دوستان من از اون آهنگه که همون اول مرحله shaving lenny :part II از رادیو جلوی باربی کیو پخش میشه خیلی خوشم اومد..نمیدونم خوانندش کیه کسی لینک دانلودشو یا اسم ترکشو برام میزاره؟؟
Printable View
دوستان من از اون آهنگه که همون اول مرحله shaving lenny :part II از رادیو جلوی باربی کیو پخش میشه خیلی خوشم اومد..نمیدونم خوانندش کیه کسی لینک دانلودشو یا اسم ترکشو برام میزاره؟؟
یه بار اخرین بار چند سال پیش وقتی اساسین کرید اومد حسشو گرفته بودم بد جوری بین مردم که میرفتم دستمو میزاشتم رو شونه هاشون و مخفی میشدم : دی
الان هم حسه برگشته این بار تا یه جایی شبیه Hide میبینم بد جوری وسوسه میشم برم وایسام مخفی بشم : دی
نمی دونم چجوری هوش مصنوعی ناراضیت کرده....تا اونجایی هم که میدونم روی یکی از درجه های پروفشنال داری بازی می کنی پس نباید زیاد تابلو بازی در بیارننقل قول:
من رسما با مسواک شدن دست و پنجه نرم می کنم چون که همون اول بازی زدم اخرین درجه سختی گفتم یا علی برو که رفتیم : دی
شخصا وقتی بازیو تموم کنم به دنبال موسیقی هاش هم خواهم گشت ولی هنوز تموم کنم بعدا..نقل قول:
آی گفتی حامد جان منم دقیقا همینجوری شدم قبلنا که هیتمن بازی میکردم عادتم بود هرجا سراغ کسی میرفتم یکی از دستامو پشت کمرم قایم میکردم ....اساسین ک اومد عادتم بود از هر جا که میشه با چند پرش پرید اونجوری رد میکردم چند بارم نزدیک بود دستو پام بشکنه الانم ک اینو بازی میکنم عادت کردم تو سر کار پشت دیوارا با پوزیشن هیتمنی کاور بگیرم به حرفاشون گوش میدم خداییش جوابم میده .. اگه ببینم کسی پشت سرم داره حرف میزنه با شیشه نوشابه میزنم فرق سرش یا با سیم خفش میکنم...:sq_2::sq_2::sq_2:خلاصه اینکه یه همچین آدماییم داریم ما بعله ه ه ه ...
میگن بازی مشکل اخلاقی داره واسه همین وزارت ارشاد جلو شو گرفته
مگه چه صحنه هایی داره؟
خب بازی رو تموم کردم
باید بگم که بازی خوب بود ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد که مثلا در حد بهترین شماره این سری باشه
در زیر نکات مثبت و منفی بازی رو از نظر خودم میگم:
نکات مثبت:
1- مخفی کاری در بازی خوب طراحی شده . با استفاده از کاور گرفتن و همین طور پنهان شدن در جاهای مختلف مثل صندوق ها و کمد ها میشه از دید دشمنان پنهان شد. پوشیدن لباس افراد که همیشه یکی از ارکان هیتمن بوده در این شماره نسبت به قبل بهتر شده. دیگه اینجوری نیست که با یه لباس یه فرد دیگه خیلی راحت بشه ماموریت رو به پایان رسوند و ممکنه سریع شناسایی بشید که این در درجه های سختی بالاتر کاربردش کمتر میشه و تقریبا باید قید پوشیدن لباس دشمنان رو بزنید!
2- برای تموم کردن یه مرحله راه های زیادی وجود داره که جذابیت بازی رو بالاتر می بره
لازم نیست که در مراحل حتی برای کشتن فرد هدف هم حتما از اسلحه استفاده کرد و با پیگیری اینکه فرد مورد نظر به چه مکان هایی میره میشه برای اون فرد تله گذاشت و بدون هیچ اسلحه سرد و گرمی اونو از بین برد که این در نوع خودش خیلی جالب طراح شده و در اکثر مراحل گیمر رو کنجکاو می کنه که از طریق همچین راه هایی هدف رو از بین ببره
3- تنوع مراحل بالا ست و در طول بازی انواع و اقسام مراحل مختلف رو تجربه خواهید کرد و به خصوص بعضی از مراحل پایانی جذابیت بالایی داره
4- با اینکه دیگه خبری از جسپر کید آهنگساز شماره های قبلی نیست ولی با این حال موسیقی بازی در سطح خوبیه
5- گرافیک بازی عالیه و به خصوص از لحاظ نورپردازی که همیشه تا اون جایی که حضور ذهن دارم هیتمن از لحاظ نورپردازی عالی بوده و توی این شماره هم به همین صورته
نکات منفی:
1- داستان بازی اصلا کیفیت بالایی نداره و هر چه جلوتر میره بیشتر به بی راهه نزدیک میشه و نسبت به شماره های قبلی از این نظر ضعیف عمل کرد. مدام هم کات سنس های طولانی پخش میشه که احساس میشه بعضی وقتا این کات سنس ها بیهودن و بعضی وقتا هم مدت اونا از خود مرحله مورد نظر بیشتر میشه!
2- هوش مصنوعی با اینکه از بعضی نظرها خوبه ولی با این حال ایرادات بزرگی در اون دیده میشه
در مراحلی که به چند قسمت تقسیم میشن شما فقط هدفتون باید این باشه که از در خروجی بگذرین و به قسمت بعدی مرحله برید و مهم نیست اصلا با دشمنان چی کار کنین. یعنی ممکنه به طور کامل شناسایی بشید ولی بعد خیلی راحت دشمنان رو دور بزنید و به قسمت بعدی مرحله برید و هیچ اتفاقی نیافته. در مواقعی که وضعیت قرمزه نمیشه از در خروجی رد شد ولی خیلی راحت وقتی وضعیت زرد میشه از سد اون گذشت و ضعف هوش مصنوعی اینجا خودشو نشون میده!
حتی در درجه های سختی بالاتر هم تغییر خیلی خاصی توی هوش مصنوعی دیده نمیشه و کلیت اون عوض نمیشه و تناقضات و مشکلات هنوز پا بر جاست
در بعضی مراحل تعداد دشمنان بیش از اندازه زیاده و شاید در ابتدا فکر کنید این مرحله رو امکان نداره بشه رد کرد ولی بعضی جاها دشمنان اون قدر سوتی های بد میدن که میشه با استفاده از همون اون مراحل رو بدون سختی تموم کنید! به طور کلی اینکه دشمنان در یه مرحله خیلی زیاد باشن باعث نمیشه که اون مرحله حتما خیلی سخت باشه و اگه دشمنان خیلی کمتر بودن ولی هوش مصنوعی اونا بالاتر بود به مراتب تموم کردن ماموریت سختر میشد
3- بعد از تموم کردن بازی انگیزه زیادی برای دوباره رفتن اون نیست چون برای دوباره رفتن اون چیز خاص و جدیدی رو نمی تونید تجربه کنید و نکته خاصی توی گیم پلی و داستان بازی برای دوباره تجربه کردن نیست
4- مواردی در بازی وجود داره که اصلا با سری هیتمن سازگار نیست مثل چند مراحل اضافی مثل تیراندازی و فایتینگ یا همین طور اینکه بعضی جاها یه جوری به گیمر می خواد القا بشه که بازی حالت سینمایی داره در صورتی که اصلا قسمت های سینمایی بازی خوب از کار در نیومده
در کل به بازی به این صورت امتیاز میدم:
گیم پلی: 8
داستان: 6.5
گرافیک : 8.5
صدا و موزیک : 8.5
جذابیت : 8
امتیاز بازی : 8
ظاهرا قراره شماره بعدی سال دیگه بیاد که امیدوارم بازی روندی مثل cod پیدا نکنه که هر سال بخواد یه شماره از اون بیاد که در اونصورت نمیشه انتظار داشت که هر سال کیفیت بازی بالاتر بره و یا پیشرفت خاصی در اون دیده بشه...
منم بازی رو گرفته بودم و به همراه اساسین 3 نصبش کرده بودم که دیروز بعد تموم کردن اساسین 3 گفتم بزار اینو شروع کنم !! اما اصلا بازی به من نچسبید ! نمی دونم چرا ! هر چند این اولین باری بود کلا می واستم هیتمن بازی کنم !
حالا نمی دونم اینو ادامه بدم یا بازی مس افکت 3 رو شروع کنم ( اینم تازه نصبیدم ) : دی یا اینکه دو - سه روز دیگه که دانلود فار کرای 3 تموم شد اونو بازی کنم . : دی
این هیتمن کلا چند ساعت گیم پلی داره ؟ تو چند روز میشه تمومش کرد ؟
بازی رو تازه نصب کردم. گرافیک بازی واقعا عالیه/ الان مرحله ی اول چرا حتی موقعی که کسی رو مخفی میکشی بازم امتیاز منفی میده؟
[SPOILER] الان مرحله ی اول کارت اتاق رو چه جوری باید گرفت؟ من مرده رو کشتم و کارت رو از جیبش برداشتم! ولی انتیاز منفی داد! همون قسمتیه که کلید رو میزنی پنجره ها باز میشن[/SPOILER]
حیفه که اینا فقط مخصوص ماد کانترکت هست
کاش بشه کرک بشه ما هم آفلاین بازی کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تونسته توی PC کانترکت را بازی کنه؟
به نظرم هیتمن بلاد مانی یه سر و گردن از این بالاتر بود. من اونو 4 بار تموم کردم ولیی این نسخه خیلی انگیزه دوباره رفتن نمیده. بازی در کل فاز میده ولی انتظار من بیشتر بود. بزرگترین ضعفش هم گیم پلی و هوش مصنوعیه. من با داستانش خیلی حال کردم تا اینجای بازی
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
کم کم دیگه بازی داره نا امیدم میکنه ... رسیدم به اون مرحله که باید همه ی saint هارو بکشی.
مرحله های اول خیلی خوب کار شده بود ... ولی هر چی مرحله ها میگذره افت دیزاین مرحله ها به شدت خودشو نشون میده و از همه مهمتر باگ های هوش مصنوعی.
بیشتر احساس میکنم دارم کانویکشن بازی میکنم تا هیتمن !
اولاش دوس دارم هر چی زودتر تموم کنم تا رو درجه ی سختی pursit بازی کنم ولی الان اصلا انگیزه ندارم.
واقعا آخراش دیگه گند زدن به بازی :41: