بعضی وقتا آنتی ویروس یا فایر وال باعث این موضوع میشه:5:نقل قول:
Printable View
بعضی وقتا آنتی ویروس یا فایر وال باعث این موضوع میشه:5:نقل قول:
من روی نوت بوکم و دسکتاپم یه ورژن مشابه از kaspersky internet security دارمنقل قول:
دسکتاپم xp و نوت بوکم vista هست
ولی این که lan من دیر identify میکنه ، فقط در نوت بوکم اتفاق می افته و در دسکتاپ هیچ مشکلی نداره
دوست عزیز اولا این بحث مال اینجا نیست
دوما اگه ویندوز عوض کردی بازم اینجوری شد ممکنه از سخت افزارت باشه
سلام دوستان
من میخوام یک dell 1520 بخرم و همانطور که میدونید در 8 رنگ ارائه شده .
اول زنگ زدم دل ایران و گفت همه رنگاشو داره ولی الان میگه فقط سیاه سورمه ای و قرمز .
من چجوری میتونم رنگهای دیگشو پیدا کنم ؟(من رنگ سبز بهاری میخوام بخرم)
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان
من میخوام یک dell 1520 بخرم و همانطور که میدونید در 8 رنگ ارائه شده .
اول زنگ زدم دل ایران و گفت همه رنگاشو داره ولی الان میگه فقط سیاه سورمه ای و قرمز .
من چجوری میتونم رنگهای دیگشو پیدا کنم ؟(من رنگ سبز بهاری میخوام بخرم)
ممنون میشم جواب بدید
باز خوبه یه جا پیدا کردی چند تا رنگ داره معمولا فقط مشکی دارن
اول اینکه سوال شما به این بخش مربوط نمیشه و این قسمت در مورد سوالات و اشمالات عادی لپ تاپه نه خرید و فروشنقل قول:
سلیقه ای هست هر کسی آورد ... اما اگر فروشگاه غیر معتبری داشت به خاطر رنگ گارانتی و آینده نوت بوک رو از بین نبرید
باقی سوالات خرید و فروش اینجا ... امیدوارم تکرار نشه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز. من یه DELL 1520 با رم 2 گیگ و سی پی یو 2.2 CORE2DUE و گرافیک جی فورس 8400 دارم. مشکلی که جدیدا برام بوجود اومده اینه که ویستا بعد خاموش شدن لود نمیشه و این پیغامو میده:
File:/windows/system 32/config/system
status: 0xc000000d
windows failed to load because the system registery file is missing or corrupt
ویندوز من اورجیناله(home premium) حتی هر دفعه که ویندوز جدید میریزم و ویندوز قبلی رو فورمت می کنم بعد روشن کردن مجدد همین پیغامو میده و بالا نمیاد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز. من یه DELL 1520 با رم 2 گیگ و سی پی یو 2.2 CORE2DUE و گرافیک جی فورس 8400 دارم. مشکلی که جدیدا برام بوجود اومده اینه که ویستا بعد خاموش شدن لود نمیشه و این پیغامو میده:نقل قول:
File:/windows/system 32/config/system
status: 0xc000000d
windows failed to load because the system registery file is missing or corrupt
ویندوز من اورجیناله(home premium) حتی هر دفعه که ویندوز جدید میریزم و ویندوز قبلی رو فورمت می کنم بعد روشن کردن مجدد همین پیغامو میده و بالا نمیاد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
windows failed to start این یک خطای نرم افزاری هست و مربوط میشه به یک خطای نرم افزاری که نمیتونه فایلهای اساسی ویندوز رو به درایور های سخت افزاری ارتباط بده و از فایل CLFS.SYS و یا Windows/System32/Boot/winload.exe ممکنه ناشی شده باشه و یا حتی پارتیشن بندی و تغییرات بوت منوی ویستا ... مثلا ارور زیر که توسط پارتیشن بندی ایجاد شده :
نقل قول:
"File: Windows/System32/Boot/winload.exe"
"Status: 0xc000000d"
"Info: The selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt"
چند حالت رفع کردن داره:
1- سیستم باید به طور کامل Restore بشه و ویندوز هم نصب بشه ... اگر ریکاوری ندارد و از سری بدون سی دی هست باید هارد رو فورمت کامل (Quick نه فرمت full ) کنید و بعد ویندوز نصب کنید و تا حد ممکن تغییرات در فایلهای سیستمی و درایورها ندید
2- با یک سی دی ویستا دیگر ویندوز خود را repair کنید که اگر دی وی دی را بوت کنید اون گزینه براتون در کنار install now میاد
اگر جواب نداد احتمالا مشکل سخت افزاری داره و باید پیش شرکت گارانتی کننده اش ببرید
موفق باشید