سوت و محمد جان مثل اينكه قوانين فروم رو نميدونيد
دلتون ميخواد تاپيك قفل بشه؟
محمد جان سريع سوال 10 رو ويرايش كن. اين يه خواهشه
بعدشم:
1-خبر داري نيكبخت برگشته استقلال؟
2-اگه از رو صندلي بلند شي لينك صندلي داغو از تو امضات برميداري؟
Printable View
سوت و محمد جان مثل اينكه قوانين فروم رو نميدونيد
دلتون ميخواد تاپيك قفل بشه؟
محمد جان سريع سوال 10 رو ويرايش كن. اين يه خواهشه
بعدشم:
1-خبر داري نيكبخت برگشته استقلال؟
2-اگه از رو صندلي بلند شي لينك صندلي داغو از تو امضات برميداري؟
Amir_P30 جونم ممنون از لطفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad ashena جون ، اون از مافیا که سوالهام رو بی جواب گذاشت این هم از تو که بهشون جواب سر بالا دادی ، به هر حال دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid_ronaldo جان انتظار داری اینجا چه سوالهایی پرسیده بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه میخوای تمام یک هفته رو از کسی که روی صندلی داغه در مورد رنگ مورد علاقش و یا غذایی که دوست داره سوال کنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال جالبه که میتونه یه جواب جالب داشته باشه ( کلام تاریخی ) :puke:
فکر نمیکنم سوال ده مشکلی داشته باشه اگر مشکلی هست از کسانیه که خودشون رو قدیس فرض میکنن ( حالا شما روی گیتاریست گروه متالیکا تعصب داشتی یا دختر همسایه mohammad ashena ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید saeid_ronaldo جان ولی من سوالم رو حذف نمیکنم چون فکر نمیکنم در سوالم به کسی توهین کرده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش جواب mohammad ashena هم با خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم سوالم از نظر مدیران فروم مشکل داره میتونن حذفش کنن و یا هر کار دیگه ای که به نظرشون درسته انجام بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سووت جان عقايدت محترمه.
ولي من خودم هميشه سعي ميكنم اگه عقايدم مخالف با قوانين جايي هستش. يا تو اون مكان وارد نشم و يا عقيده ام رو ابراز نكنم.
من از كس خاصي جانبداري نكردم. فقط گفتم خلاف قوانين پي سي ورلده
محمد جان من نگفتم طرف دار كدوم ايده هستم كه فكر مي كني دلاليل محكمي دارم
اما از جواب هات ممنون
ناراحت هم نيستم بلكه از آشنايي باهات خيلي هم خوش حالم
اصلاح شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
1 نه کی برگشت
2 نه تا وقتی این صندلی اینجا باشه از دست من راحت نمیشید و من هرروز پست میدم :evil: :blink:
دوست داري چند سال عمر كني؟
]دوست داري چند سال عمر كني؟[/QUOTE]
70
master جان کجایی پس بیا سوال بپرس :rolleye:
سلام
شما كه از آواتورت راضي بودي چي شد عوضش كردي؟
اين اواتور با اون يكي حال و هواش خيلي فرق داره توضيح مي دي؟
نشستن رو صندلي سخت بود؟
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط magmagf