ديگه زيادي ميره رو اعصاب حريفم كه فكر كنم مترو گير اورده سرشو ميندازه پايين ميره با توپ تو دروازه
Printable View
ديگه زيادي ميره رو اعصاب حريفم كه فكر كنم مترو گير اورده سرشو ميندازه پايين ميره با توپ تو دروازه
میگم این رونالدو مثل بولدوزر همه رو دریبل میکنه این چه وضعشه دوباره شده عین pes 2010 که؟!!!!!
یعنی هنوز بازار کویتی ها نیومده ؟؟؟نقل قول:
بازار کویتی ها یه روز دیرتر میارهنقل قول:
آقا بازی که الان دست شماهاست هیچ مشکلی نداره! بازی فقط به این دلیل گزارشگر انگلیسیش خرابه چون بازی به زبون انگلیسی 14 اکتبر ریلیز میشه، همیییین!
حالا هی بپرسید پس این بازی چیه و چه جوری اومده وقتی کونامی نداده بیروون؟؟ بازی که ما خریدیم یا دی ال کردیم نسخه ی بازی به زبون های دیگه هست که زود تر از زبون انگلیسی ریلیز شدن.
پس با خیال راحت از بازی لذت ببرید و کیفتونو بکنید:10:
پس کی این فیزیک لعنتیه بازی درست میشـــــــــه :2:
یعنی منو انگیسی هست و فقط زبان گزارشگر انگلیسی نیست ؟؟نقل قول:
اگر این نسخه رو بخریم بعدا قابلیت اصلاح رو داره یا باید مجدد بازی رو خریداری کنیم ؟
ای گفتینقل قول:
دست رو دلم نذار که خونه
کسی جواب ما رو ندادنقل قول:
خب خب بازی رو نصب کردم تنها مشکلی که توی بازی بود همین گزارشگر بود که فقط اولای بازی یه چیزی میگفت
بعد دیگه حرف نمیزد .....
ولی خود بازی ...
tp player یه مقدار اسون شده نسبت به دموی اول فکر میکنم بخاطر سوپراستار باشه سختی تاپ پلیر رو کم کردن به سوپر استار
اضافه کردن ....
تغییر زیادی که نسبت به دموی اول کرده اینه که پاسا خیلی سریعتر شدن ...
یه دوربین جدید به بازی اضافه شده ب نام blimp که تصویر رو دو سه برابر wide میکنه...
قیافه ی بازیکنا مخصوصا بازیکنای معروف مثل رونالدو و مسی خیلی خوب شده نسبت به 2011 و پیشرفت خوبی داشته...
دروازه بانها واکنشای بهتری نشون میدن مثلا موقعی که نزدیک به دروازه ی خودی هستی دروازه بان توی دمو مثل بازیکنا رفتار میردن
و بیشتر موارد گل به خودی مزندن ولی الان خیلی راحت روی توپ شیرجه میرن...
فعلا همینا بعدا بیشتر مینویسم :46:
موفق باشید...