اینهمه تمدن که از ابتدای تاریخ بشر اومدند و رفتند هم چیزی بارشون نبوده پس با این حرفتون...نقل قول:
Printable View
اینهمه تمدن که از ابتدای تاریخ بشر اومدند و رفتند هم چیزی بارشون نبوده پس با این حرفتون...نقل قول:
راستی شما ancient alians رو دیدی؟ :31:نقل قول:
احتمالا فقط در پیشگویی و طالع بینی مهارت داشتن تمدن های گذشته.نقل قول:
شاید یکی از کاهن ها پیش بینی کرده بر پایان دنیا . مایاهای بد بخت تمام آنچه میتونست نجات دهنده شون باشه رو رها کردن رفتن تو جنگل و به شکل بدوی زندگی کردن. دیگه تمدنی نبود که دشوار باشه نابود کردنش. ( یاد ماجراهای شاه سلطان حسین و نحوه نابودی سلسله صفوی بخیر)نقل قول:
تمدن مایا بدست اقوام مجاور ضعیف شده و سرانجام با هجوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از میان رفت. پیش از این اضمحلال مایاها به دلیل نامشخصی به یکباره تمدن و شهرهای عظیم را رها کردند و دامان کوهستانها پناه بردند که دلیل این رویداد به سبب از میان رفتن آثار مکتوب آن دوره و روایات گوناگون، هنوز مشخص نیست. پس از آن تمدن مایا رها شد و اقتدار مایاهای کوهستان نیز ابتدا بدست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از میان رفت.
یه یاد اوری میکنم برای دوستانی که داستان نابودی جهان در 2012 رو نصفه نیمه شنیدن:
سازندگان این ماجرا یا درایت و کسب تجربه از آخر الزمان های قبلی* ، آب بستن به داستان و قراره در صورت نابود نشدن دنیا در سال 2012 دنباله سریال رو در سالهای 2017 - 2023 و ... داشته باشیم. این نشد اون یکی. پس ماجرای این تاپیک تا سال ها ادامه خواهد داشت. اون سالها هم نشد بالاخره یک داستان دیگه و یک تاریخ دیگه ( مثلا با استفاده از یه تمدن دیگه) رو میشه. ایشالا باشیم و 120 سالگی تون رو ببینیم.
دلایل آخرالزمانی هم که فراوان. سیل و طوفان و سونامی داریم. نشد دنباله دار و انفجار خورشید. نشد سرمایش و گرمایش جهانی . نشد جنگ های جهانی. نشد انقلاب ها و شورش ها. نشد . ماشالا هزار و یک راه هست برای رسیدن به آخر الزمان.
ملزوماتش فقط افرادی هست که بدون سند و مدرک و استدلال هر حرفی رو باور میکنن.
تا باور کننده هست ، دروغگو ها مشغول هستند.
-----------------------
*
هزاره اول مسیح که قرار بود مسیح ظهور کنه و اخر الزمان اتفاق بیوفته.
بازگشت دنباله دار هالی ( و اون خود کشی های معروفش از ترس دیدن فجایع پایان جهان )
سال 2000 ( بدون نیاز به توضیح . کاملا تکیه کرده بر علاقمندی بشر به تشابهات و تکرر های عددی
همخطی سیارات دهه قبل ( فکر میکنم سال 1998 بود) که قرار بود گرانش مجموع سیارات هم خط شده زمین رو از مدار خارج کنه و متلاشی کنه .
...
...
...
همین کشیش معروف با آخرالزمان دو مرحله ای : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012 اومد کسی هم نمرد.پست میدیم میگن حواشی میگم.بعد پاکش میکنن.خوشحالم پاکش کردین.اگه حواشی گفتم موضوع مربوط بود به همین مسئله هرچند من وسط حرف پریدم.با دلیل کامل هم نمی یارین.فقط میگن پست حذف شد.حالا که این پست برسه یه چیزی هم میگن.ما کوچیک این خونواده ایم ولی دوس نداریم پدرامون اینطور باشن.ممنون از همگی
سلام
در صورت تکرار الفاظی که شایسته هیچ یک از عزیزان نیست، مجبور به صدور اخطار خواهیم شد.
بحث در هر مبحثی زمانی مفید خواهد بود و درست به جلو خواهد رفت که حرمت افراد، بوسیله طرف مقابل در ادبیاتش حفظ بشه.
ای بابا...دانلودش کردم چند ماهه خواستم ببینم وقت نشد...الانم دسترسی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه تیکش و دیدم که اریک فون دنیکن هم حرف میزد توش...با اینکه این شخص تحقیقات زیادی انجام داده در مورد تمدن مایاها و آزتک ها ولی خب بیشتر شبیه داستان نویس تین ایجر هاست تا باستان شناس.....
چرا فقط در پیشگویی و طالع بینی؟!نقل قول:
یعنی شما میگید هیچ پیشرفت علمی نداشتند تمدن های کهن؟
مایا رو ولش هر تمدنی...
تمدن چین رو چی میگی؟
تمدن مصر چی؟ اهرام ثلاثه؟
فنیقی ها؟
چرا نمیتونیم ترکیبات رنگ آبی نیلی مایایی رو با علم پیشرفته شیمی مون کشف کنیم؟ چرا نمیتونیم مشابهش رو بزنیم؟
چرا تقویم تزولکین اینقدر دقیق ه؟
حتی شمسی جلالی هم مثل اون دقیق نیست؟
اینهمه پیشرفت توی نجوم و گاه شماری ها کردیم چرا در طی این سالهای دراز تقویم ها مون اینقدر تحول یافتند؟ عبری و عربی و فرانسه ای و...همشون با ایرادات اساسی
چرا یه تمدنی چند هزار سال پیش یه همچین تقویمی ساخته؟ چطوری ساخته اگه پیشرفته نیست؟
چرا فقط از سرخپوست ها این یادمون مونده که کوکا رو میریختن توی برک بامبو و دود میکردند؟
شما فکر میکنی ماحصل تمام یافته های تمدنهای گذشته از کتابهای سطح دبیرستان بیشتر بوده؟نقل قول:
چرا فقط در پیشگویی و طالع بینی؟!
یعنی شما میگید هیچ پیشرفت علمی نداشتند تمدن های کهن؟
مایا رو ولش هر تمدنی...
تمدن چین رو چی میگی؟
تمدن مصر چی؟ اهرام ثلاثه؟
فنیقی ها؟
چرا نمیتونیم ترکیبات رنگ آبی نیلی مایایی رو با علم پیشرفته شیمی مون کشف کنیم؟ چرا نمیتونیم مشابهش رو بزنیم؟
چرا تقویم تزولکین اینقدر دقیق ه؟
حتی شمسی جلالی هم مثل اون دقیق نیست؟
اینهمه پیشرفت توی نجوم و گاه شماری ها کردیم چرا در طی این سالهای دراز تقویم ها مون اینقدر تحول یافتند؟ عبری و عربی و فرانسه ای و...همشون با ایرادات اساسی
چرا یه تمدنی چند هزار سال پیش یه همچین تقویمی ساخته؟ چطوری ساخته اگه پیشرفته نیست؟
چرا فقط از سرخپوست ها این یادمون مونده که کوکا رو میریختن توی برک بامبو و دود میکردند؟
البته فکر میکنم دبیرستان خیلی زیاده، چون اکثر مباحث دبیرستان مربوط به 300 سال گذشته است.
در مورد آخر الزمان هم انگیزه ی ایجاد این مباحث یه سری ریشه های مذهبی ( و گاه شیادی) داره
تازه ترین شماره دوهفته نامه دانستنیها از سوی گروه مجلات همشهری با پرونده ویژهای درباره عقاید خرافی در سال 2012 منتشر شده است.
این پرونده با گزارشی درباره تقویم باستانی قوم مایا در آمریکای لاتین و پیشگوییهای موجود در آن آغاز میشود و در ادامه در گزارشی علمی به بررسی امکان به پایان رسیدن حیات در سال 2012 میپردازد.
«تغییر در آگاهی بشر» نیز عنوان مقالهای دیگر در این دو هفتهنامه علمی است که در آن موضوع آغاز دورهای جدید در زندگی بشری از سال 2012 مورد توجه قرار گرفته و به دنبال آن معرفی شاخصترین پیشگوییهای تاریخی درباره پایان جهان نیز درج شده است.
ادامه مطلب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چگونه با خون آشام مقابله کنیم ؟:18:
داداش من cheat code خون و اکسیژن بی نهایت رو دارم میدم بهت D: نگران نباش.نقل قول:
جدا از شوخی- درسته بعضی از پیشگویی ها درست هستند ولی پایان دنیارو هیچ بشری نمیتونه پیش بینی کنه.
اونایی که به حرفای دین و... اعتقاد ندارند برن دنبال همین عقاید...
خیلی ادم باید تهی مغز باشه که فرستاده خداوند رو با ادمهای معمولی مقایسه کنه.حرف اونا علم اونا از طرف خدا بود ولی پیشگو ها چی?
حرف کسی که از طرف خداست نیاز به مدرک و دلیل و منطق نداره چون اونا خودشون مدرک و دلیل هستند.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من خودم به پیش گویی اعتقاد ندارمنقل قول:
جدا از شوخی- درسته بعضی از پیشگویی ها درست هستند ولی پایان دنیارو هیچ بشری نمیتونه پیش بینی کنه.
اونایی که به حرفای دین و... اعتقاد ندارند برن دنبال همین عقاید...
خیلی ادم باید تهی مغز باشه که فرستاده خداوند رو با ادمهای معمولی مقایسه کنه.حرف اونا علم اونا از طرف خدا بود ولی پیشگو ها چی?
حرف کسی که از طرف خداست نیاز به مدرک و دلیل و منطق نداره چون اونا خودشون مدرک و دلیل هستند.
ولی این که این موارد رو به دین ربط بدین یک مسئله خیلی بی ربطه.
توی کتاب های دینی خیلی صحبت ها شده که اگه بخوایم از جنبه علمی به اونا نگاه کنیم هیچ ارزشی ندارن
حتی بعضی صحبت های این کتاب ها از نظر اخلاقی هم کاملا خالی از ارزش هستن
پس لطف کنین وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارین بیخودی نظر ندین