خیلی مضخرف شده فیلمش مخصوصاً این سعید که دیگه انگار دختر قحطیه!!!!
Printable View
دیروز این عمه و پسرش چطوری کارتون ها را جابه جا می کردند ! انگار نه انگار که چیزی توشه :31:
دوستانی که انتقاد میکنن اگه یادتون باشه همون اوایل سریال گفته بودم که مسولین کاری به نظر من و شما ندارن هر کاری میخوان میکنن
هر چی میخوان میسازن
اخرش هم 10 قسمت مونده به اتمام سریال میرن طرف انقلاب و فردوسی با 6 نفر مصاحبه میکنن
همه هم راضی و تعریف و عالی بود و ...
بعد هم یک همایش میگذران عوامل رو میارن و تقدیر و تمجید و سکه دادن و...
و امار معرف 87.9 درصد بیننده
کاری که در مورد ضعیف مجموعه ای به نارم زیر هشت هم شد و پریشب داشت پخش میکرد
آقاي كارگردان بين سريال شما و تلهفيلم من فاصلهاي نيست اما...
انتقاد يك كارگردان به شباهت سريال «فاصلهها» به تلهفيلم وي
خبرگزاري فارس: «نصرتالله قاضيمقدم» نويسنده و كارگردان تلويزيون در نامهاي، از شباهت سريال تلويزيوني «فاصلهها» به تلهفيلم وي انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، «نصرتالله قاضيمقدم» نويسنده و كارگردان تلويزيون در نامهاي كه نسخهاي از آن را با نام به خبرگزاري فارس ارسال كرده نوشته است: سالها پيش، وقتي پنج طرح فيلمنامه مرا كه مردود شده بود، ساختند و در تلويزيون نمايش دادند، سكوت كردم.
پنج سال پيش، نماهنگي ساخته بودم در كمال وقاحت به نام كارگردان ديگري بارها از شبكه پنج و سه سيما پخش گرديد اما اعتراضم به جايي نرسيد. سه سال پيش كاستي به به بازار آمد و در كمال تعجب ديدم دو ترانه سروده خودم به نام خواننده همان كاست ثبت شده است ووو...
در ادامه آمده است: سال 83 تلهفيلمي به نام «راز نياز» ساختم كه بعد از اخذ پروانه نمايش به شبكه ويدئويي جهان تصوير فروختم ولي حالا ميبينم محوريت قصه فيلم «راز نياز» كه به دختري به نام نياز مربوط ميشود با قصه «بيتا»ي مجموعه «فاصلهها» مو نميزند و...
وي خطاب به كارگردان «فاصلهها» نوشته است: دوست خوب كارگردانم بين قصه «نياز» من و «بيتا»ي شما هيچ فاصلهاي نيست اما بين من و شما اولويتهاي مادي، رابطهها نه ضابطهها و دوستان و ارتباطات قبلي شما فاصله ايجاد كرده و بس و اگرنه شايد اكنون جايگاه من و شما جور ديگري بود. اميدوارم اين هم قصه بودن نياز و بيتا فقط يك تصادف باشد چون بعيد است كه شما به حق كپيرايت اعتقاد نداشته باشيد ضمن اين كه «راز نياز» هنوز به بازار نيامده پس مطمئن نيستم شما جزء دهها نفري باشيد كه فيلم مرا از طريق دوستان نابخرد ديدهاند، چون متاسفانه تدوينگر فيلم آن را به چند تن از همكاران نشان داده است. و اميدوارم وقتي «راز نياز» من به بازار آمد كسي ادعاي كپي رايت ننمايد، چون به سختي عاشق ترانهها، قصه و فيلمهايم هستم پس ميدانم اثر كس ديگري را دزديدن يعني جنايت.
یه مشکل عمده این سریال که جدیدا خیلی تو چشم میخوره کلیشه ای شدن برخی صحنه ها هستش از قبیل : اومدن بابای سعید و وحید دقیقه به دقیقه به خونه و سلام کردن اونا به باباشون (جالبه همیشه هم جلوی چشم باباشون هستند ) ، محسن تا میاد در مغازه رو باز کنه دقیقا همون لحظه یا از صبا خبر میارند یا لیلا زنگ میزنه . یا مثلا قبلا عمه (:31:) تا سر و صدا میشد می اومد طبقه بالا که خیلی ضایع بود این حرکتش . یعنی اون همه آدم پشت صحنه متوجه این گاف های بزرگ نشدند؟
به نظرم اونقدر که باید و شاید نتونستند خط داستان رو بین تمام بازیگرا پخش کنند .برای مثال تا چند قسمت پیش فرهاد در راس همه چیز بود ولی چند قسمتی میشه که فرهاد رو به ندرت و خیلی کم می بینیم . به نظرم اینا از نقاط ضعف فیلمنامه و صد البته کارگردان هستش . این فیلمو 90درصد به خاطر شاهرخ استخری و تجربه ای که از سریال دلنوازان مردم داشتند می بینند و لاغیر.
حیف وقتی که از مردم می گیرند با این سریال های بی محتوای چرند
مثل اینکه شما تاحالا عاشق نشدی :2:نقل قول:
:دی
(جدی نگیریداا!! شوخی کردم :دی)
شاهرخ استخری خیلی خوب بازی میکنه
نه؟
اصلااز بازیش خوشم نمیاد.خیلی اعتماد به نفسش زیاده.احساس بهش دست داده بهترین بازیگر ایرانه.:41:نقل قول:
شبیه ماستو خیار میمونه خیلی صورتش شیربرنجیه!