم گذشت. خدا را شکر که فاجعه ای دیگر در آلمان رخ نداد .
بعد از یه مساوی اعصاب خورد کن و تلخ یه بازی خیلی حساس داریم و متاسفانه انگار ویدیچ و فن پرسی رو هم نداریم
انشاالله مشکلی پیش نیاد و حداقل مساوی رو بگیریم تا قبل از رسیدن هفته پایانی مرحله گروهی صدرنشین باقی بمونیم
به امید قدرت نمایی در خاک آلمان