تیتر روزنامه های آس و مارکا
MARCA
بنزمو
بازیکن فرانسوی همچنان در حال متقاعد کردن مربی است
یک بار دیگر بهترین بازیکن بود
یک گل زد و یکی دیگر را به کایخون هدیه داد
رئال مادرید همه بازیهای دوستانه خود را برده است : پنج از پنج
پس از بازی ، تیم راهی چین شد
برد سیاه و سفید
رئال مادرید به خاطر مسائل تجاری در هر کدام از نیمه های یک رنگ متفاوت پوشید
آدبایور بازی را از جایگاه ویژه داد
مورینیو :" او یکی از ماست "
فرانسه بر سر راه قهرمان جهان
آنها رقیب رئال مادرید در راه مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 خواهند بود
آشتی آگرو با هواداران اتلتیکو
as
بنزما ، پادشاه تابستان
بازیکن فرانسوی ، گل اول را به کایخون اهدا کرد و گل دوم را به ثمر رساند
رئال مادرید نیمه اول سفید پوشید و نیمه دوم مشکی
آدبایور در جایگاه ویژه
مورینیو از 20 بازیکن استفاده کرد
تیم امروز راهی چین می شود
جام جهانی 2014 : اسپانیا - فرانسه
مورینیو ، در جستجوی کلید موفقیت در سوپرکاپ در بازیهای پیش فصل
مرجع خبري رئال مادريد : پیش فصل رئال مادرید راه خود را طی می کند . جدا از بحث موفقیت در گلزنی و کسب برد در هر بازی ، مسائلی مثل جدیت تیمی را می توان مورد توجه قرار داد .
می بینیم که اوزیل نقش مهمی را در تحرک تیم دارد ، بنزما دوباره انگیزه یافته و مقتدرانه پرس می کند و می تازد ... و کریستیانو رونالدو هم که یک اسطوره جهانی است . بازیکن پرتغالی روز به روز بهتر می شود و بر اساس ذات خود فوتبال نابی ارائه می دهد . روز به روز به کمال نزدیک تر می شود . باید به اینها ، استوک های ثابت قدم کوئنت رائو ، کایخون ، واران و بازیکنان آکادمی را اضافه کرد تا تیمی کامل را در ذهن تداعی کرد ، تازه هنوز شاهین هم اضافه نشده است .
به این گروه هارمونیک که با نظم کارش را پیگیری می کند ، باید شاهین ، آلتین توپ و هیگوائین و دی ماریا را هم اضافه کرد . این جاست که می توان به داشتن یک ترکیب کامل با ذخیره هایی مطمئن باور داشت . اما درک این که مورینیو چه تدبیری برای رویارویی با بارسلونا در ماه آگوست دارد هم حائز اهمیت است . تیمی که چنین پیش فصل خوبی داشته ، نمی خواهد در سوپرکاپ دچار توقف شود . رئال مادرید بی محابا مسیر خود را طی می کند و همه مطمئن هستند که مورینیو دست به کار بزرگی خواهد زد .
تلاش آمریکایی ها برای بازی دوستانه رئال و بارسا در تابستان آینده
مرجع خبري رئال مادريد : فقط یک هفته تا اتمام دومین دوره تورنمنت " چلنج ورد " که بیش از یک ماه در شهرهای مختلف ایالات متحده طول کشیده باقی مانده است . سازماندهی فوق العاده این بازیها باعث شده که از حالا فکر کردن به دوره های بعد آغاز شود . با این که در این تورنمنت ، تیمهای بزرگی حاضر بودند (یونایتد ، سیتی ، یوونتوس ، چیواس و ...) رویای برگزار کنندگان این مسابقات ، رو در رویی بارسلونا و رئال مادرید در ایالات متحده برای فصل آینده است تا اولین الکلاسیکوی فصل در آن جا برگزار شود .
گابریل گابور ، سخنگوی رسمی مسابقات "چلنج ورد " در این باره گفت :" برگزاری الکلاسیکوی فوتبال اسپانیا یک فرصتی است که نمی توان از دستش داد . مطمئنا می تواند یک کار بزرگ و عظیم باشد . نمی دانم که برگزاری چنین بازی چقدر هزینه خواهد برد ، اما تضمین می کنم که یک بازی با شوک هیجان انگیز باشد . "
دولت ایالات متحده می خواهد با چنین بازیهایی ، مردمش را به فوتبال ترغیب کند . آنها می دانند که تماشای بازی رئال - بارسا مطمئنا خیلی جذاب تر از بازی چیواس - آمه ریکا برای آمریکایی ها خواهد بود .
رئال برای 5 سال 125 میلیون از هواپیمایی امارات دریافت می کند
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید فلورنتینو یک ماشین پولسازی است . رئال مادرید در زمینه اقتصادی به خصوص با فلورنتینو توانسته که پیشرفت چشمگیری داشته باشد . مدیر رئال مادرید در زمینه معاملات اقتصادی استاد است که یکی از این نمونه ها ، قرارداد همکاری او با هواپیمایی امارات است .
125 میلیون یورو در 5 فصل در حال حاضر رقم قابل ملاحظه ایست به خصوص آن که در سال 2013 ، قرارداد با Bwin ، اسپانسر فعلی و اصلی تیم به اتمام می رسد و احتمال دارد که از آن موقع ، امارات بتواند که اسپانسر پیراهن های تیم هم بشود که در آن صورت در قرارداد مجددا تجدید نظر صورت خواهد گرفت . تا آن موقع ، هواپیمایی امارات رسما مسائل مربوط به پرواز های رئال مادرید را تحت نظر خواهد داشت .
مدیر رئال مادرید می داند که در دنیای فوتبال مسائل اقتصادی اهمیت زیادی دارند و به همین علت نمی خواهد که فرصت سود های تجاری را از دست بدهد . مذاکرات با هواپیمایی امارات از ماه ها پیش آغاز شد ، زمانی که فلورنتینو به ابوظبی رفته بود .
این در حالیست که بارسلونا اخیرا در قراردادی که با بنیاد خیریه قطر بسته بود ، قرار شد بیش از 150 میلیون یورو دریافت کند اما شواهد حاکی از آن است که قرارداد فلورنتینو با امارات ممکن است که از رقم تاریخی 165 میلیون یورویی که با Bwin بسته شده بالاتر بزند .
همچنین این قرارداد با شرکت هواپیمایی اهل دبی ، باعث خواهد شد که رئال مادرید بتواند به راحتی با قوانینی که یوفا در سالهای آینده در زمینه های اقتصادی وضع کرده ، کنار بیاید .
کایخون :" داریم مهیب می شویم "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون ، پدیده پیش فصل رئال مادرید به شمار می رود . کمتر کسی فکر می کرد که او با زدن 3 گل بتواند تا این جای کار یکی از بهترین گلزنان تیم باشد .
این بازیکن اهل گرانادا گفت :" از کار تیم راضی هستم . در حال مهیب شدن هستیم ، با انگیزه بسیار . پیشرفت های چشمگیری داشته ایم و سعی می کنیم بازیها را با قدرت ببریم . از روزی که آمده ام احساس خوبی دارم . دوستانم با آغوش باز از همان روز اول از من استقبال کرده اند و من با تمام وجود تلاشم را می کنم . "
وی افزود :" شخصا از نظر گلزنی کار را خوب شروع کرده ام . احساس راحتی می کنم و با تمام وجودم به تلاش ادامه خواهم داد . در مسیر درستی هستیم و می خواهم که همه چیز روبراه پیش برود ."
هیگوائین :" به علت تعطیلات کمی تحرکم پائین بود "
مرجع خبري رئال مادريد : گونزالو هیگوائین ، بلافاصله پس از بازگشت از تعطیلات در مقابل لستر سیتی دقایقی فرصت بازی در زمین را پیدا کرد .
این بازیکن گفت :" به آینده نگاه می کردم تا بتوانم با تمام هم تیمی هایم بازی کنم . به علت تعطیلاتی که پس از کوپا آمه ریکا داشتم کمی بی تحرکی در بازیم مشهود بود . اما مطمئنم که به زودی به پای دیگر بازیکنان می رسم و به تیم کمک می کنم . "
وی افزود :" پیش فصل تیم را دنبال می کنم و همیشه این عملکرد و این بازی مهم است . البته این پیروزی ها زیاد مهم نیستند اما ما می خواهیم که هر چه زودتر برای آغاز فصل به بهترین فرم ممکن دست یابیم ."