گوریلا گلس۳ خیلی راحتتر تمیز میشه تا ورژن ۱اش که روی اس۱ هست، صفحه اس۱فقط با دستمال نانو خوب تمیز میشد اما اس۴ صفحش راحت تمیز میشه.
Printable View
گوریلا گلس۳ خیلی راحتتر تمیز میشه تا ورژن ۱اش که روی اس۱ هست، صفحه اس۱فقط با دستمال نانو خوب تمیز میشد اما اس۴ صفحش راحت تمیز میشه.
آقا بمن مشکل باتزی دارم زود میشه حدودا 20% با وجود اینکه فقط برنامه های براوسر و ویچت بازه
تو موبایلستان که گفتن اینترنت بری زود شارژ تموم میشه حالا صحت داره؟
من رمزم رو گم کردم جیمیل هم اصلا باز نمیشه واسه همین میخوام اگه میشه کرنلی رامی هست معرفی کنید همینجا
اومدم گوشی رو هم آپدیت کنم میگه اخرین اپدیت قبلا نصب شده.Power saving mode یا همچین چیزی فعاله تور صفحش هم کم کردم تازه.
:دی
کسی نیس جواب بده :n14:
سلام به همه
منم به جمع S4 دار ها پیوستم؛چند تا سوال داشتم فقط
از کجا میشه اپ دانلود کرد خوب؟ google play قابل استفادست برای ایران؟
راهی هست اطلاعات کانتکت هام و اگه بشه sms هام رو از روی گوشی قدیمیم(nokia x6 )انتقال بدم به این گل پسر؟
چیز خاصی هست که باید درباره ی این گوشی بدونم؟
برنامه ی samsung kies مشابه همون Nokia Suite میتونه اطلاعات تماس گوشی نوکیای شما رو بگیره و روی این بریزهنقل قول:
برای برنامه هم هزار راه هست از گوگل پلی (اگر باز نشد از و.پ.ن و... استفاده کنید) و یا راه بهترش توی همین فرومهای تخصصی موبایلی مثل موبایلستان
پخش موزیک روی این گوشی چطوره؟
منظورم هنزفری و کیفیت پخش موزیک
میشه به گوشی کدی که باعث بشه بلند شدن صداش بشه؟
برنامه Bazaar رو دانلود کنید یک مارکت ایرانی هست برای دانلود یا خرید اپلیکیشن، یا میتوانید با نصب نرم افزار فیلتر شکن Psiphon 3 آی پی خود رو تغییر بدید و از Play store دانلود کنید (مـتأسفانه Play store برای ایران تحریم هست) البته راه اول (بازار) بیشتر توصیه میشود چون سرعت از طریق سایفون به شدت کم میشه.نقل قول:
کیفیت خوب و قابل قبولی داره اما اگر محوریت اصلی شما گوش دادن موزیک هست HTC One با قابلیتهای صدایی BoomSound و Beats Audio بهترین کیفیت رو در بین گوشیها در کیفیت و بلندی صدا داره. محوریت اصلی اس4 صفحه نمایش کمنظیر و بسیار باکیفیت و همچنین دوربین باکیفیتتر هست.نقل قول:
مرسینقل قول:
البته فکر کنم خونده بودم قراره رفع تحریم بشه :n13:
در هر صورت مادربرد این خراب شد(یا بود) رفت برای تعویض فعلاً... :n14::n27:
1 ساعت هم کار نکرد...