کسی نمی دونه چجوری به اسب بفهمونی که سر جاش وایسه.هر دفعه جنگ و دعوا می شه می پره وسط
Printable View
کسی نمی دونه چجوری به اسب بفهمونی که سر جاش وایسه.هر دفعه جنگ و دعوا می شه می پره وسط
شما توی شهرها میتونی با صاحب مغازه ها صحبت کنی جنس رد و بدل کنی. البته سر راهتم میتونی فروشنده ها رو پیدا کنی مثلا امروز وسط کوه یه نفر رو پیدا کردم!نقل قول:
نه فکر نکنم بشه.نقل قول:
دوستانی که نسخه ی ایکس باکسشو دارن گرافیک بازی چجوریه؟
این جوریه : دی
گرافیکش خیلی خیلی خوبه به خصوص محیطش!(یه کوچولو NPC ها فقط مشکل دارن)
سلام چجوری میشه گرافیک بازیو کم یا زیاد کرد؟تو قسمت display رفتم ولی چیزی پیدا نکردم
خونه هم مگه میشه خرید ؟ Rent میشه کرد اتاق اما خرید ِ خونه چجوریاس ؟نقل قول:
نقل قول:برو توی Riverwood ، همون روبروی خونه ی عموی اونی که نجاتت داد . یه یارو Trader ِ هست که با خواهرش اونجاس ، اون همه چی میخره . فقط بزخری میکنه بشعور :دینقل قول:
اون قیمتی که توی Value هست رو نمیخره .
* دزدی میکنید آمارتون خراب میشه ها . جاهایی که باهاشون زیاد کار دارید اینکارو نکنید .
* اسب های مختلف Sprint ِ کم و زیاد یا سرعت ِ کم و زیاد ندارن ؟ اسب ِ من 7 سالشه ، اما احساس میکنم خودم سریعتر میرم .
* Trader ِ خوب سراغ داشتید خبر بدید . این یارو خیلی بزخر میکنه
باید برید پیش Jarl اون شهری که میخواید توش خون بخرید و یه سری کوئست براش انجام بدید بعد میتونید از دستیارش خونه بخرید.توی شهر Whiterun خیلی راحت میشه خونه خرید به قیمت 5000 سکه.اول که خونه میخرید،خونه ـه شبیه طویله هست!:31:بعد متونید توسط همون دستیار jarl برای خونتون وسیله های مختلف بخرید.نقل قول:
خونه هم مگه میشه خرید ؟ Rent میشه کرد اتاق اما خرید ِ خونه چجوریاس ؟
توی شهر riften هم یکی-2 نفری هستن که همه چی میخرن.دوره گرد ها هم همه چی میخرن.کلا توی هر شهر 1-2 نفر هستن که همه چی میخرن!البته یه قابلیتی توی قسمت speech هست که اگه بگیریدش میتونید هرچیزی رو به هر فروشنده ای بفروشید.نقل قول:
برو توی Riverwood ، همون روبروی خونه ی عموی اونی که نجاتت داد . یه یارو Trader ِ هست که با خواهرش اونجاس ، اون همه چی میخره . فقط بزخری میکنه بشعور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قیمتی که توی Value هست رو نمیخره .
در مورد بزخری!:هیچکس به اون قیمتی که توی Value زده جنس ها رو نمیخره.اونی که توی value زده قیمت خریدش هست(یعنی اگه ما یخوایم از یه نفر دیگه بخریم قیمتش اونیه که توی value زده.)
ولی اگه قابلیت های Speech رو ببرید بالا قیمت ها بهتر میشن.یه سری لباس و گردنبند هستن که اگه بپوشید قیت ها براتون بهتر میشه!
+
فروشنده عادی جنس های دزدی رو نمیخرن.بایدب بفروشید به دزدها.........(توی یه کوئست که برا thieves guild میرفتم یه نفرو پیدا کردم که جنس دزدی میخره)
البته یه پرک هست که میتونید جنس دزدی رو به هر فروشنده ای بفروشید...........
