-
اینکه گیگزی با این سن هنوز یه مهرست برا مون خوشحال کنندست و کاش تکرار میشد تاریخ برامون و باز هم یه گیگزی دیگه توی تیم میداشتیم
تبریک برد خوبی بود و 12 امتیاز اختلاف با تیم دوم بعد از گذر کردن از یه هفته دراماتیک . با باخت سیتی و برد ما یک قدم دیگه پیش به سوی قهرمانی بر داشتیم . بازی با رئال رو هم امیدوارم کم اشتباه و با برد تموم کنیم
-
منم این برد خیلی خیلی شیرین 2 بر صفر رو مقابل اورتون تبریک میگم. :n12:
خیلی حال داد :n20:
حالا با قدرت و روحیه بالا میریم سراغ رئال :n10:
-
منم تبریک میگم.برد خوبی بود.دیگه باید به فکر قهرمانی باشیم.
همه خوب بازی کردند و فقط یکم رونی به نظر من از درخشش فن پرسی ناراحت بود :دی اصلا اعصاب نداشت.تیم جلو بود همش اعتراض میکرد.
بازی چهارشنبه فرگی گفته میخواد ترکیب متفاوتی به زمین بفرسته فکر کنم میخواد دنی ولبک و چیچا رو جای وین و رابین بفرسته تو !!!!جدا همین ترکیبی هم که حالا داشتیم ترکیب اصلی بود.همش خدا خدا میکردم که فن پر سی تعویض بشه.
و در نهایت سرود Flowers of manchester هم خیلی زیبا بود البته که چیزی ازش نفهمیدم ولی همون موقع که داشتن میخوندن سرودو بنر سال 1958 رو هم نشون داد و پیمان یوسفی هم نمیدونست چی به چیه!
این هم متنی از سرود گل های منچستر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
-
چند نکته
در مورد بازی با اورتون
● پیرمرد تقریبا از تمام مهره های اصلیش برای 90 دقیقه بازی گرفت که متعجبام کرد.
خدا می دونه که چه نقشهای تو سرشه!
● بازی خیلی آسون تر از اون چیزی بود که فکر می کردم. اورتون بی بخار و ناتوان بود.
● بازیکنان یونایتد تمایل زیادی به تکل زدن و درگیری فیزیکی داشتند که این یک چیز نادره!
معمولا یونایتد تمایل داره که از تکل زدن خودداری کنه و به حریف اجازه ی بازی کردن میده. ولی در این بازی یک یونایتد کاملا متفاوت رو مشاهده کردم.
● ون پرسی خیلی اشتباه می کرد. امیدوارم چهارشنبه بازی بهتری ارائه بده.
● فرگوسن مهارت بالایی داره در ایجاد انگیزه و اشتیاق در بازیکن هاش.
اگه یونایتد امسال قهرمان بشه، صد در صد مطمئنیم که سال بعد هم تا آخر برای قهرمانی می جنگه. برخلاف سیتی و مانچینی که یک بار قهرمانی به نظر می رسه که کاملا ارضاءشون کرده.
-
-
چهار شنبه 25 بهمن
ساعت 23:15
از شبکه سه
شبکه تحریم فوتبال اینگلیس
منم برد شیرین رو تبریک میگم
قهرمانی ما یه جورای داره ثبت میشه
ولی نگران لیگ اینگلیسم تا دیروز
پزشو میدادم میگفتم اگر هر تیمی خیلی به خودش میباله بیاد لیگ برتر انگلیس ببینه میتونه جلوی 7 الی 10 تیم
قدرتمند دووم بیاره
ولی الان اون تیم های قدرتمند دیگه انگار نیستن
نمیدونم چه بلای داره سر لیگ میاد
ولی آرزو میکنم دوباره شور و شوق قبل پریمیر لیگ رو ببینم
-
من بازی منچستر و امروز میدیدم
به نظرم امروز بدون تاکتیک بازی میکردند از عمد
چون نمیخواستن تاکتیک برای بازی چهارشنبه لو بره جلوی مورینیو
اگه منچستر بتونه یک مساوی در برنابئو بگیره باید صعود رو خیلی براش محتمل دونست چون بردن این تیم در اولترافورد جز محالات هست
-
فرگوسن: اهمیتی نمیدهم چه اتفاقی برای سیتی میافتد
به نقل از گاردین، منچستریونایتد در هفته بیست و ششم لیگ برتر انگلیس برابر اورتون 2 بر صفر به برتری دست یافت.رایان گیگز 13 و رابین فان پرسی 45 گلهای شیاطین سرخ را وارد دروازه تافیها کردند. با این نتیجه و با توجه به شکست 3 بر یک منچسترسیتی برابر ساوتهمپتون، یونایتدها فاصله خود در صدر جدول را به 12 امتیاز رساندند.
الکس فرگوسن با توجه به این اختلاف امتیازی، بازهم کورس قهرمانی را تمام شده ندانست.وی گفت: به هیچ وجه، هیچ صحبتی در مورد اینکه در این فصل قهرمان خواهیم شد ندارم.
برنامه ما این است که در دیدار بعدی پیروز شویم و پس از آن در دیدارهای بعد از آن. این تنها کاری است که میتوانیم انجام دهیم.
پس از آنکه منچسترسیتی 3 بر یک مغلوب ساوتهمپتون شد، فرگوسن برای دیدار با اورتون ترکیب تیمش را به کلی تغییر داد زیرا منچستریونایتد در دیداری حساس و از مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه شب باید به مصاف رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو برود.
فرگوسن در این مورد نیز عنوان کرد: 7 تغییر در ترکیب تیمم ایجاد کردم. وقتی از نتیجه دیدار سیتی آگاه شدم، احساس کردم میتوانم این تغییرها را به زمان دیگری موکول کنم.
پیروزی ما برابر اورتون میتوانست اختلاف امتیازی ما را به 12 امتیاز افزایش دهد که این موضوع خیال ما را تا حدود زیادی راحت میکرد.
بازهم میگویم، تنها کاری که باید انجام دهیم پیروزی در دیدارهای پیشرو است. اهمیتی نمیدهیم که چه اتفاقهایی برای سیتی رخ میدهد.
منبع : خبرگزاری فارس