نقل قول:
تکامل هم موضع گیری ثابت کرده است.
انسان حاصل تکامل میمون است...
انسان تکامل یافته میمون نیست بلکه جد مشترک دارند با همدیگه
نقل قول:
چرا الان ديگه هيچ جهشي صورت نميگيره كه از يك ميمون انسان متولد بشه ؟چرا اين تكامل ديگه در ميمون ها ديده نميشه ؟ قطعا اگه همچين جهشي هم صورت گرفته دليلش خداست .
جهش (و نیز تکامل) همیشه در حال انجام هستن ولی کاملا مشخصه شما مفهوم تکامل رو متوجه نشدی
نقل قول:
بنظر من تئوری تکامل داروین و حرف ادیان در تضاد کامل با یکدیگر هستند و در آینده یکی از این دو شکست خواهد خورد.....
هی میگین "ادیان". دین منظور شما کدوم دینه دقیقا؟ شما قرآن رو خوندی اصلاً؟ آیات مربوط به خلقت انسان در قرآن رو به چندین شکل میشه تفسیر کرد هیچ تضادی با تکامل نداره
نقل قول:
سوره ی 50 (ق): آیه 38:
"ما آسمان ها و زمین و آنچه در میان آنهاست در شش دوره آفریدیم و
هیچ گونه رنج و سختی ای به ما نرسید"
سوره ی 41 (فصلت): آیه 9:
"بگو: آیا شما به آن كس كه زمین را در دو دوره آفرید كافر هستید و
برای او همانندهایی قرار می دهید؟ او پروردگار جهانیان است!"
امروزه دانشمندان با توجه به شواهد موجود عمر زمین را 4.5 میلیارد
سال پیش بینی می كنند.
این در حالی است كه عمر دنیا 13.5 میلیارد سال برآورد شده است.
در قرآن آمده كه زمین در دو روز و دنیا در شش دوره خلق شد. (عمر
دنیا 3 برابر عمر زمین است).
اگر این موضوع را با شواهد عینی امروز مقایسه كنیم هیچ كمبودی
دیده نمی شود!
عمر دنیا (13.5 میلیارد سال) را بر عمر زمین (4.5 میلیارد سال)
تقسیم كنید.
جواب 3 بدست می آید.
این بدان معناست كه علم امروز نیز به این مسئله رسیده كه عمر دنیا
3 برابر عمر زمین است!
این رو توضیح دقیقش رو قبلا تو این سایت خونده بودم:
کد:
http://www.speed-light.info/
سایت فوق العاده خفنی هست حتما مطالبش رو بخونید
نقل قول:
danial_848 :
خیلی به سادگی میگید این چیزی بدیهیه .... در حالی که از دیدگاه من هیچ چیز بدیهی نیست ... میشه در همه چیز شک برد . فقط از دیدگاه بسیار عمیقش.
اون موقعی که فلاسفه ی یونانی میدیدند که همیشه بعد چند مدت کنار آشغال ها موش پیدا میشه ، و به این نتیجه میرسیدند که آشغال موش تولید میکنه !! دقیقا مثل شما فکر میکردند که موضوع دیگه بدیهیه .
آیا اثباتی دارید که بگید باور ما به قانون علیت واقعا نمیتونه مثل این باور فلاسفه ی باستان باشه ؟؟
برای اینکه تمایز بزاریم و بگیم قانون علیت مثل اون نیست و قابل اتکائه باید یه قدم از تجربه بالاتر بزاری و بتونی رابطه منطقی رو توضیح بدی. این رابطه منطقی و کسی توضیح نداده تا حالا .
اگه قراره یک علت غایی وجود داشته باشه که جلوی این تسلسل رو بگیره ، خوب منم میتونم بگم این جهان خودش همون علت غاییه. دیگه چه نیازه بگم خدایی هست که علت غایی باشه.
خیلی بی دلیل و همینجوری الکی که نمیشه بگیم این علت غاییه. باید دلیلی داشته باشید . وگرنه من هم بی دلیلی میگم جهان خودش علت غاییه و معلول چیزی نیست.
« اگر هر چیزی باید دلیل و علتی داشته باشد، پس وجود خداوند هم باید علت و دلیل داشته باشد و اگر چیزی بتواند بدون دلیل و علت وجود پیدا کند، بحث دربارهٔ وجود خدا بیفایده خواهد بود، زیرا وجود طبیعت نیز بدون علت ممکن است. ( برتراند راسل ) »
تاپیک جدید اگر بزنی بحث میکنیم چون این بحث خیلی طولانیه اینجا هم همه با هم دیگه در آنِ واحد درباره همه چیز میخوان بحث کنن
اما مثال آشغال و موش و ... و ربطش به بدیهیات کاملا بی ربط بود دوست عزیز و مشخصه منظور از بدیهیات رو نمیدونی مخصوصا چند پست بعد این رو گفتی که مشخصه اصلا متوجه حرفای ما نیستید (عذرخواهی میکنم البته):
نقل قول:
شما قبول داری که عیلت بر خواسته از تجربه ی شماست یا نه ؟؟
این رو که انشالله قبول داری حتما ...
ما هی داریم داد میزنیم علیت برخواسته از استقراء نیست اونوقت شما با اطمینان صحبت برخواستن علیت از تجربه میکنی این مفالطه ایه که اکثر این تجربه گراها میکردن شما بدون اینکه اول روی درست یا غلط بودن تجربه گرایی بحث کنی دائم بر اساس اون استدلال مطرح میکنی
بگذریم
نقل قول:
من كه گيج شدم : ( دوستان راهنمايي كنن )
چيزي كه وجودش بديهيه ذهنه ؛
چون فرض بر خلق ذهن توسط خداست :
1- با نبود خدا ذهن هم نيست ( كه نميشه چون ذهن هست )
2- يا ذهن هست و از جايي بوجود اومده ( كه اون خداست )
3- يا ذهن هميشه بوده و نيازي به خدا نداره ( كه خدا هم ميتونه اينطور باشه )
4- يا خدا هست و ذهنو ساخته تا خودش باشه ( يعني خدا خودش ذهنه !! و براي بودن به ما نياز داره – تفكر و پرستش و ... )
5- مورد آخر : اگه فيلم تلقين رو ديده باشيد ( كه به سطوح پايين تر خواب ميرفتند ) يه نكته :
الان ما در واقعيت هستيم و مثلا با خواب و تفكر به سطوح پايين تر ميريم يا خودمون در يكي از اين سطوح هستيم ؟ ( يك تحريك خارجي براي رفتن به سطح بالا نيازه ، و يا مرگ ! ) يعني ما الان داخل ذهن هستيم ؟؟!! مثلا ذهن خدا ؟!
به نکته بسیار ظریفی اشاره کردی ممنونم دوست من
البته ذهن کلمه اشتباهیه ولی خب هر اسمی دوست داری روش بزار و مورد دیگه اینکه "بدیهیه" نه بلکه بهش "علم حضوری" داریم و تنها چیزیه که هرکس بهش علم حضوری داره
مثلا حتی جهان و کل واقعیت رو برخی میگن همش توهمه ولی وجود این یک مورد رو هیچ کس نمیتونه منکر بشه
و از همین طریق میشه خدا رو اثبات کرد
(اگه کسی علاقه منده بحث کنیم البته نه در تاپیک شلوغ پلوغی مثل اینجا که آدم واسه یه پست باید چهل صفحه رو بگرده)
نقل قول:
راستی بچه ها کسی غیر از من در گروه اثبات خدا هست؟ (اثبات با براهین فلسفی)
مثل اینکه همه در گروه مخالفند.....کسی نیست؟
لینک گروه؟