+
اگه میخواید shout ]ای بیشتری یاد بگیرید برید به شهر riften و بعدش از دستیار jarl میتونید ماموریت کشتن ازدها بگیرید.وقتی میرید توی اون محلی که گفته یه shout جدید یاد میگیرید و علاوه بر اون با کشتن هر ازدها 500سکه جایزه میگیرید.
+
سعی کنید استخونای ازدها رو نفروشید.وقتی smithingـتون 100 بشه میتونید باهاش اسلحه و زره بسازید.........
+
Eurogamer یه مقاله گذاشته در مورد مشکل لود نشدن تکسچر ها توی نسخه Xbox 360.
محتوای مخفی: عکس
کد:http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-skyrim-texture-problems-on-xbox-360
صبر کنید ! چقدر پست میدین! دیگه 3 صفحه آخرو خوندم! هر ثانیه 100 تا صفحه اضافه میشه :دی
بعضی سوالا از دستم جا موند... دوباره بپرسید...
کوئست فرعی هارو میرم دیگه... ترتیبی نداره... ولی سمت کوئست اصلی نرفتم! فعلا فقط کوئست فرعی دارم میرم...نقل قول:
ساید کوئست هاش معمولا به داستان اصلی که مربوط به اژدها ها میشه نمیشه... جداگونه هست...
بازی کاملا جهان باز هست... هرجا می خوای می تونی هر وقت بری!!
بستگی به کوئست داره... ولی یک بار یک غار رو خالی کنی اگه توجه کنی توی نقشه می نویسه cleared یعنی این جارو جارو زدی رفته....
کوئست های جانبی هم معمولا توی غار هایی میده که هنوز نرفتی توشون...
نه نمی دونم ! چی هستن اینا؟نقل قول:
من لولم یکی از تو بیشتره! تعداد اژدها ها هم از دستم در رفته!!
سبک هم مشخصه دیگه! جادو خالص!! دو دست جادو... بیشترین جادو هم جادو آتیش می زنم..
نقل قول:
1) یک خنجری توی Inventory ات داری... اونو بگیر دستت بزن به ریشه هایی که توی راه هستن.. میرن کنار! فقط مواظب باش ... این جا خیلی سخت میشه... یک موجوداتی میان که 4 تا ریسپان میشه ، خیلی قوی هم هستن... مسمومت می کنن...
2) زن که باید یک گردنبند مخصوص بخری... خونه هم باید با رئیس اون ده یا مشاورش صحبت کنی...
3) خونه بخر
4) چرا نشه؟
شوخی نکن!!! اینو با اون؟ این؟ اون؟ :دینقل قول:
تو مغازه! یا Inn ! یا به Hunter ها ... ها هر کسی که توی منوی دیالوگ هاش چنین دیالوگی وجود داشته باشه :نقل قول:
what do you have for sale?
خوبه که! ضربه می زنه! ضربه هاش هم قویه! نمیشه! باید اسبتو یکم عقب تر پارک کنی بعد بری جنگنقل قول:
ساید کوئست ها خیلی خفنن! فوق العاده هست! حتما برید همشونو! خیلی جالب هستن...
واسه جلوگیری از خون آشامی روش بهتری هست... منم بیمار شده بودم ، مردم شهر به من می گفتن که مریض شدی و این حرفا... رفتم توی یکی از معبدگاه ها ، روی اون علامتش A زدم و بیماریم خوب شد! به همین راحتی...
من هنوز winterhold نرفتم! نمی دونم اون جا بدون جادوگر با تبهری مثل من چیکار می کنن؟ :دی
راستی عکس هم یک چند تایی گرفتم... فردا می ذارم...
@ علی Leon :
آقا این Smithing تا وقتی کاری نکنی که زیاد نمیشه ، چجوری زیادش کردی ؟
@ همه :دی
آقا این خیلی خیلی کم Perk میده نسبت به اون منظومه ها ! این همه هست ولی نموره نموره پرک میده .
@ بازم همه :دی
لولاتون در حال حاظر چنده
من لول 3 هستم :21: