نقل قول:
الان یه مشکلی که هست حس میکنم شخصیتم مضحک شده یا یه همچین چیزی(نه به این شدتی که گفتم) برای احیای دوبارش چی کار باید کرد
Printable View
نقل قول:
الان یه مشکلی که هست حس میکنم شخصیتم مضحک شده یا یه همچین چیزی(نه به این شدتی که گفتم) برای احیای دوبارش چی کار باید کرد
:n13:نقل قول:
ببخشید شما الان دنبال یک تایید نیستید که رابطه رو ادامه بدید ؟ :n13:نقل قول:
بالاخره یا کم محلی شده یا نشده... حالا 0 و 1 هم به ماجرا نگاه نکنیم. ولی خودتون بهتر از هر کسی می تونید قضاوت کنید
ما از اینجا چی می تونیم بگیم؟
در کل اگر قرار باشه در یک رابطه به اصطلاح یکی خیلی مایه بزاره و یکی مثل سیب زمینی رفتار کنه....... خوب نفر اول آخرش فقط خودشو اذیت میکنه :n27:
من باشم اول از بیرون هم بررسی میکنمنقل قول:
حتما دوست و رفیقی داری که بهت بگه برداشتش از رفتار خودت درسته یا نه.... (ممکنه دسته ای آدمها الکی نسبت به شما حساسیت نشون میدن)
اگر شخص قابل اعتمادی که هم سن خودت هست، اینو تایید کرد....... خوب باید کم کم شروع کنی جاهایی که می بینی دیگران نسبت به شوخی های شما عکس العمل منفی نشون میدن، کمتر شوخی کنی
از یه جا باید شروع کرد. اگر بخوای یک رفتار خشک و خاص سراسری از خودت نشون بدی هم زیاد دووم نمیاری
خیلی هم سخت نگیر
انقدر تو زندگی بدبختی داریم که وقت نداریم خودمون رو برای هر شخص و گروهی تنظیم کنیم.... باید یک تم رفتاری کلی داشته باشی برای همه
با کسانی که بیشتر ارتباط داری و این ارتباط برات اهمیت داره، روابط رو دقیقتر تنظیم کنی
دقیقا میفهمم چی داری میگینقل قول:
حالا راه حل این هست
اگه دقیقا عمل کنی بهت قول میدم موفق بشی
اولا بدونی حافظه مردم کوتاه مدته و برخورد ها را خیلی زود یادشون میره بنابراین بعد از یک مدت این شخصیت مضحکی که میگی را به کل فراموش میکنن
دوما تو جمع که هستی هیچ کس را دست نینداز و مسخره نکن
اگه دختری توی جمع هست زود خودت را گم نکن و مثلا برای جلب نظر اون خودت را مسخره نکن یا دوستت یا استادت یا ...
بعد اینکه به شخصیت خودت کاملا و تماما احترام بگذار
بعد هم اینکه قبل از اینکه حرفی را به زبان بیاوری یک لحظه روش فکر کن و بعد بگو
هر کاری که میگن را تو انجام نده و بقولی با نوکری بقیه شخصیت خودت را پایین نیاور
خیلی زیاد هم صحبت نکن که بعد یک مدت میبینی هرچی میگی همه حواسشون به حرف های بقیه هست و تو را اصلا حساب نمیکنن
و در اخر هم بگم خیلی برای مردم ارزش قائل نشو که باعث میشه کلا از مسیری که میخوای بری منحرف بشی و همش فکر کنی اگه این را میگفتم بهتر بود یا اگه اون را میگفتم
خیر از اونجایی که کلا ادم عجولی هستم نخواستم عجولانه تصمیم گیری و رفتار کنم و خواستم اینجا در میون بزارم که بهترین تصمیم رو بگیرم اما خب گویا چون بیانم خیلی کلی هست دوستان نمیتونن برداشت کاملی از قضیه داشته باشن:n06: اما از راهنمایی اقا حمید عزیز و ملانصرالدین گرامی تشکر میکنم:n16:نقل قول:
سلام دوستان
چه جوری باید با یک فرد احساسی ارتباط برقرار کرد؟ ( مرد )
یعنی طرف که می خوای باهاش ارتباط برقرار کنی مرده و احساسی؟نقل قول:
خوب اولا من دوست دارم بدونم چه جوری فهمی دی احساسیه؟! این کمک می کنه که بدونی چطور ارتباط باهاش برقرار کنی
دوما اینکه چه ارتباطی می خوای برقرار کنی هم مهمه؟ مثلا رابطه صمیمانه یا فقط می خوای بدونی چجوری باهاش رفتار کنی که طرف ناراحت نشه چون خیلی احساسیه.
