در ادامه این مصاحبه ها می رسیم به یکی از کارشناس برتر فوتبال که تصادفا طرفدار بارساست.:31: جناب iman0007 زحمت کارشناسی بازیه فردای بارسا رو بر عهده دارن:
برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار بارسلونا هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
سلام.
ایمان هستم طرفدار دو آتیشه ی بارسا و پرسپولیس(کلا اگه یه نفر هم رئالی باشه هم استقلالی حاضرم باهاش تن به تن بجنگم :دی)،من الان 17 سالمه.امسال هم کنکور رو دادم رفت.حدود 6-7 سال پیش طرفدار بارسا شدم،یعنی زمانی که رونالدینیو داشت تو بارسا گل می کاشت،ولی الان چیزی که خیلی برام مهمه فلسفه ی بارسلوناست،نه صرفا بازیکن هاش...
اجازه بدید قبل از اینکه وارد بحث بازی فردا شب بشیم، من راجع به بارسلونای گوآردیولا چند سوال ازتون بپرسم،
به نظر شما بارسای فعلی چه تفاوت هایی با بارسلونای رایکارد داره؟ منظورم از تفاوت ها ،تفاوت ها در مسائل فنی تیم هستش.
خب مسلما گواردیولا تونست بعد از جام ملت های اروپای 2008،تیکی تاکای آراگونس رو خیلی کامل تر و دقیق تر توی بارسا پیاده کنه و با مدیریت عالی تونست علاوه بر کسب نتایج بسیار عالی و بدست آوردن 6 جام،بازی خیلی قشنگی به نمایش بذاره،به طوری که حتی کسانی که خیلی فوتبال رو دنبال نمی کنن و خیلی از فوتبال سر در نمی آرن،با دیدن بازی های بارسا می تونستن تفاوت های بارسا با بقیه ی تیم ها رو احساس کنن...هر چند بارسا در زمان رایکارد هم بازی های خوبی به نمایش می گذاشت ولی در اون زمان تکیه ی اصلی تیم به ستاره ها بود.
فصل 09-2008 بارسلونا با گوآردیولا تونست تمامی جام های ممکنه رو از آن خودش بکنه. اما در فصل 10-2009 6 جام به 1 جام کاهش پیدا کرد. به عنوان یک هوادار علت یا علل اصلی ای که بارسا نتوانست از 5 عنوان دیگه قهرمانیش درفصل گذشته دفاع کنه رو چی میدونید؟
به نظر من بارسا پارسال یه کم بدشانسی آورد...
تو cl از اینتری که تو مرحله ی گروهی هم توی سن سیرو و هم تو نیو کمپ تو قوطی بود،به واسطه ی اشتباهات داوری تو بازی رفت (دو تا از گل های اینتر باید مردود میشد و دو تا پنالتی برای بارسا باید گرفته میشد) و بازی به شدت تدافعی اینتر تو بازی برگشت،حذف شدیم.(هر چند اینتر هم پارسال واقعا مستحق قهرمانی cl بود)...
توی کوپا دل ری هم بازی رفت با سویا رو 2-1 تو خونه باختیم(به علت فشرده بودن زیادی بازیها ،پپ تیم دوم رو آورده بود تو زمین)،بازی برگشت هم به خاطر بازی به شدت ضعیف آنری و زلاتان زحمت سایرین به باد رفت(هر چند یادمه دروازبان سویا اون شب ترکونده بود ولی بقیه ی تیم دقیقا مثه عربا فوتبال بازی می کردن).حیف اون گل زیبای ژاوی...
خلاصه برای من و خیلی از طرفدارهای دیگه ی بارسلونا بیش از کسب جام، بازی زیبای بارسا مهمه که پارسال هم شاهدش بودیم...viva barca
خوب اگه موافقی از گذشته دور بیایم به گذشته نزدیک! درواقع فصل جاری، فکر می کنید تیمتون در فصل نقل انتقالات تابستانی موفق بوده؟ چه بازیکنانی رو گرفتید و یا از دست دادید؟
در مورد نقل و انتقالات امیدوارم چیزی رو از قلم نندازم .
خرید ها:آدریانو،ماسچرانو،ویا
فروش ها:یایا توره:41:،زلاتان
یه ذره زیادی به فابرگاس گیر دادیم،شاید نباید اینقدر روش اصرار میکردن،از رفتن توره هم خیلی ناراحت شدم،ولی خب خودش می خواست بره دیگه.
آدریانو هم بسیار خرید خوبیه،توانایی های فوق العاده ای داره که حتما در آینده خواهید دید.
ویا رو خوب موقعی خریدیم،اگه میذاشتیم بعد از جام جهانی قیمتش دو برابر میشد :31:،هر چنر هنوز خوب تو تیم جا نیفتاده...
به نظرم در کل نقل و انتقالات خوبی داشتیم،بیشتر از این نمی خواستیم.
این چند وقته در انجمن خبر ورزشی یکی بحثای روز ضرر کردن بارسا از خرید زلاتان از اینتر بوده. میخوام به این سوالم به صورت بله یا خیر جواب بدید. آیا اعتقاد دارید که خرید زلاتان، یک خرید نسنجیده ای برای بارسا بوده؟
خیر،دلیلش هم خواستی میگما...
دو هفته از لالیگای این فصل گذشت! نظر کلی شما راجع به بارسای این فصل چیه؟!
عالی نبوده،بهتر میشه...تو دو هفته که نمیشه نظر داد...ایشالله این هفته استارت قهرمانی رو میزنیم...
این هفته با تیم صدر نشین اتلتیکو بازی دارید! این بازی که تو خونه حریف هستش رو چطور ارزیابی می کنید؟!
اوه اوه،چی گفتی؟؟؟اتلتیکو؟گربه سیاه بارسا همین اتلتیکوست و بس...اصلا یاد ویسنته کالدرون که میفتم،غم هام زنده میشه...3 ساله داریم تو این ورزشگاه می بازیم،گواردیولا تو این دو سال نتونسته اتلتیکو رو تو خونه ی خودش ببره،سال اول بازی همون 3- 4 معروف شد،بازی خیلی خفنی بود،یادش بخیر...سال پیش هم 2-1 باختیم (کلا از کسایی که تو این بازی دفاع وایساده بودن من هیچ کدوم رو نمیشناختم،همه یا مصدوم بودن یا محروم)،البته چند سال پیش 6 تاییشون هم کردیما(کلا مادریدی ها استعداد زیادی تو 6 تایی شدن دارن :27:)،توی نیو کمپ هم هیچ وقت جلوی این تیم مشکلی نداشتیم...
به نظرم این بازی جزو سختترین بازی های هر فصلمونه...پارسال تنها باختمون تو لالیگا تو همین کالدرون بود...
ولی امسال قضیه فرق میکنه...بارسا با شکست توی بازی قبل انگیزه ی خیلی زیادی برای جبران تو این بازی داره...اتلتیکو هم توی cl از آریس یونان باخته در نتیجه روحیه اش تضعیف شده...در نهایت با اطمینان بهت میگم این بازیو می بریم....:40:
مصاف مسی و فورلان رو چطور میبینی؟!
فورلان خیلی بازیکن خوبیه،بازیش هم توی جام جهانی فوق العاده بود،ولی یه ضرب المثل هست که میگه شیر پیر هم که باشه باز شیره،مسی سلطان لالیگاست.مسی این مبارزه رو به سود تیمش رقم میزنه...
اگه به جای گوآردیولا بودی چه ارنجی و ترکیبی رو واسه بارسا میچیدی؟
ترکیب:
والدز
آدریانو------پویول------پیکه-------آلوز
بوسکتس
اینیستا----------ژاوی---------کیتا
ویا-------------مسی
حدست راجع به نتیجه بازی چیه؟!
2-1 بارسا میبره
نظرت راجع به بازی تیم رقیبتون با سوسیداد چیه؟!
سوسیداد حریف جدی ای نیس،رئال میبره،هر چند امیدوارم اشتباه گفته باشم:27:
یه گذری هم بزنیم به CL... بر خلاف انتظار پس از بازی ناامید کننده برابر هرکولس تونستید چمپیونز لیگ رو عالی آغاز کنید، فکر می کنی مهمترین رقیباتن تو CL چه تیم هایی هستند؟!
گروه خوبی بهمون افتاده...البته به غیر از این روبین غازان(کازان؟!:31:)با شرایط بد آب و هواییش...
گروهی که مشکل نداریم،ولی به غیر از بارسا امسال رئال،چلسی،بایرن از نظر من مدعی هستن....(بذار دلشون خوش باشه،ولی ما قهرمانیم :31:)
در پایان نظرتون رو راجع به گروه Fan vs Fan و سوالاتی که مطرح شد بگید!
خیلی خوبه،وقتشو بیشتر کنید :31:
با تشکر...