این دیگه چیه؟نقل قول:
نه بابا کسی از اینا وارد نمیکنه چون ارزشش رو نداره:31:
Printable View
این دیگه چیه؟نقل قول:
نه بابا کسی از اینا وارد نمیکنه چون ارزشش رو نداره:31:
ویرایش شد...
الو کسی نیست!!!!!!!:41:
:19:
سلام می خواستم براتو چند تا سایت فروش خودرو معرفی کنم اگر دوست داشتین ماشین دست دوم وارد کنید . یک سری به این سایت ها بزنید
1.2.کد:www.q8car.com
3.کد:www.hrajcar.com
البته اولی از همش بهتره ولی دومی قیمتاش بهتره .امیدوارم که این سایت ها به دردتو بخوره.کد:www.q8showroom.com
با عرض سلام به همه دوستان
میخواستم بپرسم میشه یکی خودروی مدل 2009یا 2008 را وارد ایران کرد واون رو پلاک ملی کرد یا حتما خودرو وارداتی که به ایران میارن باید صفر باشد تا پلاک ملی بشه؟
اگر کسی خبر داره حتما خبرم کتد متشکرم
میشه بستگی به این داره که ماشینی که شما میارید چی باشه! به خیلی عوامل بستگی داره!نقل قول:
تو بعضی موارد بند پ میخواد و خرج زیاد!
مثلا مرسدس بنز s350 مدل 2007 را میشه پلاک ملی کرد ؟ قیمت این خودرو در بهترین وضعیت در کویت حدود 55 میلیون است که اگر عوارض 90 درصد باشه میشه 110 میلیون و 10 میلیون برای کارهای دیگه مثل باربری که در کل 120 میلیون میشه ولی این خودرو در ایران صفرش حدود 250 میلیون است است میخواستم بدونم حالا این خودرو با این مدل میشه پلاک ملی کرد ؟نقل قول:
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم:11::11:
کسی نیست که درمورد سوالی که بالا درمورد بنز S350 که مدلش 2007 است میشه پلاک ملی کنم ؟؟؟؟؟؟
اگر کسی خبر داره حتما من را راهنماییی کنه ممنون
الان تو تهران بگردی با 150 تومن هم میتونی مدل 2007 بگیری!نقل قول:
مثلا مرسدس بنز s350 مدل 2007 را میشه پلاک ملی کرد ؟ قیمت این خودرو در بهترین وضعیت در کویت حدود 55 میلیون است که اگر عوارض 90 درصد باشه میشه 110 میلیون و 10 میلیون برای کارهای دیگه مثل باربری که در کل 120 میلیون میشه ولی این خودرو در ایران صفرش حدود 250 میلیون است است میخواستم بدونم حالا این خودرو با این مدل میشه پلاک ملی کرد ؟
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 2009 کارکردشو دیدم 180 تومن!
به نظر من به تلف کردن وقت و زحمتش نمیارزه!
میتونی با این پول هم اینجا پیدا کنی
اگه ساکن تهران باشید میتونید راختتر از همه جا پیدا کنید.
بازم سوالی هست در خدمتم.
با تشکر از همکاری شما / پس میشه خودروهای کارکرده را از کشورهای عربی گرفت و پلاک ملی کرد البته نه همه ماشینها درسته؟؟
فقط میخوام بدونم که حتما میتونم کارکرده بیارم پلاک ملی کنم در ضمن من ساکن ابادان هستم و دسترسی به ماشینهای کارکرده در کشور کویت برام بیشتر است
پس صدرصد میشه اورد؟؟؟؟؟؟؟