همونطوریهنقل قول:
توی محیط بازی عمل نمیکنه ولی تو محیط ویندوز عمل میکنه
Printable View
همونطوریهنقل قول:
توی محیط بازی عمل نمیکنه ولی تو محیط ویندوز عمل میکنه
xbox ندارم.اینجا مثل اینکه همه با کیبورد بازی می کنن.سختتون نیست؟نقل قول:
توی xbox مگه چجوریه؟من هیچ گونه مشکلی با دسته ندارم همه دکمه ها هم کار میکنه.منظور شما چیه بگو تا تستش کنم.
اینرو هم یکی جواب بده:
بجز تغییر تاکتیک نمیشه پست یه بازیکن رو مثل pes عوض کرد؟مثلا بین هافبک مرکزی و هافبک دفاعی؟
------------
دموی من برای skidrow بود ولی مشخصات match day رو داشتم.منظور همونه تغییرات تیم و بازیکناست دیگه.اینکه همینجوری هم میاد.
cd key چنده و چه مزایایی داره؟
موقع اجرای Key Customizer هم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tweaker رو هم که نصب کردم و زمان بازی رو افزایش دادم اصلا عمل نکرد.نسخه ایه که از سافت/98 گرفتم
این که میگی تو ویندوز عمل می کنه من احتمال میدم تنظیمات کنترل توی بازی رو altentrate(یه چیزی تو همین مایه ها:31:) نیست..چون اگه کلاسیک باشه حرکت با a s d w صورت می گیرهنقل قول:
البته این خطایی رو هم که نوشتی احتال مشکل تو عملکرد نرم افزار هست
متاسفانه لینکی برای پچ پیدا نکردم...اریجین منم زبانش المانیه نمی دونم کجا این پچ رو باید پیدا کرد
می تونی این نرم افزار رو هم امتحان کنی..کارش مشابه همون فقط بعد از تغییر کلیدا انگار باید سیستم رو ریبوت کنی که به نظر به دنگ و فنگش نمیرزه
کلا این دموی فیفا مکافاتی شده . انواع و اقسام مشکلات و درگیری ها با این بازی بوجود اومد .
البته من با این برنامه KEY CUSTOMIZER کار کردم و مشکل رو حل کرد . البته بعضی وقت ها Space از کار می افتاد .
دو هفته باید با این دمو و مشکلاتش سر کنیم تا نسخه اصلی منتشر بشه!
دوست عزیز کی گفته بازی لگ داره؟!نقل قول:
پس چرا برای من لگ نداره؟
---
من الان با دسته ایکس باکس بازی میکنم هیچ مشکلی هم ندارم.
....من با این مورد هایی که در زیر می گم بازی رو گرفتم و در حال استفاده هستم بدون مشکل
کرک مربوط به اسکیدرو
برنامه x360ce.App-2.0.2.156 که شبیه ساز دسته ایکس باکس در کامپیوتر می باشد و در خیلی بازی ها عالیه .....
و پچی که وقت بازی رو 6 دقیقه ای میکنه (البته بازیکنای arena به مارکیزیو و بوفون تغییر میکنند که باید کد شون رو در فایل عوض کرد تا دوباره مسی و جو هارت بشن) ، البته دسته بازی رو هم وقتی میرین تو بازی رو حالت کلاسیک میاره که باید در تنظیمات دسته بروید و آلترنیتیو رو انتخاب کنید !
کد تیم بارسا = 241 کد مسی= 158023
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که من اینجا آپ کردم :
در ضمن دوستان برای تغییرات تنظیمات بازی باید به آدرس زیر و فایل fifaconfig مراجعه کنند
FIFA.13.Demo\Game\fifasetup
:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چندی پیش دمو بازی FIFA 13 برای PC ,PS3 و Xbox360 عرضه شد حال EA اعلام کرده است این دمو توانسته رکورد دانلود های دمو این سری را با ۱٫۹۹ میلیون بار دانلود بشکند . اگر تعداد دانلود را با سال قبل و FIFA 12 مقایسه کنیم تعداد دانلود ۲۹ درصد افزایش داشته است . پیش خرید FIFA 13 نسبت به سال قبل در امریکا ۶۷ درصد و در بریتانیا ۳۷ درصد افزایش داشته است ! پیش خرید این عنوان تنها در بریتانیا چیزی معادل ۸۷۵ هزار نسخه است . FIFA 13 در تاریخ ۲۸ سپتامبر به طور رسمی عرضه می شود .
برای همه که نداره... فکر کنم بیشتر برای کسایی باشه که با کیبورد بازی میکنن،از چند نفر دیگه هم پرسیدم اونا هم لگ داشتن.ولی وقتی تنظیمات کیبورد با کی کستومایزر تغییر دادم سوای از کرش نشدن بازی لگ هم نداشت!نقل قول:
دوست عزیز کی گفته بازی لگ داره؟!
پس چرا برای من لگ نداره؟
حيف ليگ ايران نيست !