من این مشکل رو تو ماست وانتدداشتم. یا شما باید بازی رو از جای دیگه تهیه کنید .یاشاید مشکل از کرک باشه.البته دوستانی که مشکل صدا ندارن هم میتونن فایل های صدای بازی خودشونو که نصب کردن رو برای شما بزارن وشما هم نصب کنید.نقل قول:
Printable View
من این مشکل رو تو ماست وانتدداشتم. یا شما باید بازی رو از جای دیگه تهیه کنید .یاشاید مشکل از کرک باشه.البته دوستانی که مشکل صدا ندارن هم میتونن فایل های صدای بازی خودشونو که نصب کردن رو برای شما بزارن وشما هم نصب کنید.نقل قول:
برا منم اینطوری میشد... سایز رو روی 1024 گذاشتم..درست شد... (فک کنم بین بازی.. alt+tab میزنی که اینطوری میشه)نقل قول:
البته از کرک هم میتونه باشه
شما باید کرک رو بریزی... و روی luncher کلیک نکنی.. روی NFS11 یا شبیه به اون باید کلیک کنینقل قول:
کرک رو که بریزی... نیازی به سریال هم نداره
این یه مشکلیه که توی فروم های خارجی هم من زیاد دیدم و اکثرا از این مشکل رنج میبرن... فک کنم تا اومدن یه پچ درست و درمون باید صبر کردنقل قول:
خب منم امرو این بازی رو خریدم
رو 3 dvd و کاملا ...درست همه مواردش ....
منو خیلی خوب یهم داره.
بریم رو تنظیمات بالا تستی بزنیم ....
می دونی چی جالبه؟ اینکه کل فایل های نصبی بازی 8 گیگ بیشتر نیست زدن رو 3 تا DVD که بگیرن یه 3 - 4 تومن از مشتری پول بگیرن در حالیکه رو یه 8 گیگ بزنن 2500 می تونن بدن دست مشتری خودشم میشه تک DVD و هی مجبور نمیشی 3 تا دیسک رو نصب کنی پشت سر هم میزنی یه سره نصب میشه... چه مملکتیه آخه راستی خیلی جالبه انگار با چرخیدن دوربین در اثر زدن جهت مایل هیچ کس نظری مشکلی چیزی نداره برا من که خیلی اعصاب خورد کن هست
من از یه مغازه نبش میدون انقلاب میخرم ، بازی هاش همیشه روی دی وی دی 9 هست ، 3 تومن قیمتشه و سالم ترین کرک رو هم داره.نقل قول:
این دوربین هم اصلا تا حالا نمیدونستم میچرخه
من روی یه DVD9 خریدم که هم کاور داشت هم روی DVD لیبل خورده بود که خیلی بهتره از 3 تا DVD5 خریدن .نقل قول:
بعضی فروشگاه ها دارن ، البته هم قیمت 3 تا DVD5 خریدم ، مشکلی هم بابت کرک و این چیزا نداشت اصلا
منم امروز 2500 رو 2 تا دی وی دی خریدم
البته این مغازه هه خودش دانلود می کنه میزنه رو دیسک وگرنه نمی خریدم!!
اینم یه ترینر برای بازی
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Need-for-Speed-Hot-Pursuit-1-Trainer-Download-78172.html
3 مورد از ویزگیهای عالیه بازی:
-صدای استارت و موتور ماشینها بسیار طبیعی و خوفناک ساخته شده(رو هیجان بازی خیلی تاثیر داره)
-گرافیکش تو شب و مراحل بارانی بسیار کار شده روش
-اینکه بتونی جای پلیس خلافکارا رو تعقیب کنی هم تو nfs و این سطح کیفی خیلی عالیه
و یک نکته دیگه تعقیب و گریز تو بعضی مراحل(مخصوصآ بزرگراه ها دیوانه وار زیباست)
سلام دوستان تو این نسخه نمیشه ماشین تیونینگ کرد ؟