سلام
من ویدئوی مال پی سی رو دیدم گرافیکش مثل نسخه 10 کنسول یه همچین چیزی هست ولی خیلی خوب شده از نظر من گرافیکش حالا ببینیم گیم پلیش چجوریه
دوستان لطفا" یه کم اطلاعات از نسخه پی سی نمیزارن
با تشکر
Printable View
سلام
من ویدئوی مال پی سی رو دیدم گرافیکش مثل نسخه 10 کنسول یه همچین چیزی هست ولی خیلی خوب شده از نظر من گرافیکش حالا ببینیم گیم پلیش چجوریه
دوستان لطفا" یه کم اطلاعات از نسخه پی سی نمیزارن
با تشکر
بله مهدی جان توی این چند ویدئویی که توی این چند روز منتشر شد شادی بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل وجود داشت .نقل قول:
......................
امسال تعداد گزینه های دستی باز هم بیشتر شده که آزادی عمل رو باز هم بیشتر میکنه .
یکی از کاربرا اینا رو به انگلیسی ترجمه کرده :
I try to make a full translation:
Automatisch wechseln = Auto Switching: 3 Options(Ball in the Air, full manual, with help)
Auto-Wechseln-Bewegungshilfe = Auto-Switching-Movehelp: If u turn it off, the players where u switch don´t run autmatic in the ball direction
Passdosierungshilfe = Pass Power Help: Just for Semi and with help. Means the ProPassing effect
Passhilfe = Pass Assistance
Steilpasshilfe = Through Pass Assistance
Schusshilfe = Shoot Assistance
Flankenhilfe = Cross Assistance
Heberhilfe = Lob Pass Assistance
Paradenhilfe = Goalkeeper Assistance (Manual or Auto)
Anaolog-Sprint = If u turn it on u have the full speed control of any player. U can run slow, medium and
fast
5 موردی که امسال جدیدا اضافه شده
یکی سوویچ اتوماتیک بازیکنه که سه وضعیت داره : حالتیکه توپ توی هوا قرار داره , کاملا دستی و کمکی .
مورد دوم سوویچ بازیکن برای حرکت به سمت توپ : اگه گیمر این گزینه رو off کنه دیگه بازیکنان بصورت اتوماتیک دنبال دنبال نخواهند رفت .
مورد سوم پاور بار پاس : این برای پرو پاسینگ طراحی شده که فقط در حالت آفلاین میشه غیر فعالش کرد .
مورد چهارم : کنترل دروازه بان که میشه بصورت دستی یا اتوماتیک قرارش داد .
و مورد آخر سرعت دویدن بصورت دستی : اگه این گزینه رو گیمر فعال کنه میتونه کنترل کاملی روی سرعت راه رفتن و دویدن بازیکن داشته باشه .
سلامنقل قول:
گرافیک نسخه 11 pc به مراتب از گرافیک نسخه 10 کنسولی بهتره . اگه به عکسهای منتشر شده فیفا 11 پی سی نگاه کنید این تفاوت زیادو کاملا لمس میکنید .
من ویدئوی نسخه 11 پی سی رو دیدم به نظرم هیچ اختلافی بین گیم پلی این نسخه و نسخه 10 کنسولی در این ویدئو وجود نداشت .
.......................
در ضمن از صبح چند تا ویدئوی دیگه هم از بازی منتشر شده اگه فکر میکنید لازمه اونا رو هم توی تاپیک بزارم .
پست تکراری
ممنون از شما من هر ساله بازی فیفا رو میخرم با اینکه کارنت هست ولی یه چند روزی هست که تایپیک رو دنبال میکنم داره یه چیزای میره ممنون میشم از این بعد هم در مورد نسخه پی سی توضیح های بدید در ضمن کی دمو پی سی منتشر میشه
با تشکر
دمو 16 سیتامبر منتشر میشه . یعنی کمتر از 1 ماه دیگه .نقل قول:
اگر این فیفا 11 اینجوری که میگن باشه برای PC خیلی خوبه برا فیفا 10 همه میگفتن نیکت جن هستش ولی چیزی ندیدم درسته خیلی خوبتر شده بود نسبت به نسخه 09 ولی فیفا 11 عالیه
این هم تمام امکانات بازی که معلوم میکنه رو کدوم پلت فرم این امکانات وجود داره.
Next Gen Gameplay Engine (PC, PS3, Xbox 360)
FIFA World (PC)
Personality+ (PS3, Xbox 360)
Pro Passing (PS3, Xbox 360)
Creation Centre (PS3, Xbox 360)
Custom Soundtracks
Career Mode (PS3, Xbox 360): Be a Pro Mode and Manager Mode
Street Football (Wii)
Goalkeeper Intelligence (All Platforms)
Manual Leaderboard (PS3, Xbox 360, PC)
Improved Celebrations (PS3, Xbox 360)
Be a Goalkeeper (PS3, Xbox 360)
طبق این لیست بازهم امکانات اصلی بازی برای pc عرضه نمیشه . بازهم بازی یک تفاله از بازی اصلیه.متاسفانه نه میشه دروازه بان بود نه خوشحالی های بعد از گل برای کامپیوتر عوض شده و نه career mode امسال برای کامپیوتر استفاده شده.دیگه چی میمونه اخه؟
مي مونه gameplay بازي و گرافيكش كه شاهكارهنقل قول:
دیگه چی میمونه اخه؟
خسته نباشه برای همین میگم تفالست دیگهنقل قول:
سلامت باشي، به gameplay مي گين تفاله!!؟؟ اصل بازي بنظر شما كنترل دروازبانه؟؟نقل قول:
خسته نباشه برای همین میگم تفالست دیگه