بستگی داره چه کاربری داشته باشی.اگه می خوای موبایلت سنگین باشه و باش آهنگ گوش بدی 91 خوبه که البته با توجه به قیمتش و کارایش من آی پادو بش تذجیح می دم.جمینم که یه پاکت پی سی هستش و کارایی های خالص خوئدشو داره.ببین از گوشی چی می خوای...نقل قول:
Printable View
بستگی داره چه کاربری داشته باشی.اگه می خوای موبایلت سنگین باشه و باش آهنگ گوش بدی 91 خوبه که البته با توجه به قیمتش و کارایش من آی پادو بش تذجیح می دم.جمینم که یه پاکت پی سی هستش و کارایی های خالص خوئدشو داره.ببین از گوشی چی می خوای...نقل قول:
دوست عزيز ممنون از توجهتنقل قول:
اي پاد چيه ؟
خوب من برام چيزاي كه مهم ان اينان :
تريپ و كلاس گوشي
بلندي و كيفيت صدا ( نسبت به گوشي هاي الان كم نياره مثلا مثل 3230 ام آبروريزي نباشه )
برنامه خوريش
كيفيت فيلم برداري ( تيكه تيكه نشه ) + فلاش دوربين
فكر نميكنم معيار مهم ديگري باشه ، هست ؟
مممنون از لطفت
:31:
N93 واسه شما بهتره ...نقل قول:
دوستان واقعا شرمنده لطف شما شدم ...!!!نقل قول:
واقعا جواب های زیبایی نثار کردید !!!
با سلام به همه دوستان
من می خوام یه پی سی بگیرم. اما برایم یه چیزی خیلی مهمه و اون اینه که کدوم پی سی قابلیت ویرایش برنامه های آفیس را دارد و در ضمن با زبان فارسی هم مشکلی نداشته باشد.
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
گوشی Htc - P3300 تو ایران هست؟ قیمت چنده؟
ممنون ( ولي نداشتيما )نقل قول:
من یک سوالی داشتم اگه میشه درموردش جواب بدید!
البته از یکی بیشتره...
1-درمورد تمامی صداهای آی میت ها توضیح بدید!
2-در مورد نوع بلوتوث های تمام آی میت ها توضیح بدید!
3-یک مقایسه کلی که برای خرید در حد 500 تومان میارزه که آی میت بگیرم؟؟؟
----
پاورقی:
راستی همه نرم افزارها توش ساپورت میشه؟؟؟مثلا میتونم توش نرم افزار فلش بریزم و کار کنم!
...
نقطه سر خط پایان و پیشاپیش ممنون!
من جدی گفتم... چون گفتی تیپ - موزیک - و نرم افزار خوری گفتم 93 واسه شما کیس خوبیهنقل قول:
پاکت پی سی رو موزیک باطری زود خالی میکنه !!!
اما اگه یه چی شبیه پاکت پی سی میخوای که موزیکش خفن باشه w950 خوبه ولی پاکت پی سی نیست
من امروز علائدين بودم دنبال ايميت جمين رفته بودم
خيلـــــــــــــــي بد گير ميومد بيشترشم كه بود دسته دوم بود يا ميگفتن در حد نو هست
چند جا هم كه نو پيدا كردم هر جور كه دوست داشتن قيمت ميدادن يكي 580 يكي 590 يكي كمتر
اصلا معلوم نيست چه وضعي شده ايميت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جم ، كاجم بود ولي جمين خيلي بد گير ميومد يعني خوده مغازه دار هم ميگفتن خيلي بد گير مياد
من فكر كردم ايميت يه گارانتي درست حسابي داره طرف گفت گارانتي 30 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي گارانتيش
يه برگه 500 تومني هست براي شركت نوين كه يعني گارانتيش كشكه البته يه جوراي از كشكم اون ور تر
اون 65 هزار رنگشم زياد تو نخش نبودم ولي دوستم ميگفت خيلي ستمه ممكنه بعضي موقعه بعضي فايلهاي تصويري رو باز نكنه به خاطر اين كه فقط 65 هزار رنگ رو ساپورت ميكنه
حالا موندم با اين شرايط چيكار كنم ايميت جمين رو بگيرم يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]