خلاصه چون دیتیل مطلبو نمی دونم فقط چندتا نکته رو بهت می گم
ابتدا اینکه مثلا اگر فهمی دی طزف شعر دوست داره مثلا یا رمان اینا می تونی باهاش راجع به این چیزا حرف بزنی. دوم اینکه سعی نکنی احساسی بودن رو به روش بیاری مگر اینکه بفهمی براش مهمه که تو می دونی احساسیه. اسن نکته خیلی مهمه تو رابطه ها برای اینکه ما ایرانی ها کلا شرقی ها فکر کنم یه چیزی داریم که می گه مرد نباید احساسی باشه. حالا ممکنه به طرف بر بخوره اگر بفهمه تو اینو می دونی. یا ممکنه به قول معروف روشن فکر باشه و خوسحال باشه.
به هر حال اگر اطلاعات بیشتری بدی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
شاد باشی
در جواب بعضی از دوستان...
حافظ می فرماید یار من هم جمال دارد و هم ملاحت (از ملح میاد یعنی بانمک بودن)
به نظر من ملاحت (بانمک بودن)در جذب افراد موثرتر از جمال و زیبایی ظاهری است
چون بعض افراد هستند که زشتند ولی نمکشان افراد را به خود جذب میکند:n02:
و بسیاری هم جمال دارند ولی چون نمک و ملاحت ندارند جاذبه ای ندارن
من 22 سالمه پسر هم هستم وقتی میخوام با دخترای هم سن سال خودم صحبت کنم خیلی دست پاچه میشم :n29: چه کنم؟
با پیرزنا مردا هیچ مشکلی ندارم:n02:
سلام..نقل قول:
احتمالا شما با دیدن جنس مخالف به شدت تپش قلب میگیرید و استرس و تعریق شدید بدن براتون اتفاق می افته
شما باید حالت خجالت یا شرم رو از خودتون دور کنید و برای اینکار هم باید اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید...البته این مشکل ارتباط با جنس مخالف به خاطر شرایط خاص فرهنگی و سنتی جامعه ما برای همه از جمله خود منم پیش اومده بود...اما باید سعی کنی برای مشکلت راه حل مناسب رو پیدا کنی...چون تو جامعه و محیطهایی مثل دانشگاه و کار باید با جنس مخالف سروکله بزنی
برای خجالتت باید ریشه یابی کنی..مثلا باید از خودت بپرسی که من برای چی خجالت میکشم...با پرسیدن این سئوال میتونی راه حلهایی که جلوی پات هست رو انالیز کنی...
از ظاهر خودت باید راضی باشی...این نکته مهمی هست..منظورم این نیست که یه خوشتیپ جنتلمن باشی...همینکه حس کنی لباس مناسب تن کردی همین اعتماد به نفست رو بالا میبره....
در مرود اینکه دیگران چطور دربارت قضاوت میکنند هم اصلا فکرشو نکن...همون چیزی باش که هستی...یا خوششون میاد یا نمیاد...شما مسئول طرز تفکر دیگران در قبال خودت نیستی...
جلوی آینه هم میتونی با خودت تمرین کنی...از حرف زدن همجنسات با جنس مخالف هم میتونی الگو برداری کنی ..اینطوری ایده های جالبی برای غلبه به این مشکلت به ذهنت میرسه...
فعلا اینها چیزهایی بود که به ذهنم رسید..مهمتر از این موارد و مواردی که بقیه دوستان حتما بهش اشاره میکنند مقابله با ترس با اراده قویه...