بسیار ممنونم از راهنمایینقل قول:
اتفاقا خودم هم ترجیحم کوله هست
بازم ممنون :n16:
Printable View
بسیار ممنونم از راهنمایینقل قول:
اتفاقا خودم هم ترجیحم کوله هست
بازم ممنون :n16:
میگم 700d هم مثل 650d وای فای داره ؟
در مشخصاتش نوشته:نقل قول:
Wireless : Eye-Fi Connected
درود بر دوستان
سوالی داشتم به نظر شما یک دوربین حرفه ای ارزان قیمت بخرم یا یک کامپکت یا سوپر زوم گران قیمت؟
(نگه به استفاده بستگی داره که خودم می دونم امکانات رو می گم)
از نظر کیفیت، 100% و بدون شک DSLR خیلی خیلی بهتر از کمپکت ها هست!نقل قول:
و کمپکت های ساده هم با کیفیتتر از کمپکت های سوپر زوم هستند!(بدلیل استفاده از عدسی های بیشتر که تاثیر منفی در کیفیت و نور و ... داره)
بعنوان کسی که اولین دوربینم کمپکت سوپر زوم SONY HX200V بود، پیشنهاد میکنم DSLR بگیرید!
چون کیفیت سوپر زوم ها واقعا فاجعه هست!(من خرداد ماه خریدم، شهریور فروختم!:n21:)
سلام دوستان
بنده قصد خرید دوربین dslr رو دارم و بین چند گزینه موندم..ممنون میشم راهنمایی کنید..,
.
1.canon 700D
2.nikon 3300
3.nikon 5200
4.canon 650D
بین این گزینه ها، من 700D رو بیشتر پسند میکنم!نقل قول:
مهم ترین دلیلش اینه که رزلوشنش منطقی هست!(18 مگاپیکسل)
یعنی رزلوشن d5200 و D3300 بصورت غیر منطقی بالا هست که باعث ایجاد نویز بیشتر روی تصویر میشه!(24~25 مگاپیکسل برای هالف فریم ها خیلی زیاده...)
دلیل دیگه اینکه من از رنگ عکس های نیکون خوشم نمیاد و بنظر من کنون خوش رنگ تر عکس میگیره (البته این کاملا سلیقه ای هست)
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من اگر خودتون و یا اطرافیان نزدیکتون تجهیزاتی دارند که برای یکی از این دو برند هست ترجیحا همون برند رو انتخاب کنید این در طولانی مدت صرفه اقتصادی بیشتری داره.
اگر هم ندارید که راهنمایی ها رو بابک جان گفتند ولی باز به نظر من برید از نزدیک دوربین ها رو دست بگیرید و هزینه ها و کارایی ها رو سبک سنگین کنید و انتخاب کنید.
برای یک کاربر آماتور تا کاربری که نیم نگاهی به نیمه حرفه ای شدن داره تفاوت خروجی این دوربین ها اونقدری نیست که آزار دهنده باشه.
البته شما نیازهاتون رو هم بیان کنید راحت تر میشه راهنمایی کرد.
بدون در نظر گرفتن بودجه براي كاراي عادي و نيمه حرفه اي D5300 بهتره يا D7100 ؟؟؟ كيفيت ساخت دوربين چقدر ميتونه مهم باشه ؟؟مثلا با 5300 ميشه زير بارون خفيف يا برف عكس گرفت؟؟يا تو جاهاي مرطوب به مشكل بر ميخوره؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر مشکل بودجه ندارید شک نکنید D7100
کیفیت ساخت دوربین مسئله ی مهمی هست و نمیشه از اون به سادگی گذشت. ضمن اینکه در صورت اینکه دست های متوسط یا بزرگی داشته باشید کار با دوربین 7100 برای شما بسیار راحت تر خواهد بود . به دلیل اندازه ی بزرگتر
این که زیر بارون می شه عکس گرفت یا نه رو اساتید باید نظر بدن اما در مشخصات دورین 7100 ذکر شده که در برابر گرد و غبار و رطوبت مقاوم هست و د ر ضمن این دوربین دارای بدنه ی فلزی هست. و یکی از دوستان می گفت که توی شمال با اون رطوبتش بی هیچ مشکلی مشغول عکاسی با این دوربین هست.