تبریک میگم به ابی ها..رفتید به فینال...
اون کار تری اصلا درست نبود یک ادم با تجربه نباید این کار رو می کرد...
به هر حال برد با چلسی بود انشالله فینال روبروی ما رئال مادرید ...حرف میزنیم به وقتش :27:
Printable View
تبریک میگم به ابی ها..رفتید به فینال...
اون کار تری اصلا درست نبود یک ادم با تجربه نباید این کار رو می کرد...
به هر حال برد با چلسی بود انشالله فینال روبروی ما رئال مادرید ...حرف میزنیم به وقتش :27:
من هم از همینجا تبریک میگم واقعا بسیار غیرتمندانه بازی کردیم و انتقاممون رو گرفتیم واقعا دی متئو آخر مربی هست
تبریک دوستان طرفدار چلسی
واقعا حیف شد رامیرز نیست تو فینال ( اگه اشتباه نکنم ) . از پیشرفتش ب وجد اومدم . رامیرز همراه دروگبا لمپارد و چک بهترین های چلسی بودن تو 180 دقیقه ( هر چند بقیه هم خوب بودن ) !
چلسی واسه فینال کارش سخت هست چون خیلی ها رو نداره اما امیدوارم موفق ب قهرمانی شه و از آبروی فوتبال جزیره دفاع کنه ..
و در آخر گل زدن تورس عجیب بود : دی
موندم چی بگم واقعآ !!
2-0 باخته رو 10 نفره 2-2 کردیم !! جلوی بارسا تو نوکمپ !
تورس نزد نزد کی زد !! گل رامیرس شاهکار بود خدایی ! تری هم بچه بازی درآورد ! :(
تبریک میگم به برو بچ ! هرچند تو فینال رامیرس تری و میرلس رو نداریم :(
تبریککککککککک..... خیلی خوشحالم.... 10 نفره 2 تل گل به بارسا زدیم... عجب بازی بودااا... وای تورس دقیقه 93 چه گلی زد... به نظرم نیمه دوم جز پنالتی بارسا موقعیت درست حسابی نداشت... بارسا به زانو نشست... وای فینال مونیخ رویایی میمونه...
9 روز سنگین و مجموعا 4 نتیجه فوق العاده
واقعا 9 روز پر اضطراب گذشت
اول تاتنهامی که این فصل پدیده بود له شد بعد بارسا و بعد تساوی با آرسنال و دوباره امشب :40:
مصدومیت بعد موقع لوییز ترس از مصدومیت دروگبا و همه و همه آدرنالین بالایی رو بهمون تزریق کرد
بعد برد 4-1 ناپولی کاملا حس دوران گرانت رو داشتم از ته قلب حس رسیدن به فینال تو دلم بود ولی از ترس ضایع شدن توسط بعضی ها (!) می ترسیدم بگم ولی حالا شیرهای لندن یه پای فینال هستن چه بخواین چه نخواین!
عالی بودیم، عالی!
10 نفره تو نیوکمپ با یک دفاع وسط نسبتا" تخصصی و یک دفاع راست غیر تخصصی!
من هنوزم تو فکرم چرا تری اون حرکت رو انجام داد!
میرلس هم نیمه اول فقط توپ لو داد!
محرومان فینال : تری-ایوانویچ-رامیرز-میرلس.
چلسی انتقام خودش رو گرفت، اونم جوانمردانه گرفت.
تبریــ:40:ــک میگم.
یه سوال:
تو فینال کی دفاع وسطه؟!!!!!!!!
کیهیل که به نظر سالم میاد ولی بغلش یا باید اسین باشه یا میکل!
اوا خاک عالم !:31: الان تازه دیدم ایوا هم کارت گرفته !نقل قول:
محرومان فینال : تری-ایوانویچ-رامیرز-میرلس.
دفاع رسمآ تعطیل شد ! خدا کنه لوئیز و کیهیل رو برسونن به فینال ! عجب بساطی شدا !:31: