سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز.
بین همه ی این ها فقط سوفوس نتیجه ی مورد نظر رو داده ، این SPY یا تروجان نیستش.
عجب ها من خودم این رو نوشتم ، یک کد شبکه هم داخلش نیست ×:
تشکر بابت نتیجه
Take Care:40:
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز.
بین همه ی این ها فقط سوفوس نتیجه ی مورد نظر رو داده ، این SPY یا تروجان نیستش.
عجب ها من خودم این رو نوشتم ، یک کد شبکه هم داخلش نیست ×:
تشکر بابت نتیجه
Take Care:40:
دوستان بین کسپر، آواست و نورتون کدوم الان وضعیت بهتری دارن؟
منظورم نسخه نهایی شون هست
دلیل انتخاب تون رو بگید (بدون تعصب)
ممنون
خوب از نظر ویروس یابی هر سه به یک اندازه عمل میکنن. ولی کاسپر سرعت کامپیوتر رویکم بیشتر از دو مورد دیگه میگیره.همش هم سریال خودشو چک میکنه .نوترون هم خوبه مشکلی که داره کلید فعال سازیش 30روزه فکر کنم باشه.نقل قول:
اواست تنها مشکلش ارائه زود به زود ورژن جدید هستش.
اگه یه سر به سایت ایران ستاپ وبخش مقایسه انتی ویروس ها بزنی اطلاعات مفیدی درمورد سرعت اسکن و..... بدست میاری.:31::31:
من که اواست فری همراه فایرول کومودو وusb dick security نصبیدم فعلا مشکلی نداشتم.....
دوست عزیز بدون هیچ شک و تعصبی کسپرسکی.نقل قول:
کسپرسکی یه سوییت فوق العاده است با بهترین تنظیمات که من تا به حال تو هیچ سوییتی از جمله اتپوست ندیدم.
همچنین قابلیت شناسایی بسیار بالایی داره.
اگر دقت کنی کاربرای حرفه ای سایت بعد از یه مدت تست انتی ویروس باز هم میرن سراغ کسپرسکی چون از همه نظر کامله.
قابلیت شناسایی بد افزارها و مخربها در نورتون پایین تر از بیت فندر است اینو هم تست کردم هم تو نتایج تستها مشخصه و کسپرسکی از همشون بالاتره.
همچنین کسپرسکی با داشتن safe run دیگه کامله کامله.
البته تنظیمات کسپرسکی حرفه ای است و باید زیاد کار کنی تا یاد بگیری ولی نورتون اینجوری نیست و کار باهاش بسیار سادست.پیشنهاد من:
کسپرسکی
بیتفندر
نورتون
اویرا
اواست
در ضمن نظرات من اصلا تعصبی نیست و من با همشون کار کردم و ویروس تست زدم تا به این نتیجه رسیدم شما هم میتونی همین کارو کنی.همچنین تستهای ماتوسک و av
نورتون:نقل قول:
سرعت رو نمیگیره قدرت شناسایی خوبی داره کلید ها و ریسترش به مدت های 120 و 180 روز فعال نگهش میدارن.کلیدهای فعال سازش راحت گیرمیان.
اپدیتش راحته اپدیت اولیش 100مگ و اپدیت روزانه حدود 2 مگابایت سرعت اینترنت و اجرای برنامه هارو نمیگیره.
قدرت محافظتی خوبی رو داره.توی از بین بردن مخرب ها و اثراتشون عملکرد خوبی داره.این بخش هم میتونه زیاد کمکتون کنه:
بعداواست بعد هم کسپر. کسپر بخاطر سنگین بودنش سوم گذاشتم البته قدرتش توی تست های جدید با نورتون یکی بوده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
اینم مقایسه ایران ستاپ:
درکل 3تایی رو که گفتید انتی ویروس های قوی و قابل اعتمادی هستنکد:http://---------.ir/Compare.html
ممنون از دوستان عزیز
من خودم در حال حاضر کسپر دارم، از نظر امنیتی ازش راضی هستم اما چون سیستمم خیلی قوی نیست باعث کندی سیستمم شده، میخواستم ببینم اگه نرم افزار امنیتی در حال حاضر موجود باشه که از نظر امنیتی مثل کسپر قوی باشه و البته سبکتر باشه کدومه؟
این Comodo اینقدر خوبه ؟
آخه چند صفحه اخیر نگاه کردم همه از Comodo تعریف میکردن، نسخه فایروال رایگانه؟
نسخه آنتی ویروس آواست و نورتون چطور؟ اونا هم رایگان هستن؟
کومودو توی فایروال واقعا خوبه اما انتی ویروس زیاد قوی نیستنقل قول:
اواست نسخه رایگان داره اما نورتون نه
فایروال کومودو هم رایگانه
نورتون مثل نود32 سبکه و مثل کسپر قوی گزینه خوبی هست اما اگر بخوای فایروال کومودو رو داشته باشی بهتره از اواست همراهش استفاده کنی با نورتون زیاد سازگار نیست.از انتی ویروس جی دیتا یا افسیکیورهم میتونی در کنار کومودواستفاده کنی
پیشنهاد می دم Emsisoft رو تست کنید.
توی تست های همین سایت هم نتایجشو می تونید ببینید.
اینترنت سکوریتی نورتون چطور؟ سبکه؟نقل قول:
فایروالش قوی هست؟
تو سریال و کرک مشکلی نداره ؟
---------------
یه چیز دیگه خواستم اینترنت سکوریتی نورتون رو دانلود کنم تو سایت اصلی نورتون حجمش 75 مگه اما تو سایت ایران ستاپ 125 مگ، دلیلش چیه ؟
من الان چند روزه دارم از بیت دیفندر استفاده میکنم واقعا همه چیزش عالیه خودش هم سبکه البته فقط نظر شخصی منه