سلام
بعد از بردن تو مسابقه هاي c4 و گرفتن ماشين miami harris چيكار بايد بكنم؟ هيچ مرحله ي جديدي آزاد نشده
Printable View
سلام
بعد از بردن تو مسابقه هاي c4 و گرفتن ماشين miami harris چيكار بايد بكنم؟ هيچ مرحله ي جديدي آزاد نشده
miami harris تو C3 هستش نه C4.... من هر دو تا C3 رو بردم ولی عوضی نیومد دوئل کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چجوری ماشینشو گرفتی؟نقل قول:
این ماشین تو TDU یکه یا دو....؟؟؟ گرافیکش که به TDU1 میخوره.نقل قول:
نقل قول:
مرحله بنزه فقط یه مقدار تمرکز میخواد...
یه قلق حیاتی داره این مرحله...
برخلاف چیزی که شما فکر میکنی این بنزه هندلینگ خوبی داره، به شرطی که سر پیچهای تند اصلا گاز ندی..
اگه بتونی تو لحظه استارت ماشینو جمع کنی و تو پیچ اول و دوم زمان از دست ندی و Chekpoint یک و دو رو سبز رد کنی باقیش خیلی راحته؛
قبل از هر پیچ، یه نیش ترمز بزن بعد بدون گاز دادن فقط با کلید جهت دور بزن، تو این حالت ماشین اصلا دور خودش نمیچرخه و با سرعت مسیرشو طی میکنه.. "قلقش همینه"... البته تو لیسانس C3 این قاعده صدق نمیکنه و حتی اگه گاز هم ندی ماشین میره تو قیقاژ...!!!
به نظر من طراحای لیسانسهای A1 و A2 واسه هر مرحله یه روش driving خاص در نظر گرفتن که باید همون روش رو کشف کنی. تمام جذابیت بازی به همین نکتشه... وقتی روش Driving کشف بشه خیلی راحت میشه. من مرحله بنز رو حدود ده پونزده بار رفتم تا Pass شد ولی آخر با 4 ثانیه اختلاف ردش کردم.. البته با کیبورد :5:
اگه بتونی تستهای A1 رو رد کنی حس خوبی پیدا میکنی و احساس میکنی دیگه بازی تو مشتته
به نظر من سخت ترین مرحله تو کل بازی، تست هفتم A1 هستش.. واقعا تمرکز میخواد!
واست آرزوی موفقیت میکنم :46:
miami harris هم تو c3 هست هم تو c4
بعد از اینکه مسابقه های سزی اولو برنده بشی 1 سری مسابقات دیگه ازاد میشه به طلاییه
اونا رو هم که اول بشه خودش بهت زنگ میزنه باهات قرار دوئل میذاره
اگه قبول کنی میری باهاش مسابقه میدی و ماشینشو میگیری
ولی پیشنهاد من اینه که اصلا اینکارو نکنی به چند دلیل
1 ماشیناشونو نمیشه فروخت . یعنی تمام ماشین هایی که تو دوئل برنده میشی تا اخر بازی بیخ ریشتن
2 کیفیت ماشیناشون داغونه .درسته اپگرید شدن ولی اصلا به درد مسابقه دادن نمی خورن
باسه دوئل خودش زنگ زد
:19:كسي نبود كمكم كنه؟
بالاخره بعد از دوئل چيكار بايد بكنم تا مراحل بعدي بياد؟:41:
دارم میگم هر دو تا C3 رو بردم... هم اولیه، هم C3 High ... طرف زنگ نزد بیاد دوئل کنیم... پیچوند عوضی !!!نقل قول:
من یادم رفتهنقل قول:
یعنی شما مسابقات B4 و A7 رو هم رد کردید؟
:41:مشكل من همينه كه A7 و B4 رو آزاد نكرده در حالي كه يه HUMMER H3 هم خريدم:41:نقل قول:
خب حتما گواهینامه ها رو نگرفتید....
