بعضیا رو من چک کردم بیشتر از اینی می شم که تو کارنامه داده.
بچه ها تک تک بگین ببینم منطقه چند هستین ؟؟؟
Printable View
بعضیا رو من چک کردم بیشتر از اینی می شم که تو کارنامه داده.
بچه ها تک تک بگین ببینم منطقه چند هستین ؟؟؟
واسه من که هیچکدوم رو بیشتر ندادن !! ... این چه وضع تصحیح هست آخه ؟! ....نقل قول:
منطقه3
یه بار دیگه پستمو بخون آخه منظورمو بد فهمیدی.نقل قول:
من گفتم که کمتر بهم دادن نه اینکه بیشتر بهم دادن.
منم سهمیه منطقه 3 هستم.
مرسی:11: این که نوشتم معدل کلم بود احتمالا اگه فقط نهایی رو حساب کنی همین میشه که شما میگینقل قول:
راجع به اعتراض زدن یکی گفت وقتی مصحح میخواد صحیح کنه فقط سوالایی رو میخونه که نمرش کم شده ببینه میتونه چیزی از توش دربیاره یا نه پس اعتراض ضرری نداره:31:
در رابطه با دینی هم من 2 دور خوندم ولی توی سال هم خیلی خونده بودم چون معلم خیلی عالی داشتیم همه ی سوالا رو تو طول سال باهامون کار کرده بود ولی خودش میگفت برای دوستاش که تو تیزهوشان بودن امتحان خیلی سخت بوده
اینم شانس منه دیگه دینی و حسابان رو که همه گفتن سخته 20 شدم اون وقت فیزیک و عربی رو شدم 18.5:19:
سلام
من هم امروز نمره هام رو گرفتم .
گند زدم :41: معدل 17.69
فقط هندسه رو فکر می کردم 20 بشم شدم 18 !!
یکی از بچه ها فکر می کرد جبر 20 بشه شده بود 17 از اینجور چیزا زیاد بود اما خیلی کم اعتراض دادن چون گفته بودن سال های پیش هر کی اعتراض داده 1 , 2 نمره پایین تر شده بودن .
تو مدرسه های دیگه که وضع بدتر بود ... شاگرد درس خونشون که معدلش از 19.90 پایین تر نمیومد فکر می کرد شیمی ش رو بشه 17 شده 9.75 :18::18::18: (واسه دلیلش هم می گفت چون اسمش با ی شروع میشه نفر آخر تو صف تصحیح بوده طرف خسته بوده برگه رو .... :27: )
یکی دیگه هم فکر می کرد هندسه خوب میشه شده بود 13
اما باز مدرسه ما وضعش بهتر بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مدرسه هارو میگی؟:31:نقل قول:
تو مدرسه های دیگه که وضع بدتر بود
یکیش کاوش بود (بهتر بود جمع نمی بستم :31: )نقل قول:
راستی یادم رفت بگم . دم اون کسی که اون اکسل بدست آوردن معدل رو گذاشت گرم (یوزرش یادم نمیاد) .
فایله رو روی موبایل ریختم بردم معدل بچه ها رو سریع حساب می کردم . فکر می کنم بالاترین معدل مدرسه مون 19 بود البته یه نفر موند که احتمال داره یکم بالاتر بشه ...
:D خب یه سری ویرگول باید میذاشتی دیگه !!! ... البته پستت رو درست نخوندم ! ... اون چیزی که فکر میکردم رو برداشت کردم !! :Dنقل قول:
امروز کارناممو گرفتم
ولی خیلی نا امید شدم
هندسه رو اگه خیلی بد تصحیح کنن به نظر خودم و با توجه به کلید ۱۸ میگیرم.ولی ۱۶ بهم دادن.که اعتراض کردم.
حسابان رو هم فکر میکردم.۱۹.۲۵ میگیرم که ۱۸.۷۵ گرفتم.زبان فارسی هم که ۱۸.۲۵ میگیرم بهم ۱۷.۵ دادن.فیزیک که خیلی کمتر از اون چیزی که فکر میکردم شدم ۱۸.۷۵ کجا ۱۷.۵ کجا؟؟؟؟؟که اعتراض هم کردم.
ادبیات هم ۱۷.۷۵ شدم که نیم نمره بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم گرفتم.جبر و احتمال هم که ۱۹.۲۵ شدم.و خوب تصحیح شده.زبان هم ۱۸.۲۵ گرفتم.که دقیق تصحیح شده بود.
شیمی هم ۱۸.۷۵ گرفتم.که فقط .۲۵ کمتر از حد انتظارم بود.
و عربی که خودم قبول دارم گند زدم و ۱۶ شدم.دین و زندگی رو هم ۲۰ شدمامیدوارم تعجب نکنین.
یکی از دلایلی که اینقدر بد تصحیح کردن دست خط خیلی بدم هست و خیلی به خط میخی شبیه هست.
من که امسال افت بسیار شدیدی داشتم
و دلیلش این نیست که درسم ضعیف شده دلیلش اینه که خیلی بی دقتی میکنم.و مرض بی دقتی بد موقعی سراغ من اومد
موقعی که جایی واسه جبران نیست.
من خاطره ی خوبی از امتحان نهایی ندارم
ولی بجاش تجربه های خیلی خوبی دارم.
حالا ببینیم با این نمرات دل و دماغی واسه خوندن برام میمونه.
راستی yarane-naghdi تو اهل کجایی؟
فکر کنم هم کلاسی باشیم
اول شک داشتم ولی وقتی نمره هات رو دیدم.مطمئن شدم.
اینم کارنامه ما...
گند زدیم رفت!!!
معدل کتبی فعلا 19.27کد:http://i49.tinypic.com/1zs0m.jpg