نقل قول:
دوست عزیز این حسابی که شما انجام دادید فرمول خاصی داره ؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز این حسابی که شما انجام دادید فرمول خاصی داره ؟
بله. چندتا فرومول داره .راحت ترینش اینه :نقل قول:
قیمت اونس ضربدر قیمت دلار ضربدر 0.235334 (این عدد برای تبدیل یک اونس به عیار 21.6سکه و 8.13598 گرم که وزن یک سکه تمام هست به کار میره)
این میشه قیمت ارزش طلای سکه .
حالا 5 تومن هزینه حق ضرب هم اضافه میکنیم
سپس 5 درصد هم مالیات بر ارزش افزوده اضافه میکنیم که در نهایت قیمت سکه برای فروش بدست میاد .
به نکته جالب و زیبایی عباس خان اشاره کردن...............
قبلا سایت گرم به صورت آنلاین همه چی رو می زدن اما اون سایت رو هم بستن.
مرسی . خیلی مفید بود ! فکر کنم این مفید ترین پست تاپیک باشه :31:نقل قول:
نرخ دلار هم فرمول خاصی داره ؟
خواهش میکنم. متاسفانه سایتای خوبو بستن . سوالی دوستان داشته باشن در حد توانم در خدمتم.نقل قول:
فعلا منبع مورد اعتماد من ارانیکو هست . اون روزایی که دلار بالای 2000 رفت حتی لایو دیتا و طلا هم 1999 میزدن و مشخص بود دستور میگیرن . اما رانیکو قیمت واقعی میزد .
در این لحظه دلار 1917
سکه تمام 711
نیم 356
ربع 183
انجام وظیفه بود .نقل قول:
نرخ دلارو از روی نرخ برابری ارز میشه حساب کرد که البته باید نرخ تورم و ... هم بهش اضافه کرد . کار راحتی نیست و دقیق هم نیمشه درآورد .(اگه کسی میدونه چجوری دقیق میشه بدست آورد ممنون میشم راهنمایی کنن)
سلام
آقا من سر یه موفقیتی میخوام به نزدیکان (تو یه حرکت جدید از خودم) دلار بدم. هیچی هم سر در نمیارم. دلار بانکی چیه؟ آزاد چیه؟ ده تا دووونه بانکی به من میدن؟
سلامنقل قول:
دلار بانکی فقط با ارائه بلیت خارج از کشور میدن دوست عزیز . اونم به بدبختی .
شما باید بری صرافی دلار آزاد بخری .
پ.ن : کارت هدیه به نظرم بهتر باشه .
ولی خیلی از ارزهای مهم رو ندارهنقل قول:
عباس جان دو تا سوال مدتهاست که برای من مطرح شده !نقل قول:
این قیمت توسط چه کسانی ارائه میشه ؟؟؟؟؟ یعنی صرافی ها از طبق کدوم مرجع قیمت رو تغییر میدن ؟؟؟
به فرض الان که دلار 1917 تومنه ، یعنی تا این حد بازار و حساب و کتابشون دقیق هست که نمیشه رندش کرد ؟؟ مثلا نمیشه 1915 اعلام کنن ؟؟؟؟؟