با هزار امید میایم این تاپیک ببینیم خبری شده یا نه!
همش شده بحث بین دوستان:41:
Printable View
با هزار امید میایم این تاپیک ببینیم خبری شده یا نه!
همش شده بحث بین دوستان:41:
512 محدود قیمتش 19 هزارتومنه.نقل قول:
1. با اجرای این طرح اغلب کاربران ترجیح میدن 512 نامحدود بگیرن با ماهی 20 تومن تا 512 محدود با 3 گیگ ماهی 25 تومن! در نتیجه ترافیک شبکه میاد پایین چون نامحدود 64 کیلو دانلود داره و به اندازه حق خودش پهنای باند رو میگیری ولی محدود تا 300 کیلو دانلود میکنه (سرعت ها فرضی هستن و یکسان نیستن) و 5 برابر حق خودش پهنای باند رو میگیره! بازم ساده تر میگم : اگر از سرویس های محدود یکی دانلود کنه مثل این میمونه از سروی سهای نامحدود همزمان 5 نفر دانلود کنه. اونوقت در کدوم حالت پهنای باند بیشتر اشغال شده؟
تقریبا هفت ساله که اینترنت شبانه رایگان توسط بیشتر ISP ها به ملت داده می شه.شما به من بگو...فرهنگ ملت توی این زمینه چه قدر تغییر کرده؟طرف چون می بینه اینترنت مفته میاد فیلم سینمایی 5-6 گیگابایتی دانلود می کنه...
در مورد اشغال کردن هم مغالطه کردی.
شما زمانی که اینترنت محدود داری به فرض هم که یه نفر دانلود داشته باشه بازم پنهای باندی که به شما تعلق می گیره خیلی بیشتر از حالت نامحدود هست.به زبان ساده تر میگم.شما به جای اینکه ببینی طرف چه قدر پهنای باندو اشغال کرده باید ببینی که توی هر کدوم از حالت ها چه قدر پهنای باند به خودت میرسه.
شما چند نفرو میشناسی که از سرویس نامحدود استفاده می کنن؟نقل قول:
2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟ مگر الان هم سروی سهای نامحدود رو ارائه نمیدن؟ کیو میشناسی با سرویس 512 نامحدود 6 کیلو دانلود کنه؟ اسم ببر تا من همینجا به همه بگم هیچی از اینترنت بارم نیست! اوکی؟
به جرات می شه گفت شاید 10% کاربران پر سرعت هم از سرویس های نامجدود استفاده نکنند.
32 سال پیش ما ایرانی ها با فرهنگ نبودیم.درسته که فرهنگمون خیلی بالاتر از الان بود ولی باز هم جهان سومی بودیم.نقل قول:
3. شما بجای تاسف خوردن برای جمع (ما) برای مفرد (خود) تاسف بخورید و اگر از خودتون فرهنگ سازی رو شروع کنید بقیه هم به مرور اصلاح میشن! اینم یادت باشه قبل از 32 سال پیش ما جز با فرهنگ ترین مردمان جهان بودیم.
در حالتی که دانلود ها نامحدود باشه میزان دانلودی که فرد می کنه خیلی بیشتره.نقل قول:
4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.
من واقعا در عجبم چرا مسئله ی به این روشنیو قبول نمی کنی.
بیشتر کسایی که الان شبانه دانلود می کنند بیشتر فایل هاشون برای روز مباداست...
یعنی هیچ نیازی بهش ندارن فقط میگن الان دانلود کنیم شاید بعدا به دردمون بخوره!
گویا شما سرویس محدود داری فرض کنیم 128 محدود داری:نقل قول:
من گفتم اگر الان یک نفر که 512 داره دانلود کنه مثل این میمونه 5 نفر که 512 نامحدود دارن دانلود کنن! شما حساب این رو بکن که 2 نفر که 512 محدود دارن دانلود کنن همزمان کل پهنای باند اون گروه 10 نفری گرفته میشه! و وضعیت اینی میشه که الان داریم! من الان توی بازیسنتر از پینگ خودم عکس گذاشتم که اینجا هم میذارم:
پهنای باندی که الان به شما تعلق میگیره 1 مگابیت هست.فرض کنیم در این حالت هر 10نفری که سرویس بینشون share شده با هم دانلود کنند.در این حالت به شما 100 کیلوبیت می رسه.
حالا فرض کنیم 128 نامحدود در سرویس آینده رو بگیرید.اگر هر 10 نفر باهم دانلود کنید بهتون 12.8 کیلوبیت پهنای باند می رسه.
حالا اگه فرض کنیم فقط یک نفر دانلود کنه اون یک نفر حداکثر می تونه حق 8 نفره دیگه رو بخوره و حق شما خورده نمی شه
در مورد بازی آنلاین هم من خودم توی سرور بلیزارد wow بازی می کنم.به همین دلیل خدا خدا می کنم که این سرویس نامحدود منتفی بشه چون اگه این قضیه به نتیجه برسه تنها ساعتی که می تونم بازی کنم(اگه بتونم!)از 2شب تا 7ه صبحه.
