سلام.نقل قول:
دوست عزیز بکاپ اکانت جیمیلتون هست.تنها راهشرپاک کردن اکانت جیمیل هست.بعد از اینکه دوباره جیمیل رو وارد کردید اجازه سینک و ری استور رو ندید. :11:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بکاپ اکانت جیمیلتون هست.تنها راهشرپاک کردن اکانت جیمیل هست.بعد از اینکه دوباره جیمیل رو وارد کردید اجازه سینک و ری استور رو ندید. :11:
سلام به همه دوستان.من تو یه مشکلی گیر کردم.
گوشی من چون منو فارسی نداشت و گاه خود به خود خاموش روشن میشد من برای اینکه هم منو فارسی بشه هم مشکلش حل بشه برداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.1.2 ایران رو با این ورژن رو گوشیم زدم n7100xxdmc3_n7100ojvdmc1_n7100xxdlk7 .الان دیگه هیچ کدوم از سیم کارت هارو نمیشناسه نه ایرانسل نه همراه اول و شماره سریالش هم چند رقمش عدد هست بقیه رقمش هم صفره!تورو خدا کمک کنید من چیکارش کنم؟؟یه رام دیگه هم که واسه آلمان بود(n7100xxdmc3_n7100oxedmc3_n7100xxdlk7) اون رو هم زدم ولی بازم درست نشد!!
چیکار کنم که درست بشه؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئن هستید گوشیتون N7100 هست و از ورژن های دیگه نوت 2 نیست؟ :11:
رام رسمی اندروید 4.3 برای گلکسی نوت 2 اومد
واقعا اومد . یعنی الان با خود گوشی میتونم اپدیتش کنم ؟؟؟؟؟؟؟. دیگه خیلی منتظرش بودم
سلام.نقل قول:
خیر ،هنوز تا این حد نیومده :n02:
فعلا" فقط برای هند اومده که اونم فکر نمیکنم OTA باشه.(البته مطمئن نیستم).:11:
من یجا خوندم اونی که اومده و همونکه میگفتن واسه هنده اونم انگامشکل داشته و سامسونگ دوباره برش داشته همزمان مال اس 3 روهم برداشته
سلام.نقل قول:
خیر اونو برنداشته الان برای چین هم اومده،من مال هند رو روی نوت 2 یکی از دوستان نصب کردم الان 3 روزه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.فقط زبان فارسی رو توی زبانهاش نداشت که اونم چون رفیق ما با فارسی کار میکنه گوشی رو روت کردیم و فارسیش رو فعال کردیم. :11:
سلام
دوستان تو مرورگر پیشفرض گوشیم این قابلیت incognito فعال شده چطور میتونم این قابلیت خاموش کنم رو مخم هست
اهان ممنون
مشخص نیست نسخه فارسی دار کی میاد؟