امروز 8 مهر 1391 کماکان سرعت افتضاح است ... به دنبال سرویس دهنده دیگری باشیدنقل قول:
اگر دوستان شرکت بهتری برای منطقه مخابراتی عمار یاسر سراغ دارند به من معرفی کنند ... اگر محدود باشه و شب ها حداقل 1 گیگ رایگان بده هم خوبه
Printable View
امروز 8 مهر 1391 کماکان سرعت افتضاح است ... به دنبال سرویس دهنده دیگری باشیدنقل قول:
اگر دوستان شرکت بهتری برای منطقه مخابراتی عمار یاسر سراغ دارند به من معرفی کنند ... اگر محدود باشه و شب ها حداقل 1 گیگ رایگان بده هم خوبه
آقا من که 512 محدود دارم سرعتم خیلی خوبه
تا 220 کیلوبایت بر ثانیه هم میرسه.
من هم مخابرات دارم هم پارس آنلاین هم مبین نت. بین این سه تا از نظر ÷ینگ و سرعت مخابرات از همه بهتره فقط حیف که شبانه رایگان نداره
کسی میدونه نامحدودهاش سرعتش چطوریه؟
مثلا 512 نامحدود تا چند کیلوبایت بر ثانیه میشه دانلود کرد؟
من يه مگ محدود پيشگامان دارم قبلن ها شبانش خوب بود ولي الان افتضاحه سرعت شبانه 30 كيلوبايت براي يك مگ در حد فاجعه ميخاستم نامحدود مخابرات بگيرم كه ميگن اونم افتضاحه اينو گفتم طرف هيچكدوم از اينا نريد
دوست عزیز کافی بود تا به چند صفحه قبل برگردید و تجربیات کاربران را در مورد سرویس نامحدود مخابرات مرور می کردید ... همانطور که گفتم سرعت نامحدود مخابرات ( حتی برای 512 ) یک فاجعه است و گاهی اوقات تا 5 کیلو بایت در ثانیه هم افت می کند ...
در حالت عادی 512 مخابرات به صورت ثابت 60 کیلو می داد که اکنون به صورت متغیر بین 5 تا 30 کیلو گردش می کنه ... البته این سرعت مربوط به منطقه عمار یاسر است و ظاهرا طبق تجربیات من در نواحی کناری و کم کاربرتر مانند خاک فرج این سرعت کماکان روی 60 ثابت است ... بستگی داره که در اطراف شما برای 1 به 10 شدن افرادی باشند یا خیر ...
پيشگامان تبهكاران واقعي از هر كس adsl ميگيريد از پيشگامان نگيريد
تایید میشه ... اما نه به غلظت واژه ی شما ! تبهکاران !:31:
512 نامحدود مخابرات استان قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اينترنت مخابرات در چه وضعيه درست شد يا نه؟؟
سرویس حجمی مخابرات قم چه جوریه ؟نامحدود 256 داشتنم افتضاح بود سرعت گندی داشت حجمی بگیرم سرعت روی 2 مگ و 1 مگ میبندند؟درسته تعرفه هاش چه جوره منطقه ما فیبره متاسفانه
دوستان اينترنت نامحدود مخابرات در چه وضعيه درست شد يا نه؟؟