اوووووووووووووووووو اونو میگی، اون که برچسب حساب نمیشه؟؟:31:یه روکشی بیش نیست!:31:نقل قول:
اما یه سوال اینجا باقی میمونه اونم اینه که چرا اینقد جعبش رو گنده درست کردن نصفش خالیه؟:31:
Printable View
اوووووووووووووووووو اونو میگی، اون که برچسب حساب نمیشه؟؟:31:یه روکشی بیش نیست!:31:نقل قول:
اما یه سوال اینجا باقی میمونه اونم اینه که چرا اینقد جعبش رو گنده درست کردن نصفش خالیه؟:31:
چند تا سوال داشتم.
1-آیا آیپد1 از مولتی تاچ پشتیبانی میکنه؟
2-ورودی هدست آیپد 1 چیست؟
3-آیپد 2 جیلبریک شد؟
4-آیا آیپد 1 ibook دارد؟
5-میشه آخرین قیمت آیپد 1 و 2 مدل 32gb wifi رو بگین؟
thanks
1- بله...نقل قول:
2- Jack 3.5 داره...
3- نه...
4- می تونین راحت دان کنین...
5- یک رو دقیق نمی دونم اما 2 میشه 930-1 تومن...
دوستان هکر گرامی greenpoisen اعلام کرده جیلبریک آیپد رو تا 1-2 هفته دیگه میده ..از قرار معلوم دستگاه فقط یه بار جیل میشه و ثابت میمونه:18:اگه بشه چی میشه:31:
دوستان كيس مخصوص آيپد 2 تو ايران اومده؟ چون فكر كنم كيس آيپد 1 بهش نخوره درسته؟ منظورم اون كيس هاي اورجينال خود اپل هستش كه پشت و جلو رو محافظت مي كنند نه اسمارت كاور يا ... اگه ميشه منو راهنمايي كنيد. مرسي
درسته اسمارت کاور فقط جلو رو ساپورت میکنه
من از همون كيس هاي سياه آيپد ١ استفاده مي كنم هيچ مشكلس هم ندارم دوربينشم اونقدر خوب نيست كه بكم با اين كيس از دست دادمش چون اونقدر بده كه انگار اصلا نيستنقل قول:
اسمارت كاور هم اومده اورجينال من تو بازار موبايل٩٠هم قيمت گرفتم ١٢٠ هم قيمت گرفتم
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- میخام آی پد2 بخرم، ترجیحا64 گیگی. به نظرتون 3g به کارمون میاد؟
2- نرم افزار مجانی براش هست؟ اگر نیست چجوری می تونیم خریداری کنیم(قضیه گیفت کارت رو نمی دونم چیه و چطور میشه تهیه کرد)
3- شنیدم بعضی آی پد ها وقتی یه تصویر سیاه نشون داده میشه گوشه صفحه اشون سفیده میشه. چرا؟ هنوز حل نشده؟
4- نرم افزار i tunes برای چیه؟ فقط واسه انتقال اطلاعات از کامپیوتر به آی پد؟
5- آیا پشتیبانی فارسی برای خوندن و نوشتن داره؟
6- می تونم فایل های فارسی word ام رو توی آی پد باز کنم؟
7- اگر مدل 3g رو انتخاب نکنم نمی تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم؟
8- مولتی تسکینگ اصلا وجود نداره؟
9- از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
1-اگر مودم وای-فای دارید خیر اما اگر ندارید 3g بگیرد(بستگی به خودتون داره)نقل قول:
2-در itunes موجود است.اما برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید4-برای انتقال اطلاعات-sync کردن-دانلود برنامه و...کد:www.faradid.ir
5-بله هیچ مشکلی ندارد
6-فکر کنم ولی دقیق نمیدونم
7-خیر
8-درios 4 به بالا بله
9-جاهای مختلفی هست اگر تهران هستید میتونید از نمایندگی اپل در بازار موبایل بگیرید
دوستان واسه اتصال دستگاه به كامپيوتر از طريق پورت usb داشتن كابل usb كفايت ميكنه؟