کسی که دنبال دانلود کردن نباشه اصلا ...اصلا با این طرح جدید موافق نیست.
شما تاحالا وقتی که اینترنت ها شبانه شده تونستی با VPN کانکت شی؟از youtube ویدئو ببینی؟
اگه اینا به فکر مردمن خود مخابرات بیاد اینترنت نامحدود بزاره هر کس می خواد بره از مخابرات بگیره هر کس هم نخواست از شرکت های دیگه بگیره.دلیل این اجبار چیه؟
الان از وقتی که این قضیه رو شده کل سرعت اینترنت من خوابیده.2 هفتس یه raid نتونستم برم.شما فکر می کنی این طرح راه بیوفته ISP ها میان همون سرویس قبلی رو در اختیارت میزارن؟
از وایمکس استفاده کنی جواب میده ؟ حایی رو نمیشناسی که بری اونجا و از اینترنت پر سرعتش وارد اکانتت بشی؟ یا اگه بتونی از یک برنامه استفاده کنی که بتونه پینگ بازی تو رو بیاره پایین ولی متاسفانه باز اگه توی بازی رد بدل اطلاعات و پهنای مورد نیاز بالا بره ممکنه که از اکانتت بیرون بیفتی پس ممکنه نرم افزار پایین اوردن پینگ هم اونموقه بدردت نخوره سرعت 128 هم بدرد اینکار نمی خوره :41: و فقط میمونه خود اینترنت که باید جایی رو پیدا کنی که بتونی از اونجا کانکت بشی :20:نقل قول:
الان از وقتی که این قضیه رو شده کل سرعت اینترنت من خوابیده.2 هفتس یه raid نتونستم برم.شما فکر می کنی این طرح راه بیوفته ISP ها میان همون سرویس قبلی رو در اختیارت میزارن؟
دوستان از 31 شهریور دیگه باید مثل ابنکه قانون اجرا بشه...
اولین شرکت هم شروع کرد به اجرای این قانون...شرکت پیشگامان کویر که قیمت های جدید رو طبق قیمتهای مخابرات داده.حالا باید دید شرکت ها راهی برای دور زدن محدودیت 128 میکنند یا نه...
اینم ادرس گفته خودم
کد:http://www.pishgaman.net/SC.php?type=static&id=12&mid=35
سلامنقل قول:
بله دقیقا همینطوره چون فکر می کنن حقی ازشون ضایع میشه اگه دانلود نکنن!
فقط هم بخاطر حرص دانلود هستش همین.
ولی وقتی کل روز کاربر بتونه دانلود کنه دیگه حرصی در کار نیست(حداقل بعد از یک ماه این قضیه صدق می کنه)
اما....؟
شما میگید اینطور نمیشه؟ اوکی ولی بگذارید قانون اجرا بشه اصلا ببینیم وضعیتش چی میشه. اگه بد بود من خودم میام این تاپیک و میگم بده(البته بعد از یک ماه استفاده). حقیقت رو باید گفت ما هم چشم بسته حرف نمی زنیم.
بعدشم حجمی ها هستند و حذف نخواهند شد. دلیل من:
چون هیچ وقت شرکت ها نمیان کل سرمایه شون رو برای یک طرح "تجربه نشده" بگذارن چون ریسک بزرگیه و اینا(شرکت ها) به فکر خودشون هستن.
الان شبی 2 تا 4 گیگ می شه دانلود کرد. یعنی سرعت بین 100 تا 200 کیلو بایت رو اکثریت دارن
وقتی سرعت مثلا بشه 16 و به فرض شیر هم نشده باشه، یه فایل 1 گیگی حدود 16 ساعت طول می کشه تا دانلود شه !
پس اکثریت مجبورن شبانه روز مشغول دانلود باشن تا بتونن یه فایل متوسط 1 گیگی رو دانلود کنن
شما از کجا سرویس دارید والا شاتل که این خبرا نیست؟:18:نقل قول:
کسی که اهل دانلوده دیگه با این قیمتا حداقل 512 می گیره اونایی هم که 128 می گیرن بیشتر برا گشت و گذار می گیرن و دانلودهای سنگین ندارن
سلام دوستان عزیز
اولا بخاطر اینکه اگه تندی کردم که منظوری نداشتم ببخشین
ولی مورد اصلی با حرف دوستان موافقم نه 100% درست میگن ولی نمیشه چون یه سری حالا کاری بقیه مساءل نداریم بقیه هم تا آخر به این وظعیت ادامه بدن
دوستان حتما بخونید
برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
اینی که شما گفتید تو محدوده ساعت رایگان منظورتون هست؟نقل قول:
خو دادا وقتی نظر سنجی میزارن باید بحث بشه توشنقل قول:
اونطوری که بی فایده میشه خو :31: