دوستان این شعار یا منصور امت جی معنی می ده؟
Printable View
دوستان این شعار یا منصور امت جی معنی می ده؟
دوست عزیز این چیزی که شما میگید اصلا چه ربطی داره ؟!نقل قول:
آخه برادر گرامی نوزادی که اختیاری از خود نداشته برای بدنیا آمدن و تعیین والدین و یا محیط خود چه گناهی کرده بوده که حرامزاده بدنیا آمده و اون که در یک خانواده صالح و متقی و مشروع و ایضا مرفه بدنیا میاد چه ثوابی کرده بوده که این پاداش نصیبش شده؟
پس باي ذنب اینجا هم میتونه دخیل باشه.
هیچ جا به خاطر حرامزاده بودن هیچکی رو تنبیه نمی کنن ! خود این لعنت الله به خاطر اعمالش تنبیه میشه نه به خاطر حرامزاده بودنش !
من هر چی فکر میکنم بازم نمیفهمم منظورتون چی بوده ! یعنی شما این همه ظلمی که این ملعون در حق آل علی کرد رو فراموش کردید و فقط به صرف حرامزاده بودنش گفتید بای ذنب ... ؟! :13:
منصور ریشه نصرنقل قول:
امت ریشه موت
ای پیروز ، بمیران :31:
سلام دوستان.
بالاخره قضيه اين نشون دادن چهره ي حضرت ابوالفضل به كجا رسيد؟
صدا و سيما گفت نشون ميدن يا نه؟
نميزارن فيلم اونطور كه كارگردان مي خواد جلو بره اين كاسه ي داغتر از آش ها!
خیر دوست عزیز...خود کارگردان(میرباقری) وتهیه کننده مجبور شدن بگن که تابع صداوسیما هستن...پس چهره به صورت نورانی نمایش داده میشه!!!
قسمت 1 و 2 رو گرفتم دانلود کردم ، بسی از ابهت مختار فیض بردیم ... :31: اما کاشکی از TV میدیدم چون کیفیت TV خیلی بهتره ولی کیفیت دانلودی اصلا خوب نیست :41:
توی این 2 قسمت که دیدم جنگ هاشون خیلی مسخرس :31: سربازای حکومت توی قسمت 2 یه لگد میزنن شورشی هارو پخش میکنن ! انگار شورشی ها پخمن ! :31:
جدی؟!
حضرت عباس را نشون نمیدند؟
منبع لطفا !
منبع تمام روزنامه ها وخبرگزاریها!!!یه سرچ بزنی وبیانیه معروف رو بخونی خودت همه چیز دستگیرت میشه!!!نقل قول:
جدی؟!
حضرت عباس را نشون نمیدند؟
منبع لطفا !
فقط نپرسین کدوم بیانیه که دوباره هم تایپک قفل میشه وهم پستا پاک میشه...اگه متوجه نشدی بیا تو پروفایلم بهت توضیح بدم!!!
دوستان صحنه های حضرت عباس رو حتی با چهره نورانی هم نشون نمیدن؟
مگه قرار نبود امشب صحنه ی حضرت عباس رو نشون بدن ؟