سلام من اونجایی که از ساختمون میان بیرون و سوار نفربر دشمن میشن و باید از یک منطقه پر از تانک عبور کنم گیر کردم.قلقش چیه؟با تیربار نفربر نهایتا یک تانک رو میتونم بترکونم.
Printable View
سلام من اونجایی که از ساختمون میان بیرون و سوار نفربر دشمن میشن و باید از یک منطقه پر از تانک عبور کنم گیر کردم.قلقش چیه؟با تیربار نفربر نهایتا یک تانک رو میتونم بترکونم.
اونجا باید سوار یه تانک دیگه بشی که همونجا رها شده...نقل قول:
ضمنا باید با کلیدهای 1 و 2 باید نوع اسلحه تانک رو هم عوض کنی...
آره راهش همون کلیدهای 1و2 بود.دمت گرم.:n01:نقل قول:
سلام ...
دوستان کسی هست اینجا هم این بازی رو رفته باشه و هم Sniper Elite ؟
به نظرتون کدوم جذاب تره. من اگه تا چند روز دیگه کنسول بگیرم تا قبل از اومدن فیفا 15 یه بازی می خوام ... که این 2 مورد به نظرم جالب بودن.
ممنون
مرحله 2 یا 3 که تانک هی داره دورم میچرخه چجوری باید نابود کنم ؟ هر کاری میکنم نمیشه :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا 2 تا تانک میان.(برا من اینجوری بود)نقل قول:
میری رو اولی دو تا کلیک راست می کنی از این c4 ها میندازی بعد میای عقب کلیک چپ می کنی می ترکونیشون.:n02::n20:
بعد کاور می گیری منتظر می مونی تا دومی بیاد اون که اومد هم همون اول 2 تا روش میندازی بعد میری عقب می ترکهه:n19:
حالا دیگه مرحله تمام میشه:n09:
بتلفلد 4 که حرفشو نزن هیچ چیز جدیدی نداره بسیار زود هم مرحله هاش بپایان میرسه اسنایپر الایت رو بچسبنقل قول:
دوستان من خیلی وقت پیش فکر کنم نسخه بلک باکس را دانلود کردم . الان قصد بازی دارم...این آپدیتهایی که برای این بازی اومده دانلود آپدیت
Update 1-RELOADED
Update 5 and 6-RELOADED
به کار من میاد که دانلودش کنم؟
دوستان من نسخهRELOADEDرو دانلود کردم ولی موقع نصب میگه orgiin نصب نیست با اینکه اورجین رو مجددا دانلود و نصب کردم بازم موقع نصب اورجین باز میشه و پروداکت کد میخواد .دیگه کلافه شدم از دست این:n03: خواهشا یه کمکی بکنید به من:42:
سلام.
نسخه premium با عادی چه فرقی داره؟