سلام من نمیدونم سوالمو کجا باید بپرسم،لطفا کمکم کنید سوالم درباره ی دی وی دیه
Printable View
سلام من نمیدونم سوالمو کجا باید بپرسم،لطفا کمکم کنید سوالم درباره ی دی وی دیه
سلام من نمیدونم سوالامو باید کجا بپرسم میشه کمکم کنید؟:n03:
نقل قول:سلامنقل قول:
اگر مشکلی در این زمینه دارید، اینجا بپرسید :
محلی برای مطرح کردن مشکلات سخت افزاری سیستم و راه های شناسایی و برطرف کردن آن ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگر سوال جنبهی دیگری دارد اینجا:
بحث و تبادل نظر پیرامون مطالب عمومی سخت افزار. معرفی محصولات، بررسی عملکرد و مقایسه آن ها
چطور میشه یه نوشته ای که اندازه فونتش مثلا بزرگه رو به اندازه پیش فرض فونت انجمن تغییر داد؟
سایز 1
سایز پیش فرض
سایز 2
همونطور که میبینید اندازه پیش فرض بین 1 و 2 ـه.
متن رو انتخاب کنید و این گزینه رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا فونت سایز پیش فرض بشه.نقل قول:
اگر هم متن داخل تگ های Heading باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید و تگ رو حذف کنید.
راه دیگری که هست اینکه روی شماره فونت سایز کلیک کنید، برمیگرده به دیفالت.نقل قول:
برای مثال سایز فونت را شماره 3 قرار داده اید، روی همون شماره دوباره کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من چند وقت پیش چندتا فایل رو حذف کامل کردم اما رفت توی سطل زباله.وقتی سطل زباله روباز میکنم توش خالیه ولی ایکن سطل همچنان پر نشون میده ووقتی میخوام سطل رو خالی کنم ارور میده و خالی نمیشه.چطور میتونم سطل رو خالی کنم
سوالتون رو این انجمن بپرسین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقتی میخواهم فایل های سطل زباله ویندوز اکس پی رو خالی کنم این ارور رو میدهError Deleting File or Folder
Cannot remove folder com4: The directory name is invalid.در ضمن فقت ایکن سطل پره ولی خالی از محتوا هست
این جا موند:
امکانش هست فعالیتهای یک کاربر رو به تفکیک انجمنها بشه دید؟
مثلا کاربرX
تعداد پستها در انجمن دانلود نرم افزار XX پست
تعداد پستها در انجمن اینترنت و شبکه XX پست
اینکه برای هر انجمن رو میشه جداگانه دید رو میدونم،فعالیت هرکابر رو میخوام.(مثلا خودم!)