با سلام . من گوشی htc one v دارم . می خواستم ببینم میشه بجای دکمه پاور گوشی دکمه ولوم رو برای روشن کردن صفحه بکار برد ؟ اگر نرم افزار یا ترفندی سراغ دارین ارائه بدین لطفا ... مرسی :n01:
Printable View
با سلام . من گوشی htc one v دارم . می خواستم ببینم میشه بجای دکمه پاور گوشی دکمه ولوم رو برای روشن کردن صفحه بکار برد ؟ اگر نرم افزار یا ترفندی سراغ دارین ارائه بدین لطفا ... مرسی :n01:
من گوشیم رو ( LG L7) رو گذاشتم واسه آپدیت. یه سری فایل گرفت و آپدیت کرد. ولی من هیچ تفاوتی احساس نکردم
من میخواسمت فریمور رو عوض کنم. آندرویدم 4.0.3 هست. شنیدم که اندروید 4.1.2 هم فکر واسه این گوشی اومده.
چطوری میشه دانلود کرد؟؟؟
من درایور اکسپریا اس ال رو دانلود کردم فقط 3 تا دی ال ال هست. چطوری نصبش کنم؟
سلام
من گوشی sony p دارم هیچ برنامه خاصی هم نصب نکردم
تا حالا آخ هم نگفته بود
امروز یکی sms فرستاد
رفتم باز کردم دیدم نوشته
متن ارسال نشده است !
بعد میخواستم با گوشی تماس بگیرم دیدم نوشت متاسفانه مخاطبین بسته شد ! یه همپین چیزی
یعنی اصلا نمیشه تماس گرفت ... بعد گفتم خب روشن خاموش کنم درست میشه
اومدم خاموش کردم دیگه روشن نمیشه !
یعنی خودش یک ساعت هست خودکار داره هی روشن میشه آرم xperia میاد باز دوباره خاموش میشه باز آرم میاد
یعنی وارد محیط هم نمیشه !
گوشی هم باطری سر خود هست نمیشه باطری در بیارم
سیمکارت هم در آوردم هیچ فرقی نکرد
چیکار کنم؟ چش شده ییهو ؟؟؟؟؟؟؟
شارزشم روی 20 درصد بود !
به احتمال زیاد گوشیتون ویروسی شده ؟!نقل قول:
بهتره به تعمیرکار های مربوطه ببرین تا ببینین مشکل از چیه اگه چیزی رو مثلا بلد نیستین انجامش ندین مثل خودم یک بار یک دکمه رو اشتباه زدم بخاطرش گوشیم رو روت کردم ...
تو نت که زیاد میرفتم باهاش ولی فایل خاصی نگرفتم !
چون تو گوشی عکس و اینا هست بنظرتون زیاد طول میکشه؟ نمیخوام دست کسی باشه گوشی !
گوشی خود را با نرم افزار update service به بروز کنید
یا با نرم افزار فلش تولز رام رو دوباره نصب کنید
من هم چند بار به این مشکل بر خوردم
باید از طریق ریکاوری وایپ دیتا بکنید درست میشه 100%
آموزشش رو بدین دوستان !
ممنون
چرا نمیره تو ریکاورینقل قول:
بردن گوشی به منوی ریکاوری : گوشی رو ریستارت کرده و قبل از روشن شدن نمایشگر کلید volume Up رو بزنید (فقط در صورت داشتن منوی ریکاوری فعال میباشد و در غیر این صورت هیچگونه تغیری در روشن شدن گوشی حس نمیکنید)
هم نگه میدارم دکمه رو همه یه بار میزنم
ولی نمیره!