بدون شرح !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رکوددار گلزني چلسي در بيمارستان بستري شد
رکورددار گلزني تاريخ تيم فوتبال چلسي انگليس در بيمارستان بستري است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابي تامبلينگ، چهار ماه است که به علت بيماري دردناک پاهايش در بيمارستان بستري شده است. فرانک لمپارد، هافبک چلسي که هفته پيش دويستمين گلزني خود را در اين تيم جشن گرفت، از اين اسطوره باشگاه عيادت کرد.
تامبلينگ از سال 1959 تا 1970 دويست و دو گل براي تيم چلسي به ثمر رساند.وي هم اکنون در ايرلند زندگي مي کند، اما گاهي اوقات براي ديدن اعضاي تيم سابق خود به غرب لندن سفر مي کند.
وي به علت بيماري از ماه نوامبر تاکنون نتوانسته است به ورزشگاه استمفورد بريج برود و هنوز هيچ پيشرفتي در مداواي وي به چشم نمي خورد.
مورينيو و اشاره به بازگشت به چلسي
ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد گفته شايد در همين تابستان به چلسي برگردد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مربي 50ساله که چلسي را به دو قهرماني ليگ برتر رساند و در سپتامبر 2007 از اين تيم جدا شد شايد جانشين رافا بنيتس شود.
به گزارش گل، شايعات فراواني حاکي از آن بود که چندين بازيکن بزرگ رئال مادريد از مربيشان ناراضي هستند و رابطه او با طرفداران هم عالي نبوده است.
مورينيو که در پورتو و اينتر هم دورانهاي خوبي گذرانده درباره احتمال بازگشت به چلسي گفت: «من روحيه ماجراجويانهاي دارم و نميدانم فصل بعد چه ميشود. انتخاب مقصد جديد پس از کار کردن در انگليس، پرتغال، ايتاليا و اسپانيا آسان نيست. شايد هم به جايي برگشتم که پيشتر در آن بودهام. منتظر شگفتيها باشيد.»
varzesh3
چلسي در پي جذب مهاجم نوجوان ترکيه
باشگاه چلسي قصد دارد انس اونال بازيکن 15 ساله تيم بورسااسپور را به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته مي شود که چلسي براي جذب اين بازيکن که در 102 بازي ليگ آکادمي 170 گل به ثمر رسانده 1.75 ميليون پوند پيشنهاد کرده است.
به گزارش ديلي ميل، انتظار مي رود اين بازيکن در ترکيب تيم ملي فوتبال ترکيه در جام جهاني زير 20 سال در اين تابستان هم قراربگيرد.
البته باشگاه هاي منچسترسيتي و منچستريونايتد هم اين بازيکن را زير نظر دارند.
نجم الدين کوجامان مربي تيم جوانان بورسااسپور گفت: چلسي براي انس پيشنهاد داده ولي ما اميدوارم او در تيم بزرگسالان ما هم بازي کند.
اونال احتمالا به تيم جوانان چلسي در استمفورد بريج خواهد پيوست.
varzesh3
دفاع اسکولاري از عملکردش در چلسي
لوييز فليپه اسکولاري، مربي برزيل از عملکرد خود در چلسي دفاع کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربي سابق پرتغال در ميانه فصل 09-2008 از چلسي اخراج شد. اما او ميگويد: «لذت بسياري بردم از بازگشت به اينجا. چون از دوران حضور در چلسي لذت برده بودم. در آن مدت خوشحال بودم. تنها چيزي که دوست نداشتم سرماي اينجا بود که کاملا فراموشش کرده بودم!
به گزارش گل، نميدانم آيا با چلسي ميتوانستم قهرماني کسب کنم يا نه. اما دوران من به آن بدي نبود که مردم ميگفتند. اعداد اين را نشان ميدهند. آمار دروغ نميگويد. ما در ليگ برتر سوم بوديم و در جام حذفي به پيش رفته بوديم و به مرحله حذفي ليگ قهرمانان هم رسيده بوديم. اما نميتوانم بگويم اگر مانده بودم چيزي به دست ميآورديم يا نه.
البته ميخواهم از چلسي تشکر کنم که فرصت کار کردن در اينجا را به من داد. کار کردن با اين آدمها و بودن با طرفداران. دوراني عالي بود و زندگي در لندن با خانوادهام يکي از بزرگترين تجربيات زندگيام بود.»
varzesh3
ماجرای دستگیری مالک چلسی
رسانههای روس اعلام کردند که مالک باشگاه چلسی در آمریکا دستگیر شده است.
نشریههای روسی گزارش دادند که رومن آبراموویچ در آمریکا توسط FBI دستگیر شده است.
دلیل این موضوع هم سقوط ناگهانی قیمت سهام یک شرکت فولاد است که آبراموویچ یکی از سهامداران اصلی آن به شمار میرود.
جان مان که سخنگوی مالک چلسی است و به ندرت در خصوص موضوعی صحبت میکند در این مورد گفت: خبرهای منتشر شده به هیچ وجه صحت ندارند. آبراموویچ در آمریکا به سر میبرد ولی تمامی خبرهای مربوط به دستگیری وی غلط هستند.
پس از آن FBI نیز بیانیهای منتشر و اعلام کرد آبراموویچ را دستگیر نکرده است.
fars
ژوزه مورینیو به استمفوردبریج بازگشت!
او از سال 2011 تاکنون پایش را به این ورزشگاه نگذاشته بود.
سایت گل – ژوزه مورینیو به استمفوردبریج بازگشته است. البته نه برای جانشینی رافا بنیتس.
اتحادیه فوتبال برزیل از او رسما دعوت کرده بود که دیدار دوستانه این تیم با روسیه را از نزدیک تماشا کند. فابیو کاپلو، مربی روسیه سابقه هدایت رئال مادرید را هم دارد.
به این ترتیب او دو سال پس از آن که با اینتر چلسی را در لیگ قهرمانان حذف کرد به این ورزشگاه برگشت تا بازی برزیل و روسیه را در آن نگاه کند.
با این حال رفتن او به این ورزشگاه به شایعات مبنی بر بازگشتش به چلسی دامن خواهد زد. بهویژه که جدایی او از رئال مادرید قطعی به نظر میرسد.
او هرگز علاقهاش به چلسی و فوتبال انگلیس را پنهان نکرده است. او همین هفته گفته بود که شاید به جایی برود که سابقه حضور در آن را داشته است.
با این حال میلان، منچسترسیتی و پاری سن-ژرمن مورینیو را میخواهند.
آلن شیرر، اسطوره باشگاه نیوکاسل در مقالهای در روزنامه سان اسپورت نوشت: «چه دوستش داشته باشید و چه از او متنفر باشید – که من خودم او را دوست دارم – ژوزه چیزی به ماجراهای بامزه فوتبال انگلیس میافزاید. اگر سرنوشت او بازگشت به استمفورد بریج باشد، چه رقابتی بین چلسی و منچستریها دربگیرد!»
مورينيو سر دوراهي چلسي و اينتر
روزنامه" گازتا " چاپ ايتاليا نوشت "ماسيمو موراتي" مالک اينتر با "ژوزه مورينيو" سرمربي سابق خود براي حضور مجدد بر روي نيمکت اينتر به صورت تلفني صحبت کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالي که در چند روز گذشته رسانههاي انگليسي از حضور" ژوزه مورينيو" در تيم "چلسي "خبر داده بودند، روزنامه "گازتا اسپورت" چاپ ايتاليا امروز گزارش داد "ماسيمو موراتي"، مالک باشگاه اينتر با "ژوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي "رئال مادريد" تماس تلفني داشته است تا اين مربي پرتغالي را براي حضور در تيم ايتاليايي براي فصل آينده مجاب کند.
"گازتا " به نقل از "ماسيمو موراتي"نوشته است: من آينده "استراماچوني"، سرمربي فعلي تيم را نميدانم، اما صراحتا اعلام ميکنم که همه حق دارند تا براي آيندهشان آرزو و رويا داشته باشند. هيچ کس از اين مسئله بدش نميآيد.
اگرچه" چلسي "و "رومن آبراموويچ"، مالک ميلياردر روس اين تيم شانس زيادي براي به خدمت گرفتن مجدد "ژوزه مورينيو"، سرمربي موفق پرتغالي را دارند، اما ادعاي چند روز گذشته" مورينيو" مبني بر هيجان زياد فوتبال در ايتاليا و چراغ سبز او به حضور در فوتبال اين کشور باعث شده است تا" اينتر" نيز به صف اول مشتريان" ژوزه مورينيو "در فصل آينده تبديل شود.
اگرچه" ژوزه مورينيو" تا سال 2016 با باشگاه رئال مادريد قرارداد دارد، اما به نظر ميرسد صرف نظر از هر نتيجه اي که او اين فصل با رئال مادريد کسب کند, اين مربي پرتغالي فصل آينده بر روي نيمکت رئال مادريد نخواهد نشست.
"آقاي خاص" که اکنون دو روز است در لندن به سر ميبرد، در تمرينات "رئال مادريد "شرکت نکرده است تا اين باعث شود گمانهزنيهاي زيادي درباره حضور مرد پرتغالي در تيم چلسي انگليس به گوش برسد.
varzesh3
استقبال ايوانويچ از بازگشت مورينيو به چلسي
ايوانويچ در گفت و گو با اسکاي اسپورتس عنوان کرد که کار کردن با خوزه مورينيو لذت بخش خواهد بود، ولي زمان را براي دامن زني شايعات مناسب ندانست.
اين روز ها خبر بازگشت قريب الوقوع مورينيو به چلسي تيتر تمام روزنامه ها و سايت هاي معتبر شده است.
گفته مي شود که مورينيو در تابستان به جاي رافائل بنيتز هدايت چلسي را بر عهده خواهد گرفت. مورينيو در سال هاي حضور خود رد استمفوردبريج روزهاي فوق العاده موفقي داشت و رکوردهاي بسياري را جا به جا کرد.
ايوانويچ که يک سال پس از جدايي مورينيو به چلسي پيوست، از شانس کار کردن با مورينيو استقبال خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسي در ايران، مدافع با تجربه چلسي گفت: "من فکر مي کنم که براي باشگاهي در حد و انداره هاي چلسي ما به بهترين بازيکنان و همينطور بهترين مربي ها نياز داريم و شايد يک روز لذت کار کردن با مورينيو را بچشيم."
ايوانويچ ادامه داد: "خواهيم ديد که چه اتفاقي مي افتد، شما نمي توانيد آينده را پيش بيني کنيد و اين زمان مناسبي براي صحبت کردن در اين مورد نمي باشد."
کاپيتان تيم ملي صربستان در پايان گفت: "او يک موفقيت بزرگ در استمفوردبريج بوده است و علاوه بر اين او بارها عنوان کرده که چلسي خانه اوست و اين بدين معناست که او عاشق باشگاه است. اين چيز مثبتيست و با اين اتمسفر شما مي توانيد به موفقيت برسيد."
بنيتس: چلسي عملکرد خوبي دارد
رافائل بنيتس، سرمربي باتجربه چلسي در صحبت هايي اعلام کرده که تيمش زير نظر او عملکرد خيلي خوبي داشته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنيتس در صحبت هايي به ديلي ميرر گفت:« من سعي مي کنم که از جايگاه بالاتري اوضاع را زير نظر بگيرم. اگر من اينجا هستم به اين خاطر است که من مربي موفقي بوده ام. من تمام جام هايي که مي توان با يک تيم باشگاهي کسب کرد را کسب کرده ام؛ آن هم در کشورهاي مختلف و با تيم هاي مختلف. من به توانايي ها و مهارت هايم باور دارم.ولي الان نمي توان چيزي را تغيير داد؛ اين جامعه، توئيتر و فيس بوک قابل تغيير دادن نيست. آنها خيلي سريع پيش مي روند.»
بنيتس ادامه داد:« در گذشته مي شد سه نفر را ببينيد که از انتخاب تيم تو و بازيکنان ذخيره اي که روي نيمکت مي گذاشتي راضي نبودند ولي درهر صورت کسي توجهي نمي کرد. الان کافي است که يک نفر را در جمهوري چک داشته باشي که يک جمله بنويسد و بگويد که رافا فلان حرف را زده و اين حرف بارها و بارها تکرار مي شود. اين مبدل به يک واقعيت مي شود. مشکل اينجاست که تو نتواني ديدگاه افرادي که در يک قاره ديگر هستند را تغيير دهي.و يک جمله را در توئيتر و فلان وبلاگ بخواني که مي خواهد اخبار غيرواقعي را منتشر کند. اين غير ممکن است.»
بنيتس ادامه داد:« من پيغام ها و ايميل هاي زيادي را در باشگاه دريافت مي کنم. هواداران مي گويند:" ماعملکرد خوبي داريم و به حرکت دراين مسير ادامه دهيم. ما شرايط را درک مي کنيم. لزومي به نگراني نيست؛ چون ما طرفدار چلسي هستيم. فکر مي کنم که ما عملکرد خوبي داريم. چرا؟ چون مي توان ديد که تيم به بالانس و تعادل زيادي رسيده و بازيکنان جوان زيادي دارد که در حال يادگيري و پيشرفت هستند. ما از روند رشد تيم راضي و خوشحاليم ولي مي خواهيم ببريم و کار را در جمع 4 تيم برتر به پايان ببريم تا همه چيز را به اثبات برسانيم.»
mehrnews