فوق العاده بعیده. به احتمال بیش از 99.99 درصد حداقل تا شش هفت ماه دیگه (فوریه/مارچ 2012) شاهد آیپد جدیدی نخواهیم بود.نقل قول:
Printable View
فوق العاده بعیده. به احتمال بیش از 99.99 درصد حداقل تا شش هفت ماه دیگه (فوریه/مارچ 2012) شاهد آیپد جدیدی نخواهیم بود.نقل قول:
دوست عزيز توضيح دادم وايمكس من واسه شركت داتك هست ( ربطي به ايرانسل نداره) خود شركت يه مودم مجاني كوچولو بهم داده كه با يه كابل usb به لب تاپ وصل ميشه. الان كه تحقيق كردم ديدم ميشه يه شبكه adhoc وايرلس تو ويندوز ساخت كه با واي فاي آيپد بهش وصل شد اما مثل اينكه خيلي گير و گور داره. بازم ممنون از راهنماييتنقل قول:
من چند تا ویدئو تو یو تیوب دیدم که با استفاده از کیت دوربین فلش مموری به آیپد وصل میکردن . ولی جالب اینجا بود که بعضی ها را ساپورت میکرد ولی برای بعضی های دیگه میگفت :
required too much power .
برای چی همه مدل فلشی را ساپورت نمیکنه و کسی میدونه فقط چه مدل هایی را ساپورت میکنه ؟
خب بعضی از کول دیسک ها نیاز به منبع تغزیه دارند و طبعا" دستگاه نمی تونه خوب تغزیه کنه اونارو ...نقل قول:
مثلا بعضی از USB HDD ها آداپتور دارن که فک کنم بشه وصل کرد ...
آخه این ویدئو ایی که دیدم دو مدل فلش مموری وصل کرد که هر دو فکر کنم 4 گیگ بودن و شبیه به هم بودن ولی نمیدونم چرا یکی را ساچورت کرد و اون یکی را نه .نقل قول:
کلا قانون خاصی داره که مثلا چی ساپورت میکنه ؟
و یه چیزه دیگه :
اون device هایی را که بتونه ساپورت کنه ، هر چی توش باشه نشون میده ؟ ( مثلا عکس یا فیلم یا دیتا یا هر جی ؟ )
دوستان میخوام یه iPad 2 بگیرم . من تا حالا با دستگاههای Apple به هیچ عنوان کار نکردم اصلا نمیدونم این iTunes قضیش چی برای همین چندتا سوال دارم
1. یعنی هرچی فایل ما بخواهیم از PC به ایپد و یا بلعکس انتقال بدیم باید با این نرم افزار اینکارو انجام بدیم ؟
2. من شنیدم دوستان میگفتن وقتی میخوای بخری اگه طرف نرم افزار مجانی برات میریخت اینکارو بکن وگرنه نریز چون اگه به کامپیوترت خودت وصل کنی بعدا همه نرم افزارها پاک میشن چون تو itunes تو نیستن این یعنی چی دقیقا ؟ واقعیت داره یعنی مثلا با هر کامپیوتری که روش itunes نصبه نمی تونم ایپد رو بهش وصل کنم اگه وصل کنم نرم افزارهام میپره اگه میشه این قضیه رو خیلی روشن بگید چون من رو گیج کرده .
3. راسته که حتی باتری ایپد رو هم نمیشه عوض کرد (تعمیرش که بماند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
4. من اگه یه 16 گیگیشو بگیرم چقدر از این 16 گیگ در دسترسم هست (یعنی چقدرشو خود سیستم عامل دستگاه اشغال میکنه و چقدر میمونه) ؟
5. حجیم ترین نرم افزار ایپد چند مگ میشه دقیقا و اکثر برنامهاش معمولا چند مگ حجم دارند .
6. اینم درسته که Bluetooth دستگاه فقط برای ارتباط با کیبورد و موس اینجور دستگاهاس و نمیشه باهاش فایل انتقال داد ؟
7. و در اخر این حرف راسته که اگه یک مثلا فیلمی رو با دوتا player مختلف در ایپد پخش کنیم حجم اشغالی اون فایل دو برابر میشه یعنی وقتی با یه نرم افزار دیگه هم باز میکنیم فیلم رو نرم افزار از اون فیلم یه کپی دیگه میگیره برا خودش و اینطوری حجم اشغالی فایل اگه 500 مگ بوده میشه 1000 مگ ؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم .
ممنون میشم اینارو جواب بدید خیلی برام سوال شده اینها و میخوام قبل خرید این مسائل رو بدونم تا تصمیم نهایی رو بگیرم .
اونایی که مطمئنم رو جواب میدمنقل قول:
1.اره
2.برنامه هاتون رو خودتون بریزید
3.نه نمیشه(هیچکدوم از idevice ها باتریشون تعویض نمیشه)
4.دقیق نمیدونم ولی خیلی کم(12-13).قبلا بچه ها تو همین تاپیک گفتن بگردی پیدا میکنی.ولی کلا 16 خیلی کمه
5.از نرم افزارهای 1 مگی هست تا فکر کنم بازیهای 800 مگی ولی کلا بازیها و نرم افازرهای مخصوص ایپد نصبت به نسخه ایفونشون حجم بیشتری دارن
6.اره(انگار قبلا یه برنامه بوده که برای ارسال فایل خوب کار میکرده ولی روی فریمورهای جدید کار نمیکنه)
7.اره چون هر برنامه ای برای خودش library داره
البته اینم به هیچ وجه مشکل به حساب نمیاد.با یه مدیریت خوب هیچ وجه شما یه فایل رو تو دو تا پلیر نمیریزید
دوست عزیز ممنون از پاسختون فقط اگه میشه راجع به مورد 3 خیلی بیشتر توضیح بدید من میخوام که متوجه بشم این قضیه چیه ممنون یه سوال دیگه هم برام پیش اومد میخواستم بدونم ایپد فرمت flv رو هم می تونه اجرا کنه چون من با این فرمت خیلی کار میکنم . تشکرنقل قول:
توضیح بیشتری نیست
باتری قابل تعویض نیست ولی مطمئنا انقدر کیفیتش خوب هست که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه
flv رو هم خود ایپد نمیتونه ولی همه پلیرها (مثل avplayer یا buzzplayer) میتونن پخش کنن
آیا به من آیپد2 دست دوم فروخته شده؟:19::19::19::19::19:
من که امروز آیپد 2 مدل 16gb+3g را گرفتم:31: ولی هنوز چیز.پی .ان:27:نگرفتم:18: ولی به زودی...
این مدل 870 تومان برام آب خورد و یک موردی که اعصابم را بهم ریخته این هست که تو جعبه کابل hdmi به داکش نبود:18::13::19: بعدش هم اول که خواستم دستگاه رو روشن کنم قفل بود:18: و نکته بعدی نصب 13 آیکون +4 تا رو نوار وظیفه به صورت پیشرفض بود :18:الته دستگاه پلمپ بود و هیچ خش و .. نداشت ولی نمیدونم چرا ته دلم میگه آیپد نو نبوده:13: