آره فکر کنم انتخابی المپیک پکن بود ساعی مصدوم شده یود تو انتخابی شرکت نکرد کرمی اول شد ولی بازم ساعی رو بردن البته فکر کنم! !نقل قول:
در هرصورت امروز ما میتونستیم خیلی بهتر باشیم اما. ....
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
آره فکر کنم انتخابی المپیک پکن بود ساعی مصدوم شده یود تو انتخابی شرکت نکرد کرمی اول شد ولی بازم ساعی رو بردن البته فکر کنم! !نقل قول:
در هرصورت امروز ما میتونستیم خیلی بهتر باشیم اما. ....
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
کاش به این بازی نمی رسید اینجوری بهتر بود
با این وضعیت بازی بد خودشو بیشتر نشون داد
اصلا طوری هم بازی نکرد که حد اقل بگیم زحمت کشید
یوسف کرمی خیلی با انرژی و امیدوار بود همیشه ، خیلی هم دوست داشت طلا بگیره
ولی این یوسف اصلا یوسفی که میشناختیم نبود
نمی دونم . . . .
جمعه روز ورزشکارهای ما نبود
امروز شنبه هم بعیده که مدالی کسب بشه
البته به قول دوستمون روی هر ورزشکاری که حساب کردیم گند زد خدا رو چه دیدی
یهو دیدی امروز ستاره های جدید به دنیای کشتی معرفی شدند
حقش بود باخت من خوشحال شدم . کاش حداقل جونای دیگه رو جای اون فرستاده بودند !
با توجه به اینکه یه ذره مسابقات تکاندو شانسیه مثلا همون راند طلایی یا اینکه داورا تصمیم بگیرند کی بره بالا. من دلم از همه بیشتر برا نماینده خانم تکواندو سوخت. بیچاره با این امکانات ایران این همه زحمت کشیده بود. اگر امکانات و در نظر بگیریم کلی موفقیت آمیز بود که با استرالیاییه مساوی کرده بود. یعنی لا اقل حقش بود این مسابقه رو ببره. آخی آخرشم اشک تو چشاش جم شده بود.:37:
کجای دنیا قبل از مسابقات المپیک بهترین مربی جهان رو به علت منافع شخصی اخراج میکنن؟
سرِ 2میلیون آقای مهماندوست که زحمت خیلی زیادی واسه تکواندو کشیده اخراج شدن!
آقای ساعی هم بیگناه نبودن توی این قضیه که با جار و جنجال باعث کنارهگیری ایشون شدن!
این کرمی اصلا واسه چی اومده المپیک باخت هاش به کنار خیلی ریلکسه انگار نه انگار عقبه .
کلکسیون ضربه خوردن از سر بود توی مصاحبه ناراحت نیست هیج می خنده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش۳: رضا مهماندوست در گفت وگو با ايسنا، اظهار کرد: از پولادگر بايد سوال کنيد که چرا تکواندوي ايران در بازيهاي المپيک اين همه ضعيف عمل کرد. تکواندوي ما از اتفاقي که براي کشتي در المپيک 2008 پکن رخ داد درس نگرفت. بايد تکواندوي ايران به اين شرايط بد ميافتاد تا آنها به فکر بيفتند چرا آن زمان که ما در مسابقات آسيايي دوم شديم کسي به فکر نبود. وي افزود: يوسف کرمي به کسي باخت که در مسابقات کسب سهميه در باکو هفت بر سه او را برده بود. اين تکواندو کار اسپانيايي در اين سالها با هر ورزشکار ما که بازي کرده بود باخته بود، حال چطور ميشود که کرمي را شکست ميدهد! سرمربي سابق تيم ملي تکواندو با اشاره به اينکه کرمي در اين مبارزه هيچ تاکتيکي براي پيروز شدن نداشت، گفت: او تنها ميخواست به نوعي مبارزه کند که نگويند خوب مبارزه نکرد و قصد داشت براي رفع تکليف پا بزند. وي ادامه داد: با اين نتايج آبروي ما در تکواندوي جهان رفت، آبرويي که سالها براي به دست آوردن آن زحمت کشيده بوديم. مسئولان فدراسيون همين را ميخواستند، اگر هدفشان اين بود، به آن رسيدند. مهماندوست در مورد عملکرد محمد باقري معتمد و مدال نقرهاي که کسب کرد، به ايسنا گفت: به نظر من او هم در اين المپيک باخت چرا که مقابل حريف برزيلي و حتي آن حريف افغان با کمک داوران پيروز شد. او وقتي که داوران در راند طلايي به عنوان فرد پيروز دستش را بالا بردند به هوا پريد و اين نشان ميدهد که به همان مدال راضي بود، حتي معتقدم او به مدال برنز هم راضي بود. وي با بيان اين سوال از مسئولان فدراسيون تکواندو که آن زمان که اعلام ميکرديد دو طلاي المپيک ميگيريد، حال چه شد؟ گفت: از کسي ناراحت نيستم، از ذوالقدري و پولادگر ناراحتم که اين بلا را سر من آوردند، آنها با احساسات مردم و تکواندو کاران ايران بازي کردند و به آن لطمه زدند، در اين دنيا و آن دنيا آنها را نميبخشم. سرمربي سابق تيم ملي با تاکيد بر اينکه اکنون اين فرصت از دست رفته و بايد به فکر آينده بود، گفت: مسئولان فدراسيون ميگفتند که اين تيم بهترين تيم تاريخ بود پس چه شد که تنها يک نقره المپيک را گرفتند. اين تيم يازده ماه پيش بهترين تيم تاريخ بود. وي ادامه داد: بارها گوشزد کردم که مراقب اين تيم باشند، همان زمان که يوسف کرمي در مسابقات آزمايشي المپيک به آرون کوک باخت، زنگ خطر به صدا درآمد اما کسي گوش نکرد. مهماندوست با اشاره به اين که به تکواندو فکر نميکند، به ايسنا گفت: خدا جاي حق نشسته و اين دوستاني که به خاطر اندکي پول اجازه کار را از من و موفقيت تکواندو گرفتند، حالا بايد پاسخگو باشند.
نمی دونم چرا هم کرمی هم باقری معتمد اصلا ضربات بالا نمی زدند .. هر کیه یو که میدیدی با ضربات توی سر مسابقه رو می برد ( باقری معتمد هم خیلی شانسی می برد)
یوسف کرمی ابرو ریزی کرد واقعا . یکی از سهمیه های تکواندو رو به معنای واقعی کلمه هدر داد . حتی نتونست با یه نتیجه نزدیک ببازه