سلام علی آقا درخواست دادم :Dنقل قول:
سلام آقا سجاد خوش اومدی :11:
اگه تونستی اسمتو بگو تا ادت کنم :46:
راستی رنکمو نیگا نکنید اکانت قبلیمو یادم رفته :31:
Printable View
سلام علی آقا درخواست دادم :Dنقل قول:
سلام آقا سجاد خوش اومدی :11:
اگه تونستی اسمتو بگو تا ادت کنم :46:
راستی رنکمو نیگا نکنید اکانت قبلیمو یادم رفته :31:
همچی از اکانت قبلیت یادت رفته که هیچ ولی اگر پسوردت یادت رفته می تونی دوبازه بازیابیش کنی و قبلا مگه تو بازی اسمت جی بود؟!!:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
همچی از اکانت قبلیت یادت رفته که هیچ ولی اگر پسوردت یادت رفته می تونی دوبازه بازیابیش کنی و قبلا مگه تو بازی اسمت جی بود؟!!:10::13:نقل قول:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نقل قول:
همچی از اکانت قبلیت یادت رفته که هیچ ولی اگر پسوردت یادت رفته می تونی دوبازه بازیابیش کنی و قبلا مگه تو بازی اسمت جی بود؟!!:10::13:
هیچی یادم نیست .... ویندوزمو عوض کردم تمام یوزرنیم هام رفت :(
نقل قول:از اینجا بر اساس ایمیلی که دادی می تونی یوزر رو هم بازیابی کنیکد:https://member.ijji.com/account/findAccount.nhn
راستی مشکل تو حل شد تونستی بری تو بازی ؟ :20:نقل قول:
و ضمنا آبدیت 2 ساعت دیگه شروع می شه الان هم سایتش بسته است تا یه 2 ساعت که سرور رو آبدیت کنند.:46::46::46:
ای خدا باز آپدیتنقل قول:
امیدوارم باز به مشکل نخورم
اون موارد رو دارم باش مبارزه می کنم
در مورد جریان cpu به تیکت فرستادم تا حالا چهار بار ازم عکس و اطلاعات خواستن فعلا داریم باهم صحبت می کنیم:31:
نقل قول:
من هم همین مشکل داشتم تا حالا 100 بار به تو گفتم چه کار کنی تا مشکل حل شه نگاه کن ببین چی میگم وقتی رفتی تو بازی تو صفحه ی اول بازی رسیدی برو تو یه لابی مثلا public بعد alt+ctrl+delete بزن از صفه باز شده برو قسمت processes بعد بگرد این رو پیدا کن که نوشته reactor.exe بعد بزن end process بعد alt+tab بزن برو تو بازی حالش هم ببر من هم همین مشکل رو داشتم همین طوری حلش کردم چون بعد از اتصال به بازی رابطه سایت با reactor قطع می شود و دیگه بهش نیازی نیست و مشکل cpu که از reactor هست حل می شه حتما این کاری که گفتم رو بکن :19:
این رو هم انجام میدم ببینم چی میشهنقل قول:
:31::19:
آپدیت شروع شد :31:
چه طور شده؟ مشکلت cpu حل شد؟!!!:8:نقل قول: