سلام
با DLNA ميشه فايل mkv با زير نويس در حالت full HD ديد ؟
سلام
با DLNA ميشه فايل mkv با زير نويس در حالت full HD ديد ؟
سلام خدمت دوست عزیز HOVO و سایر دوستان و فعلا برگشتم.نقل قول:
در مورد این مشکلی که مطرح شد کافیه یه بار تی وی رو خاموش و از برق بکشید و دوباره به برق وصل کنید و روشن کنید میبینید که حروف فارسی به زیبایی کنار هم قرار گرفتن .
تمام .
من دوباره رفتم .
خداحافظ ...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
من امتحان کردم جواب نداد .نقل قول:
در مورد فارسی الان شُک زده شدم متحیر چه قدر مسخره میشه اگه این فرمی بشه(اینم از کار های سونی) راستی زبان هنوز انگلیسی و کشور سنگاپور دیگه؟نقل قول:
فعلا که اصفهان گایدش رو برداشتن (از دست این صدا و سیما)
در مورد dlna همه چی ردیفه خودم تست کردم
با فیلم بلوری
زیر نویس فارسی
مودم سری n
فاصله 20 متر
نتیجه عالی
همه چی ساپو.رت
فارسی عالی
سی پی یو پایین
اصاصا مشکلی نداره
تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه بی سیم رو که میخوام فعال کنم میگه یو اس بی رو بزنید داخل
خودش بی سیم خودش رو نمی شناسه
در ضمن آپدیتش هم کردم
تعویض کانال دیجیتال یه کم کند هست
آره فایل mkv رو خوند هلونقل قول:
البته هنوز با زیر نویس من مشکل دارم
میشه گفت یک از مشکلات اساسی حل شد
البته اینهایی که گفتم با برنامه wild بود
این ps3 رو چک نکردم هنوز
چرا بعضی از mkv ها رو با ps3 media server میخونه و یعضی دیگه رو نه ؟ مثلا فیلم بلوری 30 گیگی رو میخونه ولی بعضی از فیلم های 1.5 گیگی رو با همون پسوند نمیخونه !
من هم به همین مشکل برخوردمنقل قول:
بعضی هاش رو یکی دوبار دیگه سعی کردم خوند
بعضی رو نه
Download For KDL-46EX520
System Software Update (Version PKG4.002GAA) For Asia Pacific
Article ID:492616(modified 26 Mar 2012)
Applicable Models
KDL-22EX420, KDL-26EX420, KDL-32CX520, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX720, KDL-40CX520, KDL-40EX520, KDL-40EX720, KDL-40NX720, KDL-46CX520, KDL-46EX520, KDL-46EX720, KDL-46HX820, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-55EX720, KDL-55HX820, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX925
IMPORTANT: This software is only for use with the products identified and sold in Australia, India, Indonesia, Malaysia, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam. Not all models are sold in all countries.Sony has designed the BRAVIA® Televisions software update process to be customer friendly. This software update version 4.002GAA provides the following benefits:Improvements over earlier version:
- Improve performance and stability of Internet features.
فقط ویژگی های اینترنتیشو آپدیت می کنه ...!!!
فایل آپدیت رو دانلود کردم ، اکسترک ، ریختم روی فلش و زدم به tv . هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد ! فقط مینویسه دستگاه usb شناسایی شد!