با این رتبه ها من خجالت میکشم رتبمو بگم .
رتبه سهمیه (1) 5900
رتبه کشوری بدون سهمیه 13074
جمع کل 6959
اصلا کدومشون مهمه ؟؟؟
من غیر انتفاعی تهران قبول میشم؟؟؟؟
Printable View
با این رتبه ها من خجالت میکشم رتبمو بگم .
رتبه سهمیه (1) 5900
رتبه کشوری بدون سهمیه 13074
جمع کل 6959
اصلا کدومشون مهمه ؟؟؟
من غیر انتفاعی تهران قبول میشم؟؟؟؟
خجالت چیه منم گند زدم در نوع خودم. فارسی رو زدم 30% :-) توی دفترچه امسال تهران غیر انتفاعی نداره. دماوند داره که واسه دخترا محل تحصیلش تهرانه و واسه پسرا دماوند. موسسه ارشاد. نمیدونم احتمال خیلی زیاد قبول شی اونو. من دوست دارم روزانه یا شبانه تهران بیارم. نمیدونم چی میشه!
شبانه هم داره ؟ شهریشون چقدره ؟
فکر کنم شبیه آزاده شهریش یا یه کوچولو کمتر. تنها مشکل شبانه اینه که وقتی مدرکشو ترجمه میکنن مینویسنPart Time که ظاهراً در کشورهای انگلیس و آمریکا و کانادا مشکل داره. من از بستگانم اونور شنیدم که ظاهراً موقعی که مدرک شبانه به انگلیسی ترجمه رسمی میشه Part Time اون مدرک در بسیاری کشورها اعتبرا نداره از جمله این سه چها تا که مطمئنم. حتی موقع ثبت نام لاتاری آمریکا وقتی مدرکتون رو می پرسه، تو پرانتز اعلام می کنه که چنانچه مدارک دانشگاه ها و موسسات Virtual، Part Time و از این قبیل دارید، لطفاً مدرک پاییتر که تمام وقت است را وارد کنید! پارسال که اینجوری بود.
دوستان عزیز اول خسته نباشید به همه امیدوارم همه به هدفش که میخواد برسه من رتیم این شده سهمیه منطقه 1رتبه در سهميه زیرگروه یک 8008رتبه کشوري (بدون سهميه) زیرگروه یک 18524رتبه کل در سهميه 9654با اینکه دانشگاه تبریز و اطراف مد نظرمه و مترجمی رو میخوام بنظرتون شانس قبولی تو غیر انتفاعی یا پیام رودارم ؟؟؟یک س.وال تو. کارنامه نویشه آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) 13452 ولی تو دفترچه انتخاب رشته ظرفیت رو نوشته نزدیک 17.5 هزار نفر جریان چیه ؟؟؟در ضمن چقدر این گروه زبان بدبخته ما باید منتظر انتخابهای دوستایی که با علاقمندی زبان شرکت کردن بایشم که ببینیم رشته خودسون رو میرن یا زبان رو انتخاب میکنن ؟؟والله این قانون علاقمندی هم از اون قانون هاست
فاطمه خانم دوستان عزیز بهترین راهنمایی رو کردن من هم میخوام تجربم رو بگم
واسه زبان تخصصی هرچی متن و لغت یا نکته گرامری پیدا کردید سعی کنید عمیقا یاد بگیرید مهم معلومات زبانی شما هست نه کتاب خاص هر کتابی که بگیرید مطمئن باشید بدردتون میخوره ولای من کتابی معرفی میکنم که واقعا برای من که عالی جواب داد
این مجموعه سه کتاب دکتر شهاب اناری به نامهای "درک متن به زبان ساده " " لغت و اصطلاحات زبان تخصصی " " گرامر کاربردی زبان "
بدون شک عجیب تاثیر داره من حدود یک ماه از خرداد کتابهاش رو خوندم همین کتابا باعث شد درصد تخصصی من 32.5 و عمومیم 53.5 باشه با اینکه زیاد هم پزبونم خوب نیست
واسه دینی هم یک کتاب هست من بهت قول میدم خوب بخونی و تستاش رو بزنی (در طول سال نه یکی دو ماه چون دس سنگینیه ) راحت بالای 80 میزنی من متاسفانه یکبار همینجوری کتاب رو در صول سال خوندم و فقط وقت کردم موقع جمع بندی سال دوم رو خوب تکمیل کنم که درصدم شد 50
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه نفر که تو این زمینه وارده به من کمک کنه.چون من اصلا به این سیستم آشنایی ندارم.
من فقط کنکور زبان دادم. و حالا به غیراز دوره روزانه و شبانه بقیه رو مجازم(قبلا کارت علاقه مندی پیام نور رو خریداری کردم) مراکزتربیت معلم رو هم برام زده که مجازم البته ظاهرا باید کارتشو بخرم.
من یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته انداختم و دیدم که دانشگاه تربیت معلم سابق رو برای دوره های روزانه و شبانه فقط رشته هارو زده.
لطفا شما هم یه نگاه بندازین ببینین چجوریه برا رشته ی زبان البته.
حالا میخوام بدونم منیکه روزانه شبانه مجاز نشدم.پس چرا تربیت معلم رو مجاز شدم ولی تو دفترچه تربیت معلم برای دوره های روزانه شبانه زده؟! یعنی من نمیتونم ازرشته زبان تربیت معلم انتخاب کنم؟
درضمن من فقط میخوام زبان پیام نور شهر خودم و اگر بشه تربیت معلم شهر خودم رو فقط قبول شم.
لطفا سریع و دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون.
با این رتبه ها امیدی به قبولی هست؟ رتبه کل در سهميه33110
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
منطقه دو هستم.
دوست عزیز مراکز تربیت معلم جزو رشته های شرایط خاص یعنی شما اون رشته ها رو انتخاب میکنی بعد در نتایج نهایی که شهریور منتشر میشه شما اگه پذیرفته شدید +در پیام نور یا غیر انتفاعی هم پذیرفته شدید برای مصاحبه دعوت میشید و اگه مصاحبه رو هم قبول بشی
ماجرا شروع میشه که دیگه نمی تونی بری پیام نور باید حتما بری تربیت معلم
من تا این حد میدونم دوستان حتما بهتر میتونن راهنمایی کنن
در مورد رتبه والله این گروه شرایطش با بقیه گروهها اینه که چون از سایر گروهها علاقمندی هم شرکت کردن رتبه ها رو شرایطش رو مبهم کردن
گروه زبان انتخاب رشته مجازی نداره؟ کسی نمی دونه 11000 منطقه دو چی قبول میشه؟
نقل قول:
ممنون که جواب دادید :11: دوستان دیگه هم لطفا کمک کنننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننند.
من از طریق گزینه2 انتخاب رشته مجازی کردم و فقط 2گرایش زبان رو در شهرخودم زدم.فقط یک شهر.اولین اولویتمو زد شهر خودم و بقیه رو شهرهای دیگه که خب من شهرهای دیگه رو نمیخوام.
آیا من درست انتخاب رشته کردم؟ اصلا با این رتبه ی شاهکار من! کسی رو دیدید قبول بشه تو پیام نور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی بایدانتخاب رشته کنم؟
درانتخاب رشته ی اصلی تربیت معلم رو بعد پیام نور بزنم یا نمیشه بزنم؟
دوستان،آیا من باید این کارت رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت سنجش خریداری بکنم یا نه؟