سلام
بعد از عرضه open suse 10.3 دیگه ما هم باید اسم این تاپیک رو تغییر بدیم و با open SuSE هماهنگ بشیم
Printable View
سلام
بعد از عرضه open suse 10.3 دیگه ما هم باید اسم این تاپیک رو تغییر بدیم و با open SuSE هماهنگ بشیم
سلام
مثل اينكه كلا Linux با من لج كرده بعد از نصب ناموفق Ubunutu كه تو تاپيكش توضيح دادم open Suse اونم dvd شو دانلود كردم اينم مثل Ubunutu نصب ميشه ولي بعد از ريستي كه در پايان نصب برنامه انجام ميده وبعد از بوت شدن سيستم يه صفحه سياه مياد با يه Cursor موس كه تكونم نميخوره در واقع سيستم هنگ ميكنه ومجبور به ريست سيستم ميشم ميشه دوستان محبت كنن بگن مشكل من چيه ؟
با این اطلاعاتی که می دید پیدا کردن راه حل خیلی مشکله
من حدس می زنم مشکل از تنظیمات xorg باشه
محتویات فایل etc/X11/xorg.conf/ رو اینجا بذارید
سلام
راستي در حالت معمولي موقع بوت Suse وقتي به اينجا: Loading cpufreq modules ميرسه سيستم هنگ ميكنه ولي در حالت failsafe بدون مشكل وارد برنامه ميشه
ميشه بگين تو suse چطوري ميسه از Gnome به kde سوييچ كرد يا بلعكس؟
YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = gdmنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
من suse10.3 رو نصب کردم. ولی نمی تونم ntfs رو توش ببینم. تو en.opensuse.org/NTFS هم رفتم ولی مشکلم حل نشده.اگه یکی یه راهنمایی کامل و کاربردی برای تازه کارها در باره ی این مشکل بزاره واقعا ازش ممنون میشم. ظاهرا کسایی که این مشکل رو دارن کم نیستن. مگه نباید ntfs رو ساپورت کنه؟ چرا با اینکه ntfs-3g رو نصب میکنه ولی بازم نمیشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهش ا یکی منو از این سردرگمی خلاص کنه
بارها در این مورد بحث شدهنقل قول:
ولی متاسفانه دوستان تنبلی می کنند و جستجو نمی کنند
ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟نقل قول:
مدل cpu سیستم شما چیه ؟نقل قول:
برای فهمیدن نوع cpu از دستور hwinfo --cpu استفاده کنید