مرسی :n01:نقل قول:
من توضیح دادم که دوربینش آخر دوربینه. برای اینکه توهم نزنید که من عکاس خوبیم :n02: مثل برنج هندی که همه را کدبانو کرد ، این دوربین هم همه را عکاس می کنه :n08:
البته دوربین دوستم بود. الان خیلی دلم برای دوربینه تنگ شده:n03:
Printable View
مرسی :n01:نقل قول:
من توضیح دادم که دوربینش آخر دوربینه. برای اینکه توهم نزنید که من عکاس خوبیم :n02: مثل برنج هندی که همه را کدبانو کرد ، این دوربین هم همه را عکاس می کنه :n08:
البته دوربین دوستم بود. الان خیلی دلم برای دوربینه تنگ شده:n03:
FZ40
f 3.6
1/13
ISO 100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت ادیتی که زدی دوست عزیز. اون روزی که این عکس رو گرفتم مه نسبتاً غلیظی بالای جنگل بود که نورسنجی برای عکس گرفتن رو سخت میکرد که من هم سعی کردم تو عکس این مه رو نشون بدم. در ادیتی که شما زدید بالا بردن کنتراست موجب شده بالای سمت راست عکس روشنایی بیش از اندازه بگیره که چشم رو اذیت میکنه. در مورد سافت بودن عکس هم نظر من این بود که با شارپ شدن عکس، اون حالت رویاگونه این منظره کمتر میشه و به این دلیل سعی شد تا شارپنس بالا برده نشه. خوب به هر حال هر کس سلیقه ای داره :n19::n06:نقل قول:
ماکرو تار مو
دوربین دیجیتال سونی 10 مگاپیکسل
ماکرو عنکبوت پرشی
دوربین دیجیتال سونی 10 مگا پیکسل
تصاویری در تاریکی:
Canon EOS 650D
نقد عکسهای جناب vtn54
عکس اول: اون بشقاب !! منو کشته ... :n02:
عکس دوم : یکی از لامپها سوخته. چرا عوضش نمی کنید؟
تحلیل عکس: به نظرم اونجا طبقه پنجم باشه. چون خونه روبرویی طبقه وسطش هایلایت شده. درست حدس زدم؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دور از شوخی عکسهای خیلی جالبی شدند. دوربینتون چیه که توی نور کم عکسهای به این با کیفیتی می گیره؟ اگه میشه یکم توضیح بدین. چون من کلا با عکاسی در شب مشکل دارم
سلامنقل قول:
ممنون به خاطر نقد جالبتان:n02:
در عکس اول بشقاب متاسفانه به تصویر آسیب زده است (اگر دقت کنید جلوی دیده شدن سوسوی چراغهای شهر را گرفته است) ولی چون مال همسایه بود کاری از دست من بر نمیآمد:n09: ولی چون موضوع مورد نظر من سایههای روی سقف بود فکر نکنم زیاد اهمیتی داشته باشد.:n05:
در مورد عکس دوم باید عرض کنم لامپ سالم است:n08:اگر دقت کنید هیچکدام از لامپها روشن نیستند بلکه انعکاس نور بیرون به این شکل دیده میشود(که موضوع اصلی عکس هم هست) متاسفانه این یک لامپ از رسیدن این نور محروم مانده است (که با تغییر زاویه دید هم درست نشد). در ضمن اینجا طبقه دوم است:n10:
دوربین را هم که بالای عکس نوشتم Canon EOS 650D هست. یکی از محسنات دوربینهای DSLR همین برتری آنها در نور کم هست البته شما میتوانید با دوربینهای کامپکت P&S از اجسام ساکن (مثل همین دو عکس بلا) با کیفیت تقریبا مشابه عکس بگیرید به این شرط که دوربینتان اجازه تنظیمات دستی را بدهد و از سه پایه و تنظیمات مناسب استفاده کنید و کمی هم روی فوکوس کار کنید ولی در مورد اجسام متحرک تقریبا همه دوربینهای کامپکت P&S معمولی و حتی خیلی از DSLR ها مشکل دارند. عکس زیر را من با دوربین کامپکت P&S گرفتهام:
برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشویم:
علت این نور ، انعکاس نور در شیشه ی لنزه.نقل قول:
برای دوربین هایی که لنز میخوره میشه هود بخرید که بخشی از این مشکل رو حل می کنه.
برای دوربین های غیر حرفه ای هم میشه دست رو سایه بون کرد:n02: