تیم ایران بدون شک یکی از قویترین تیمهای afc است چهارم اسیا و اگه بازیکن ها مغرور نشن بدون شک ما باید به جام جهانی بریم
Printable View
تیم ایران بدون شک یکی از قویترین تیمهای afc است چهارم اسیا و اگه بازیکن ها مغرور نشن بدون شک ما باید به جام جهانی بریم
ورزش۳: تيم ملي فوتبال ايران در تازهترين ردهبندي فيفا با صعود 7 پله اي مواجه شد. در فهرست ماه مه که امروز از سوي فيفا انتشار يافت، تيم تحت رهبري کارلوس کيروش با کسب 596 امتياز از رده 52 به 45 صعود کرد. تيم کشورمان پس از ژاپن (822 امتياز- رده 23)، استراليا(820 امتياز- رده 24)، کره جنوبي (719 امتياز- رده 35) چهارمين تيم قاره آسيا در ماه گذشته ميلادي شد. در اين ردهبندي که در فاصله دو روز تا شروع جام ملتهاي اروپا (يورو 2012 ) انجام گرفت، اسپانيا، قهرمان دوره قبل اين پيکارها و فاتح جام جهاني، با کسب 1456 امتياز همچنان بهترين تيم جهان است. پس از آن اروگوئه با 1292 امتياز صاحب رده دوم شده و آلمان نيز با 1288 امتياز سوم است. تيمهاي هلند (1234 امتياز)، برزيل (1155 امتياز)، انگليس (1145 امتياز)، آرژانتين (1137 امتياز)، کرواسي (1053 امتياز)، دانمارک (1019 امتياز) و پرتغال (996 امتياز) در ردههاي چهارم تا دهم جاي گرفته اند.
با سلام به دوستای محترم فکر مکنم که نه مطمئنم اینجا حرف زدن درباره تیم ملی خیلی احساس بهتری بهم میده تا برم تو بعضی سایتا ... بگذریم به خاطر رعایت حال مدیرا اسم سایتو نمیگم ولی خودتون میدونید دیگه
خب من نظرم درباره بازی ایران با ازبکستان مثبته خیلی هم مثبته واقعاً ایمان دارم چون بازی ایرانو دوبار دیدم و بازی قطر و لبنان رو هم دیدم و باید بگم تو این شرایط همه تیمها آمادگیشون 70 درصد به پایینه
و از مربی و بازیکنا حمایت کامل میکنم و بهشون ایمان دارم و کیروش رو ستایش میکنم به خاطر مدیریت و برنامه ریزی خوبش برای اون بازی که حتی گزارشگر عربی هم بهش پی برد اول محتاطانه بدون مهاجم جلوی ازبکستان ایستاد تا خوب تمشونو تحلیل کنه و تحلیل برن و بعد به تدریج مهاجمای اصل کاری رو به داخل فرستاد و فوتبال رو همین استفاده از موقعیت هاس که میسازه و بردی بسیار حیاتی رو برامون رقم زد
باید بگم من قبل از این بسیار از ازبکستان میترسیدم و این موضوع با دیدن بازی خوبش حتماً به همه (البته تو سایت ... نظراتم موجوده) ثابت شد
بعد از بردن ازبکستان واقعا به این ضرب المثل " مرغ همسایه غازه " ایمان اوردم : دی
خدایی وقتی خودت رو جای هوادارای ازبکی می زاری خیلی سخته .
با این حال به نظرم فعلا موقع انتقاد و شکایات نیست ، حداقل تا بازی با قطر .
با توجه به شرایط به وجود امده اگه 3 امتیاز بازی با قطر رو بگیریم می شه گفت 50 درصد از راه صعود رو رفتیم .
دوست دارم با این ترکیب به زمین بریم . منوط به امادگی بازیکنان در تمرینات :
رحمتی
پولادی .... حسینی ... منتظری .... حیدری
نکونام
کریمی .... اندرانیک
خلعتبری ..انصاری فرد .. دژاگه
حاشیه دست از سر تیممون برنمیداره خبرای بد بعد بازی خوب با ازبکستان کم نبود و تو روحیه تیم متأسفانهاثر خواهد گذاشت از پرداخت مالیات نکونام بگیرو از بازی خلعتبری برای تیمش بگیرو اینم از سرماخوردگی 7 8 نفر بازیکنامون که صددرصد میتونه آمادکی تیمو کاهش بده البته ما چاره جز امید به برد تو بازی با قطر نداریم ولی خدا کنه اتفاق بدی نیفته الان ما بی شباهت به وضعیت ازبکستان تو بازی قبل نیستیم اونا چندتا محروم داشتن ما فعلاً یک مصدوم قطعی و سرشناس (جباری) یک مصدوم با وضعیت نامعلوم (اشکان اگرم برسه به بازی بازم ممکنه آمادگیش 50 درصدم نباشه) و یه دسته بازیکن سرماخورده !
البته من امیدوارم همه این خبرا دروغ بوده باشه و از روزنامه های ورزشی بیش از اینم انتظار نمیره !
نظر من اینه که بازم بدون مهاجم یا نهایتاً 1 مهاجم بازی کنیم مثل بازی با ازبکستان بین دو نیمه اگر لازم شد تعویض شن من بازی نوری رو جلو ازبکستان دو سه بار دیدم و اصلاً بد بازی نکرد بلکه بارها سد راه خط میانی اونا شد حاج صفی هم سرعتی و خوب ظاهر شد چون این بازیکنا جنگنده و تخریب کننده هستن بهتره به جای دژاگه یا خلعتبری یکی از این دو یا هر دوشون تو زمین باشن به خصوص نوری که خیلی تو بازی قبل تأثیر داشتنقل قول:
به امید موفقیت تیم کشورمون ایران :20:
پ.ن: برای اینکه پستام نیاز به تأیید نداشته باشه چیکار باید بکنم ؟
جباري براي بار n اُم مصدوم شد و به بازي با قطر نمي رسه و به همين علت هم اردوي تيم ملي را ترك كرد:41:
اول از همه توضيح بدم كه من يك استقلالي هستم و البته از نوع منطقي نه متعصب:31: پس حرفهاي منو به حساب طرفداري از قرمز يا آبي هاي پايتخت نگذاريد.
ولي وقتي ميبينم اين بازيكن با اين درجه از ظرافت در شيوه ي بازي به اين راحتي مصدوم ميشه واقعاً كلافه ميشم.
جباري هميشه 3 الي 4 تا بازي انجام ميده و بعدش 6ماه الي چند سال از ميادين دور ميمونه. اون از جام جهاني 2006 كه در اوج جواني و پختگي كامل مصدوم شد و نتونست به جام جهاني بره در حاليكه در صورت حضور ميتونست يكي از ستاره هاي اون روز ايران و جانشيني شايسته براي كريم باقري باشه و اين هم از اين دوره كه در دور مقدماتي جام جهاني فقط در بازي هاي اوليه تيم ملي تونست بهمون كمك كنه و در باقي زمان ها مصدوم بود و حالا هم كه اينطوري شده. من اگر جاي سرمربي تيم ملي باشم اونو كنار ميذارم چون احتمال سالم در اختيار داشتنش هميشه كمتر از 20 درصده و نميشه بهش متكي شد و به يكباره اونو از دست داد و كاسه چه كنم به دست گرفت!
من موندم چرا امثال ليونل مسي، كريس رونالدو، وين روني، اين اواخر فالكائو و ... كه در هربازي در پرس شديد مدافعان غول دنيا قرار ميگيرن و بعضاً تكل ها و خطاهاي شديدي روشون انجام ميشه اينطوري مثل اين آقا مصدوم نميشن. اين واقعاً براي من يك سئواله كه هيچ كسي در موردش تا الآن صحبت نكرده.
من فكر ميكنم اين مساله سه تا علت بايد داشته باشه:
اول اين كه جباري به درستي درمان نشده و در آخرين لحظات بهبودي به اجبار باشگاه مجبور به بازي شده و دوباره مصدوميتش برگشته
دوم اين كه كلاً جباري از لحاظ بدني دچار ضعفه و براي فوتبال ساخته نشده.
سوم اين كه عمداً كاري ميكنه كه اين اتفاقات بيفته (كه درصد بسيار كمي احتمال ميدم اين حالت دليل مسائل پيش آمده باشه ولي به هر حال ميتونه يكي از گزينه ها باشه)
در هر صورت من اين اشكال را بيشتر به حرفه اي نبودن بازيكن ارجاع ميدم و معتقدم هر بازيكني از بدنش شناختي داره و ميدونه كه چطور ازش مراقبت كنه يا طوري ازش كار بكشه كه آسيب نبينه مگر در موارد جزئي و اجتناب ناپذير. مثلاً بايد تمام حواس بازيكن به اطراف خودش باشه و طوري عضلاتش را در هنگام برخوردها يا جاهايي كه امكان برخورد وجود داره منقبض كنه يا طوري عكس العمل نشون بده كه در صورت برخورد، حداقل آسيب بهش وارد بشه و اينطوريه كه بازيكن هاي بزرگ با وجود برخوردهاي وحشتناك مصدوميت جدي ندارن و كل فصل را در ليگ، جام حذفي، ليگ قهرمانان و حتي بازي هاي ملي حضور دارن و از مهره هاي قابل اتكاي مديران خودشون به حساب ميان.
از بدشانسي ما ليگ برتر از فصل 92-93 شانزده تيمي ميشه و فشردگي بازي ها در فصل آتي (91-92) به همين ميزان باقي ميمونه و باز هم آمار مصدومان ما و از دست دادن ستارگان ما بالاتر ميره. جباري، مي داوودي، تيموريان، رحمتي، خسرو حيدري و ... قربانيان بزرگ اين ليگ هستن كه اتفاقاً استقلالي هم بودن و شايد هم باشگاه استقلال در همه اين اتفاقات نقشي مرموز داره :31: (اين مطلب آخري را محض خنده ذكر كردم. جدي نگيريد)
یکی از مهمترین دلایل مصدومیتهای متعدد جباری که بارها خودشم اشاره کرده اینه که تمرینات پیش فصل رو از دست میده همیشه ، الان هم که مجددا مصدوم شده و باید دید تا کی مصدومیتش طول میکشه ...
میدونیم که بدنسازی پیش فصل به واقع کلیدی ترین تمرین کل فصل هست برای پرداخت قوای جسمانی بازیکنان برای بهره گیری مناسب در طول فصل ؛ و متاسفانه جباری هم اغلب این تمرینها رو از دست میده ...
اول که فکر کنم خود جباری از نظر بدنی هم یکم مشکلاتی رو داره وگرنه این همه حجم مصدومیت بی دلیل نیس!
دوم اینکه نمیخوام شعار بدم ولی یه بازیکن فوتبال پایه های بدنیش باید از سن 18-17 سالگی شکل گرفته باشه و با شرایط سخت سازگاری داشته باشه!
چندتا از بازیکنای ما تو 2 دقیقه میتونن دوتا استارت انفجاری بزنن ؟ چندتا بازیکن ما میتونه همزمان با 2-3تا بازیکن درگیری فیزیکی داشته باشه!؟ والا من تنها موردی رو که یادمه اندو تیموریان بود تو همین بازی ازبکستان که توپ رو گرفت و پاس داد انصاری فرد!....البت ها این قابلیت ها توانایی محاسبه ذهنی آنی هم میخواد که خیلی تز بازیکنای ما ندارن! درد فوتبال ما اینه که بازیکنا تمرکز رو بازی ندارن و همینطور واسه این ساخته نشدن که بتونن از تمام انرژیشون و قابلیت هاشون تو زمین استفاده کنن!یعنی هیچ وقت ازشون انتظار عملکرد 100 درصد رو نمیشه داشت! بازده عملکردی ندارن!
ما چندین ساله فوتبالمون اینجوری شده .... کره و ژاپن و توی نمونه های ضعیف تر ازبکستان همیشه دیدم که بازیکن ها نهایت توان و حرکتشون رو در بازی انجام میدن ! کم نمیذارن! البت منظورم این نیس که بازیکنای ایران بی غیرت بازی میکنن یا از عمد ایستا هستن نه منظورم اینه که اینگونه بازی کردن از یادشون رفته! این نسل بازیکنا انگیزه اینگونه بازی ها و امادگی ذهنیش رو ندارن!
تا من به یاد دارم نقص همیشگی فوتبال ایرانی حرکات تیمی بوده و همیشه با تکیه بر قابلیت های فردی به موفقیت رسیده این رو باید بهش عادت بکنیم نباید سخت گرفت و این رو به جای اینکه نقص تلقی کنیم میتونیم از صفات منحصر به فرد فوتبالمون بدونیم !
برعکس فوتبالای سرعتی مثل کره ژاپن و باقی تیمهای شرقی تاکتیک پذیرترن از اینطرف تیمهای غرب آسیا (عربها) هم همون تاکتیک پذیری رو با ظرفیت کمتر و سطحی پایین تر دنبال میکنن ستاره ای ندارن و فقط با تاکتیک و ترفند هست که تو بعضی بازیها نتایج جالبی میگیرن
بازی با قطر خیلی سرنوشت سازه اگر اونو ببازیم همه خوشحالیمون از شکست دادن ازبکستان باید تبدیل به عزا بشه چون تمام پیش بینیهامونو با فرض کسب 3 امتیاز بازیهای خونگی مطرح کردیم. اگر تو تهران از لبنان قطر و ازبکستان 3 امتیاز کمتر بگیریم کارمون خیلی سخت میشه من چند وقت پیش بعد از بازیمون با ازبک نشستم مفصل بررسی کردم ببینم با چه امتیازی صعودمون قطعیه با فرض اینکه همه تیمهای بیشترین امتیاز ممکن رو بگیرن و کره همه بازیهاشو ببره و برای دوم شدن باید لااقل 16 امتیاز بگیریم تا بعد از کره 24 امتیازی صعود کنیم البته خیلی بعیده این حالت که کره همه بازیاشو ببره ولی یک درصدم ممکن هست اینطور بشه حالا ما اگر از بازی قطر هم سه امتیاز ان شاالله بگیریم 10 امتیاز دیگه میخواهیم که با سه برد و یک تساوی از 6 بازی باقیمونده به دست میاد و حتی اگر دوتا باختم بیاریم بازم صعود میکنیم یه نکته که باید امیدوار باشیم اینه که بازیارو حتی مساوی هم نکنیم دور قبل با علی دایی دو باخت آوردیم و فکر کنم 5 تساوی واینطور شد که کره شمالی به جای ما رفت جام جهانی تیمی که اصلاً در اون قواره نبود ...
یه چیزم بگم کاری نکنیم با دستی دستی فرستادن تیمهای متوسطی که تو گروهمون هستن به جام جهانی هم خودمون ناکام بشیم هم کیفیت جام جهانی پایین بیاد !!
من فکر میکنم جباری ازاون دسته بازیکنایی هست که بدرد تیم باشگاهی میخوره ولی تیم ملی نه . تو همه کشورها هم از این بازیکنها هستند بعضی هاشون فوق ستاره هستند ولی در تیم ملی جزو بدرد نخور ترین بازیکن ها هم نیستند