M رو بزنید میرید توی نقشه بعد از قسمت بالا سمت چپ نقشه روی اولین گزینه که شکل یک پرچم هست کلیک کنید بعد از داخل نقشه ببینید جایی هست که عکس کلاه مسابقه زده باشه و بالاش هم علامت تعجب زده باشه؟
این مرحله A7 رو با هر ماشینی امتحان کردم نشد ردش کنم.با اختلاف خیلی کم باختم.عجب ضد حالی.
سلام امیدوارم که حال همگی خوب باشه...
من دارم ادعا می کنم به لحاظ گیم پلی این بازی خوب نیست و به سادگی می تونم برای همه کسانی که ممکنه مخالفت کنن دلیل بیارم و گفته ام رو به اثبات برسونم...
در ابتدای بازی تمجید کردم ولی این تمجید مربوط میشد به بخش های دیگه و غیر گیم پلی و تمام تصمیم گیری هام بر اساس دیدم به قسمت های ابتدایی بود یا حداقل میشه گفت بخش هایی از این بازی مشکل داره به طور مثال مرحله چهارم تست A2 که Down Muntain هست کاملا مشکل داره... قبول دارم که میشه با دقت و کمی تمرین نحوه کنترل بنز رو به دست آورد ولی یک چیز اینجا خیلی مهمه! ببینید تا الان شاید بیش از 50 یا 60 بار من این قسمت رو تلاش کردم ولی فعلا نتونستم برنده بشم و Pass کنم حالا بیایید فرض کنیم تحت شرایطی توی nمین بار بتونم برنده بشم این قسمت رو حتی یک درصد شک نکنید اگه بخوام n+1 مین بار تلاش کنم باز هم نخواهم تونست رد کنم و n+2 ، 3 ، 4 و الی m و این مرحله n+m مین بار هم یک حالت شانسی مثل تلاش nام خواهد بود نتیجه این محاسبات فقط یک چیز هست این قسمت اصلا بخش مهارت گرا نیست! این که یه بازی با این شرایط مهارت گرا نباشه و از شما طلب چالشی بشه که اصلا مهارت گرا نیست و شانس در اون به میزان بالایی دخیل هست ضربه بزرگی به اون گیم وارد می کنه... بازی خوب از لحاظ گیم پلی و گیمر پسند بازی هست که بعد از بار nام گیمر موفق بشه به راحتی برنده بشه و ادعا کنه که توی چالشی مستر شده ولی اینجا از این خبرا نیست شما در اثر این چالش (Down the Muntain) بتونید یه جورایی این ماشین بنز بد طراحی شده رو کنترل کنید که حقیقتا بی ارزش هست چون شما اگه مجبور نباشید محاله به سمت این ماشین برید و مطمئنا در ادامه بازی اصلا نیازی به این پیدا نمی کنید که حرکاتی که به خاطر Pass کردن یه همچین چالش یاد گرفتید استفاده کنید... یه جورایی چالش بی هدفی هست کاش خود سازندگان این بازی کمی در مورد این آیتم ها تجدید نظر می کردن ولی حیف که ژاپنی ها در عین توان بالاشون در صنعت گیم سازی همیشه سوژه هایی برای خراب کردن بازی خودشون دارن به هر حال این قسمت توسط من رد خواهد شد و مطمئنا شانسی خواهد بود و بار دیگه سعی هم بکنم نمی تونم به راحتی از پسش بر بیام ولی این فقط یک لکه سیاه روی ذهنیت من نسبت به این گیم ایجاد می کنه و این رو باید ضعف سازنده بازی دونست که بی خود و بی جهت چنین سوژه های منفی قرار می ده حالا یا به عمد یا به سهو... ولی در کل این بازی در جرگه بازی هایی قرار گرفت که ضعف بازیهای سبک ژاپنی ها رو به نمایش گذاشت در زمینه گیم پلی و عدم توان ژاپنی ها در ساخت بازی های مهارتی.
به نظرم ژاپنی ها یا باید بیخیال ساخت بازی های مهارتی بشند یا باید روی ساخته هاشون تجدید نظر کنن...
موفق و گیمر باشید